Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

tankowanie

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
autoklin
Globtroter
tankowanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) autoklin » 04.08.2008 13:59

a co wlewasz do baku ??
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 04.08.2008 18:38

:?:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 04.08.2008 19:51

autoklin napisał(a):a co wlewasz do baku ??

Najczęściej benzynę :D
Wiła wianki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiła wianki » 05.08.2008 06:58

Latem dolewam zsiadłego mleka żeby się tak nie przegrzewał. Proporcja 50:50. no i jest wtedy TANIEJ.
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 05.08.2008 07:14

Wodę z morza, wino od Dingacza. Samochodowi też należy sie poczuć troche Chorwacji.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 05.08.2008 07:19

Macie tak dobre pomysły, że normalnie nie zamknę tematu, tylko przeniosę w odpowiednie miejsce :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.08.2008 09:56

autoklin napisał(a):a co wlewasz do baku ??

rakija jest niezła ale na travaricy lepiej jedzie :lol:
wojteker
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojteker » 05.08.2008 17:09

Karlovacko...ale to już trochę drogo wychodzi i znam lepszy sposób na wykorzystanie...
Słyszałem że niektórzy leją też benzynę albo olej napędowy,ale do końca nie jestem pewien... :).
Ps.Można też spróbować wycisnąć coś z oliwek...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.08.2008 17:11

leją na mur
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 06.08.2008 09:55

wojteker napisał(a):Słyszałem że niektórzy leją też benzynę albo olej napędowy,ale do końca nie jestem pewien... :).

To nie jest najlepszy pomysł, w powrocie z Cro zaraz za granicą wolałem olej i od razu zaczęły mi sie palić różne kontrolki, po czym za Zieloną Górą kompletnie zdechł. Musialem wracać pomocą drogową z Zielonej do Poznania (nietanio, niedziela noc). Okazało sie że cały alternator do wymiany. Lepiej chyba wlać rakiję albo karlowaćko i dobrnąć na tym do domu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.08.2008 09:58

Paweł i Kasia napisał(a):
wojteker napisał(a):Słyszałem że niektórzy leją też benzynę albo olej napędowy,ale do końca nie jestem pewien... :).

To nie jest najlepszy pomysł, w powrocie z Cro zaraz za granicą wolałem olej i od razu zaczęły mi sie palić różne kontrolki, po czym za Zieloną Górą kompletnie zdechł. Musialem wracać pomocą drogową z Zielonej do Poznania (nietanio, niedziela noc). Okazało sie że cały alternator do wymiany. Lepiej chyba wlać rakiję albo karlowaćko i dobrnąć na tym do domu.

ile taka przyjemność - pomoc drogowa
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 06.08.2008 12:29

Paweł i Kasia napisał(a):

a widzicie, bo trzeba było w Zielonej Górze wina lokalnego poszukać i zalać :wink: , albo chociaż parę winogronek z winnego wzgórza wycisnąć i wrzucić ;).
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 09.08.2008 07:24

zebik napisał(a):ile taka przyjemność - pomoc drogowa

500pln

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone