Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

T-Mobile poszło w ślady NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran
T-Mobile poszło w ślady NC+

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 03.08.2014 20:24

Dostałem taki liścik.

Obrazek

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,164 ... #BoxBizTxt

Czy także dostaliście takie pisemka i jakie są Wasze przemyslenia.
No i jakie typy?

Te tanie abonamenty na razie mają bezkonkurencyjne, a nowych umów nie mam ochoty podpisywać, bo po co...
Wkurza potraktowanie wieloletnich Klientów w taki sposób. Abo podwyżka, albo spadaj.
z_byszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) z_byszek » 23.08.2014 11:38

Mam u nich cztery telefony.
Takie pisemka dostałem na dwa numery a na dwa nie.
Poszedłem do tzw. salonu i panienka rzekła, iż podwyższają abonament tylko tym,
którzy przedłużali umowy nie kupując u nich telefonu.
No i to by się zgadzało, na numery które brałem wraz z telefonami podwyżki nie ma.
Sama podwyżka "tylko" niby 5 zł, ale tak wyliczona, aby nie opłacało się od nich odejść.
Chyba, że dla zasady.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 23.08.2014 12:47

Jeszcze Orange sie liczy w stawce, jeżeli odpuszczamy Vat i firmę.
W sumie kilku nr. i tak nie odlicam, gdyż nie wypada liczyć tych nie firmowych.
Minus taki, że umowa 18 m-cy, a to mnie nie pasi.
z_byszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) z_byszek » 24.08.2014 09:07

Ja się zastanawiam nad przeniesieniem wszystkich numerów do Orange.
Mam z Orange internet stacjonarny i telefon. Jak dołożę usługi mobilne to
powinieniem dostać sporo zniżek, tak przynajmniej wynika z prospektów reklamowych.
Wybieram się jutro do nich, aby mi to obliczyli bo jak wiadomo reklama reklamą a rzeczywistość bywa różna.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 24.08.2014 09:17

Wychodzi fajnie, ale tylko w taryfach domowych. Faktury nie dostaniesz. Umowa 18 miesięcy. Bez telefonów.
z_byszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) z_byszek » 24.08.2014 09:20

Tak. Ja nie prowadzę żadnej działalności a więc w grę wchodzą tylko taryfy domowe.
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 24.08.2014 09:36

Pierwszy raz cos takiego widzę ... ale dobrze wiedzieć.
Przy czterech abonamentach, zawsze bralismy telefon ... no poza tym, ktory dali sami :D
Widzę jednak, ze trzeba śledzić zmiany.
Przyznam również, ze mamy chyba dobry punkt obslugi, starają się jak mogą by klient byl zadowolony :wink:

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone