Nie pasuje bardzo do tych wcześniej podanych ale co mi tam:
Michał Bajor - Barwa Twoich słów
.png)
.png)
.png)
mahadarbi napisał(a):Śmichy chichy a Prezydent Miasta Stołecznego Warszawy organizuje sylwestra z wielką pompą i zaprasza... zespół Boys. To ja się pytam, kto zwariował? Świat czy ludzie?
.png)
mahadarbi napisał(a):Śmichy chichy a Prezydent Miasta Stołecznego Warszawy organizuje sylwestra z wielką pompą i zaprasza... zespół Boys. To ja się pytam, kto zwariował? Świat czy ludzie?
mahadarbi napisał(a):Prawda jest taka, że wszyscy znają, nikt się nie przyznajeOt, polskie zakłamanie
.png)
arturac napisał(a):mahadarbi napisał(a):Prawda jest taka, że wszyscy znają, nikt się nie przyznajeOt, polskie zakłamanie
"...a co jeśli świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia?..."
a po paru głębszych majteczki są w kropeczki i jesteś szalona a chłop z mazur całą noc z Renatą - tańczyć chce
.png)
.png)
pawelli napisał(a):a może na wsi trzeba zagrać jak na zabawie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pawelli napisał(a):Kiedyś (o ile dobrze pamietam) - to Stachurski też był discopolowcem i grywał po remizach i stodołach - a teraz gra na dużych scenach. I juz zapomniano że był kojarzony z "discopolo".
Oczywiście nie mam nic do Stachurskiego
pawelli napisał(a):Zobaczysz że lepiej się będą ludzie bawić przy Boysach niz przy jakieś "pseudo gwiazdeczce"
pawelli napisał(a):I udanej zabawy sylwestrowej !!!
.png)
mahadarbi napisał(a):Świat jest piękny, tylko ludzie go psują
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.