.png)

.png)
.png)
krakuscity napisał(a):Jolanta Michno napisał(a):Sretan i blagoslovljen Božić. Puno sreće, ljubavi, mira, zdravlja i blagoslova u novoj 2007 godini.
Szczęśliwych i błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo szczęścia, miłości, pokoju, zdrowia i błogosławieństwa w Nowym 2007 roku .
Sretan i blagoslovljen Božić vama i vašoj obitelji i neka 2007 godina bude godina sreće, ljubavi, mira i božjeg blagoslova!
Szczęśliwych i błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia Wam/Tobie i Waszej/Twojej rodzinie, i niech 2007 rok będzie rokiem szczęścia, miłości, pokoju i Bożego błogosławieństwa.
Pozdrav
Jola
Pewnie to ubiegłoroczne życzenia bo Nowy Rok będzie 2008 !
.png)
witki napisał(a):
a z potraw wigilijnych to będzie śledzik, śledź pod pierzynką, barszcz z pasztecikami (własnej roboty), pierogi z grzybami i pierogi ze słodką kapustą, kapusta z grochem lub z grzybami, karp smażony, grzyby w cieście, susz, kutia, piernik.....
.png)

.png)
darek1 napisał(a):Proponuję otworzyć temat dotyczacy Świąt Bożego Narodzenia. Gdzie zamierzacie je spedzić w tym roku i co znajdzie się na waszych wigilijnych stołach. Mile widziane przepisy kulinarne. Pozdrawiam Darek1
.png)
.png)
Lider16 napisał(a):Podnoszę temat do góry, bo sam szukałem zyczeń po chorwacku i myślę że innym też mogą się przydać
.png)
.png)
gosku24 napisał(a):Jak co roku ,przyjedzie siostra ze swoją rodziną, przyjda teściowie, moja mama .J choć urobie się jak wół przed świętami,to kiedy widzę wszystkich razem przy stole przechodzi zmęczenie ,i Bogu dziękuje,że jesteśmy wszyscy,że nie zabrakło nikogo.
Mam nadzieję,że w tym roku też tak będzie.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko