Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam sprawdzonej kwatery Baska-Krk.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariuszek
Podróżnik
szukam sprawdzonej kwatery Baska-Krk.

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszek » 09.04.2008 16:10

Mam w planach wyjazd do Baski w połowie czerwca.Czy ma ktoś namiary na konkretne i sprawdzone kwatery.Interesuje nas opcja 2+2 w miarę blisko do morza i koniecznie z klimatyzacją.Rok temu pojechałem w ciemno.Po przejechaniu 1200 km ,zmęczony, w strasznym upale szukałem kwatery przez 2 godziny, a że był to szczyt sezonu to musiałem zdać się na agencję.Warunki były średnie(zaznaczam że nie jestem wybredny) a cena wysoka.Tak więc proszę o jakieś sprawdzone adresy i ewentualne zdjecia.mój adres email :szymanski1978@wp.pl
Z góry dziękuje i pozdrawiam!!!
Mariusz
Ps.Do nerwowych.Znam opcje "szukaj" ale nie znalazłem nic konkretnego co pomogło by mi w ewentualnym wyborze[/list]
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 10.04.2008 06:14

A zajrzałeś tu :
forum/viewtopic.php?t=16820
Masz tam relację z Baski .
Jest też w niej adres kwatery w której byłam. Naprawdę warte zainteresowania .
Pzdrawiam - Ewa
mariuszek
Podróżnik
kwatery

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszek » 10.04.2008 13:38

Dziękuje za namiary.pozdrawiam!
Mariusz
mariuszek
Podróżnik
niestety...

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariuszek » 11.04.2008 21:54

Witaj Ewo-Ireno!Niestety ta kwatera podana przez Ciebie jest już zajęta w tym terminie w którym chciałbym jechać.Czy masz jeszcze jakieś inne namiary.Wyczytalem w twoim opisie że kontaktowałas sie również z innymi właścicielami.Jeśli nie stanowi to dla Ciebie większego problemu to proszę o przesłanie listy tych kwater na mój email:szymanski1978@wp.pl
Szukając kwater korzystałem ze strony zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam!!!
Mariusz
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 12.04.2008 10:49

Nie ma problemu . Dobrze , że zachowałam zeszłoroczny spis apartamentów z Baski , z którymi korespondowałam .
Już wysyłam , mam nadzieję , że coś wybierzesz .
Pozdrawiam - Ewa
natulka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) natulka » 12.04.2008 16:05

Hej Ewa, czy również mogę Ciebie prosić o wysyłkę tych adresów do mnie na maila???
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 12.04.2008 21:33

Natulka . ale adres swojego maila to chyba mogłabyś podać , bo nie wiem gdzie wysłać .
A z niższego tematu widzę , że szukasz też apartamentów w Tucepi , tak się składa , że z Tucepi też mam całkiem pokaźny spis apartamentów z którymi korespondowałam ( w tym roku szukałam tam apartamentów dla najpierw 7 , a potem 12 osobowej grupy) .
W końcu wybrałam Igrane , ale adresami mogę się podzielić .
natulka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) natulka » 13.04.2008 14:44

no tak, zapomniałam :) natalia1231@ wp.pl
dziękuję z góry :) jeśli masz jeszcze jakieś inne namiary np. na Brelę to też będę wdzięczna :)

pozdrawiam :)
gregg
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gregg » 13.04.2008 21:49

Czy ja też mógłbym prosić... gwiecek[wytnij]@gmail.com
Nie wiem, czy wszyscy się pomieścimy w tej "Baśce"... ? :P
Vojt
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vojt » 14.04.2008 18:54

ewa-irena napisał(a):Natulka . ale adres swojego maila to chyba mogłabyś podać , bo nie wiem gdzie wysłać .
A z niższego tematu widzę , że szukasz też apartamentów w Tucepi , tak się składa , że z Tucepi też mam całkiem pokaźny spis apartamentów z którymi korespondowałam ( w tym roku szukałam tam apartamentów dla najpierw 7 , a potem 12 osobowej grupy) .
W końcu wybrałam Igrane , ale adresami mogę się podzielić .

Ewa-Irena czy ja też mógłbym prosić o te namiary na Baske?
Dzięki wielkie
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
robson.p
Autostopowicz
Kwatery - Baska

Nieprzeczytany postnapisał(a) robson.p » 27.04.2008 11:50

Witam Ewo-Ireno. Jeżeli to możliwe również proszę o namiary na kwatery w Basce. Jedziemy we wrześniu ( 4 os.). Czytałem relację i ... SZACUNEK :)
Z góry dziekuję i pozdrawiam.
Robert
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mastal
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mastal » 04.05.2008 16:07

ewo też bym prosił o apartamenty w basce bo mam problem , wszystkie proponowane które znalazłem to byly najwyzej dla 5 osób . A my jedziemy w 6 . jak mogłabys to napisz mi ulice która polecasz i jak jest daleko z zaroku do centrum. Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Z góry dzięki!!!!!
bogusiahos
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogusiahos » 04.05.2008 18:39

Ewo-Ireno jeśli nie sprawiłoby Pani kłopotu, ja również proszę o przesłanie namiarów na apartamenty(na Riwierze Makarskiej:Tucepi, Igrane lub inna miejscowość). Mój mail to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Będę bardzo wdzięczna.
ewelka77
Autostopowicz
Baska Krk

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewelka77 » 11.06.2008 11:51

Wybieramy się w 4 i 1 dziecko niespełna 2 latka właśnie do Baśki.
W Chorwacji byliśmy już dwa razy i jechaliśmy w ciemno.

Czy w tej miejscowości w okresie ostatni tydzień sierpnia pierwszy września będzie jakiś problem z kwaterami ??

A tak wogóle to prosiłabym Ewę-Irenę jeśli oczywiście jest to możliwe o przesłanie namiarów na kwaterki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kleryk2
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleryk2 » 02.08.2008 12:03

Ewa-Irena ---> ja również przyłączam sie do prośby mój meil adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, z góry dziękuję
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje