Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

świeta z dołem

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andrzej.k
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej.k » 03.04.2010 21:15

uwagi macie niezłe, i to wszyscy ale ciekawe kto ma spodnie w domu !!!!!
ja swoja panią poślubiłem po 2 tygodniach znajomości i jesteśmy już 20 lat po ślubie. i przez te 20 lat nie znamy czegoś takiego jak ciche dni i to w mordę przed świętami. ja nie ustępuje i moja zona tez nie jest na ustępstwa nastawiona, wiec ciężko znaleźć odpowiednie słowa
ale już po bólu, wszytko oki
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 03.04.2010 21:35

szybko poślubiłes :D
niestety w związku trzeba isc na kompromisy i ustępowac
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 04.04.2010 13:47

andrzej.k napisał(a):uwagi macie niezłe, i to wszyscy ale ciekawe kto ma spodnie w domu !!!!!
ja swoja panią poślubiłem po 2 tygodniach znajomości i jesteśmy już 20 lat po ślubie. i przez te 20 lat nie znamy czegoś takiego jak ciche dni i to w mordę przed świętami. ja nie ustępuje i moja zona tez nie jest na ustępstwa nastawiona, wiec ciężko znaleźć odpowiednie słowa
ale już po bólu, wszytko oki
Tak sobie pomyślałam że masz naprawdę szczęście,piszesz że jesteście dwadzieścia lat ze sobą,a ani jedno ani drugie nie idzie na ustępstwa,to tylko pogratulowc że te 20 lat jesteście RAZEM...(a co do spodni teraz wszyscy je noszą) :wink: a tak na poważnie, to małżeństwo polega na partnerstwie........ 8)
andrzej.k
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej.k » 04.04.2010 15:08

Jolanda napisał(a): a tak na poważnie, to małżeństwo polega na partnerstwie........ 8)

i dużo innych rzeczach.
wszystkim wesołych świąt
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 04.04.2010 16:18

andrzej.k napisał(a):zaliczyłem doła i to krotko przed świętami. z madame się pożarłem nieźle i nie wiem jak z tego wyjść.
jetem tylko ja tak walnięty czy ma ktoś jeszcze jakiś problem przed świętami

powiem Ci tak...zazwyczaj wydaje nam sie ,że problem ,który nas dopadł to koniec świata...a to g...wno prawda (przepraszam za słownictwo :wink: )....

nie rozczulaj sie nad sobą ,tylko pomyśl ,że sa ludzie ktorych dopadaja napradę ogromne tragedie...i to oni sa najsilniejsi......
ludziska tutaj mają 100 % racji -tylko rozmowa i wyjasnienie sobie komu o co chodzi :!:

kiedys też mi się wydawało,ze co najgorsze to mnie spotyka :wink: :wink: bo nie moge jechac na wakacje ,bo cos tam ..... bo ,maz nie chce ze mna jechac na zakupy ,bo cos tam .....i duzo innych głupot.......

do czasu az spotkała mnie największa tragedia w moim życiu ....śmierć pozazdrościła mi szczescia i w okrutny sposób zabrala je sobie.......

teraz nie przejmuję się pierdołami ,bo znam prawdziwy ból....czego Tobie nie zyczę

czy ktos jeszcze ma problemy :?: :?: he...he ...kazdy....ja mam mamę z alzheimerem i zwyrodnieniem stawów ,która przed samymi świetami przestała chodzic o własnych siłach (wywrotka)....przy moich 12 godz.zmianach zorganizowanie opieki dla niej gdy ja w pracy ....wstawanie w nocy co 3-4godz....było wyzwaniem.....
tak tez mam problemy ....i co ja na to....................

Obrazek
zawsze moze być gorzej
andrzej.k
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej.k » 04.04.2010 23:22

masz całkowitą racje

Amen Brachu
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 05.04.2010 08:32

andrzej.k napisał(a):
Amen Brachu

miło mi ........Violetta jestem
:wink: :lol: :lol: :lol:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 05.04.2010 12:14

Andrzej.K.
Rozmowa czyni cuda, a i owszem, ale nie zawsze się da i nie zawsze się umie.. :P
Poza tym kobiety bardziej niż poważnej rozmowy oczekują od nas czułych słów i gestów, adoracji i noszenia na rękach i uważnego słuchania tego, co nam mówią (ja staram się zapamiętywać każde słowo.. i jeśli mi si uda, to mam jak w raju!)

