Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam młodych wczasowiczów

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
quankua
Autostopowicz
szukam młodych wczasowiczów

Nieprzeczytany postnapisał(a) quankua » 09.06.2013 17:53

Jadę na Chorwacje do Pirovac w terminie 13-28 lipca. Czy w tym czasie w tym mieście będzie ktoś w przedziale wiekowym 17-20( obojetne czy dziewczyna czy chłopak) kto też jedzie z rodzicami i po prostu tak jak ja czuje, że przez 2 tygodnie nie mając nikogo w swoim wieku zanudzi się na śmierć ? Jeśli tak to piszcie , mogę podać profil na fb lub jakiś numer gg
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.06.2013 06:49

Co tam. Posiedzisz trochę z rodzicami, pooglądasz piękne widoki, jachty, poopalasz się, najesz się lodów do syta, pospacerujesz wieczorami w świetle księżyca, książki poczytasz, angielski podszkolisz, piwa nauczysz się pić, arbuza zjesz z sokiem z borówek, ryby popróbujesz grilowanej, pokąpiesz się bez limitu czasowego - jest co robić.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.06.2013 08:43

darek1 napisał(a):....jest co robić.

No :D
quankua napisał(a):Jadę na Chorwacje...

Ale błagam jedź DO Chorwacji :lol: :oczko_usmiech:
quankua
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) quankua » 16.06.2013 17:56

darek1 wiem ze jest co robić pod względem takim bardziej turystycznym bo czytałam już przewodniki i z tatą ogarnialiśmy różne stronki ale poza tym opalaniem zwiedzaniem i kosztowaniem chorwackiego życia dobrze jest jeszcze mieć do kogo przysłowiowo " buzię otworzyć " zwłaszcza kiedy się ma 18 lat i chce się gdzieś wyjść wieczorem a nie tylko posiedzieć z rodzicami 2 bite tygodnie :) co nie zmienia faktu ze mam super rodziców !

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone