Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam, Powoli przymierzam się do zmiany auta i myślę o powyższej Karolci) Czy ktoś z was ma i może podzielić się szanownymi łopiniami? Pozdrawiam Artur
Mam Toyotę Verso (nie Corollę Verso) auto bardzo podobne, jeżdżę nim już rok. Mam pewne uwagi np. strasznie gibie ją na nierównościach )), jest słabo wyciszona poza tym ok. Jeżeli mogę Ci jakoś pomóc pytaj .
taka krótka to nie jest poprzednio jeździłem avensisem (też benzyną) i moim zdaniem był dużo lepiej wyciszony. Nie tyle chodzi mi o silnik ale np słychać odgłosy kół, jazda po mokrej jezdni (uderzenia strumieni wody spod kół), Powyżej 100km/h dość mocno słychać szum powietrza opływającego wysoką karoserię i duże lusterka.
dzięki za spostrzeżenia a czy są jakieś typowe bolączki? Mam Corolle E11 i rozważam zakup Verso ze względu na większy bagażnik w wersji 7 osób. Ogólnie jestem miłośnikiem Japończyków, a Verso II generacji podoba mi się)