Poza tym stosuję taką jedną prostą, ale dość niezawodną metodę:

Im bardziej kobieta nie ma racji i ci dokuczyła, tym większy kup jej bukiet kwiatów, które ona uwielbia (lub przynajmniej lubi).

To zawsze działa!

I nigdy przenigdy nie próbuj kobiecie udowodnić, że to ty masz rację, nawet jeśli tak się zdarzy...

A jeśli to ty nabroiłeś, to kup 2 wiadra tulipanów, zrób z tego piękne bukieciki, poustawiaj po całym mieszkaniu, zrób pyszną kolację itp.
Jeśli odmówi, to znieś to dzielnie i próbuj aż do skutku.

No... chyba, że twoja kobieta woli innego, właśnie cię zdradziła itp.
To najlepiej od razu ją zostaw, odejdź, wycierp swoje w milczeniu i w zaciszu lub w objęciach pijanego przyjaciela (lub jakoś tak) .. i na pewno niedługo ci przejdzie.
Jest tyle pięknych i spragnionych twoich męskich ramion kobiet...

A to że piszesz o tym na forum, to super.
Na Dubaja nie zwracaj uwagi! On nosi dresy i jest kibicem... czyli to twardy facet! Przynajmniej tak mu się wydaje.. :)
Dubaj, bez urazy! i tak cię lubię.. wiesz o tym..

:sm:
dubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dubaj » 05.04.2010 13:00

janniko napisał(a):Na Dubaja nie zwracaj uwagi! On nosi dresy i jest kibicem... czyli to twardy facet! Przynajmniej tak mu się wydaje.. :)

Oj przestań,
dres tylko w weekend,
w tygodniu garniak :wink:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 05.04.2010 19:05

janniko napisał(a):Andrzej.K.
Rozmowa czyni cuda, a i owszem, ale nie zawsze się da i nie zawsze się umie.. :P
Poza tym kobiety bardziej niż poważnej rozmowy oczekują od nas czułych słów i gestów, adoracji i noszenia na rękach i uważnego słuchania tego, co nam mówią (ja staram się zapamiętywać każde słowo.. i jeśli mi si uda, to mam jak w raju!)

Poza tym stosuję taką jedną prostą, ale dość niezawodną metodę:

Im bardziej kobieta nie ma racji i ci dokuczyła, tym większy kup jej bukiet kwiatów, które ona uwielbia (lub przynajmniej lubi).

To zawsze działa!

I nigdy przenigdy nie próbuj kobiecie udowodnić, że to ty masz rację, nawet jeśli tak się zdarzy...

A jeśli to ty nabroiłeś, to kup 2 wiadra tulipanów, zrób z tego piękne bukieciki, poustawiaj po całym mieszkaniu, zrób pyszną kolację itp.
Jeśli odmówi, to znieś to dzielnie i próbuj aż do skutku.

No... chyba, że twoja kobieta woli innego, właśnie cię zdradziła itp.
To najlepiej od razu ją zostaw, odejdź, wycierp swoje w milczeniu i w zaciszu lub w objęciach pijanego przyjaciela (lub jakoś tak) .. i na pewno niedługo ci przejdzie.
Jest tyle pięknych i spragnionych twoich męskich ramion kobiet...

A to że piszesz o tym na forum, to super.
Na Dubaja nie zwracaj uwagi! On nosi dresy i jest kibicem... czyli to twardy facet! Przynajmniej tak mu się wydaje.. :)

Nie ma gdzie przyciąć cytatu , bo wszystko: mądre, pragmatyczne i na moje oko skuteczne.
Janniko - a Ty na politykierstwie zdzierasz klawiaturę. :wink:
Jak powstanie sercowo-matrymonialny dział na forum, a Ty nie zostaniesz w nim moderatorem to zacznę wierzyć w jakieś forumowe układy :) i spiskową teorię forum.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.