Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Toyota Corolla Verso- ma ktoś?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
artur77
Cromaniak
Toyota Corolla Verso- ma ktoś?

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 22.12.2012 15:13

Witam,
Powoli przymierzam się do zmiany auta i myślę o powyższej Karolci)
Czy ktoś z was ma i może podzielić się szanownymi łopiniami?
Pozdrawiam
Artur
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 22.12.2012 15:21

Nie wiem, czy znasz taką stronę: http://www.autocentrum.pl/oceny/toyota/verso/

Całkiem fajna i przydatna przy planowaniu zakupu auta, bo oceniają posiadacze samochodów.

Kumpel z pracy ma Toyotę Verso. Bardzo zadowolony, szczegółów nie znam.

Pozdrawiam
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 22.12.2012 16:33

dzięki
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 24.12.2012 13:03

Mam Toyotę Verso (nie Corollę Verso) auto bardzo podobne, jeżdżę nim już rok. Mam pewne uwagi np. strasznie gibie ją na nierównościach :))), jest słabo wyciszona poza tym ok. :) Jeżeli mogę Ci jakoś pomóc pytaj :).
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 24.12.2012 13:21

Jest niezbyt długa i wysoka to ją skręcili na sztywno. W benzynie jest wg mnie cicho, nawet z boxem na dachu.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 24.12.2012 14:20

taka krótka to nie jest :) poprzednio jeździłem avensisem (też benzyną) i moim zdaniem był dużo lepiej wyciszony. Nie tyle chodzi mi o silnik ale np słychać odgłosy kół, jazda po mokrej jezdni (uderzenia strumieni wody spod kół), Powyżej 100km/h dość mocno słychać szum powietrza opływającego wysoką karoserię i duże lusterka.
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 02.01.2013 21:24

dzięki za spostrzeżenia a czy są jakieś typowe bolączki?
Mam Corolle E11 i rozważam zakup Verso ze względu na większy bagażnik w wersji 7 osób.
Ogólnie jestem miłośnikiem Japończyków, a Verso II generacji podoba mi się)

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone