Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Święta Bożego Narodzenia

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 22.12.2009 22:50

majeczka napisał(a):Może i mam kilka słoików za dużo, / uwielbiam nawet w pobliżu Poznania, zbierać może nie do końca przetwarzać..., etc.../, ale dlaczego mam się z nimi dzielić z Tobą... Wszak jestem poznanianką ...

Przecież majeczki nie prosiłem o żadne słoiki. . . no i miałem nosa by się wycofać z tego pytania jak majeczka zaprawia ...
majeczka napisał(a):...same prawdziwki oraz kilka grzybków halucynogennych...

... lepiej nie prosić o takie zakąski. Niemniej jednak wiele radości życzę i wspaniałych wizji w nadchodzącym Nowym Roku.
Ostatnio edytowano 22.12.2009 22:51 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.12.2009 22:51

maciek1956 napisał(a):A wiosną lub wczesnym latem zrobimy wędzenie z zabawą kociołkową na Mazurach.

Ja już powoli wychodzę z domu pod Spychowo. :D :D
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 22.12.2009 22:58

zebik napisał(a):
maciek1956 napisał(a):A wiosną lub wczesnym latem zrobimy wędzenie z zabawą kociołkową na Mazurach.

Ja już powoli wychodzę z domu pod Spychowo. :D :D

Właściwe podejście do życia :D :D

Pojadę pod Sychowo na początku roku 2010, sprawdzę co i jak, i czekamy na cieplejsze dni :D
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 22.12.2009 23:14

Nareszcie, po wspomnianej stracie rodzinnej, kilka stron wcześniej, tym razem na Święta będzie nas więcej, no prawie więcej.
Synowa będzie, ale będzie też... tak, tak DZIADKIEM mam zostać :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Przygotujemy odpowiednie dodatkowe miejsce :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 22.12.2009 23:32

maciek1956 napisał(a):Nareszcie, po wspomnianej stracie rodzinnej, kilka stron wcześniej, tym razem na Święta będzie nas więcej, no prawie więcej.
Synowa będzie, ale będzie też... tak, tak DZIADKIEM mam zostać :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Przygotujemy odpowiednie dodatkowe miejsce :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

No to gratuluję, to całkiem nowe przeżycie, wiem coś na ten temat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.12.2009 23:34

maciek1956 napisał(a):
Ps oleju nadal nie mam, nie mam czasu na targ, mama coś "nawala", ale obiecuje jutro poprawę

trzeba było napisać..zebikowi posłałem to i Tobie bym wysłał..ehhh nie dogadaliśmy się i tyle w temacie....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.12.2009 23:34

No Maciek moje gratulacje. :D :D :D :D :D :D :D :D
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 22.12.2009 23:41

maciek1956 napisał(a):... tak, tak DZIADKIEM mam zostać :D

to prawdziwe Boże Narodzenie . . . fajna sprawa! Pozdrawiam :wink:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 22.12.2009 23:41

Prawdą jest , że instytucja pod nazwą " Dziadek " jest najważniejszą instytucją w rodzinie :D

Gratulacje :!: :D :D :D
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 22.12.2009 23:50

maciek1956 napisał(a):Nareszcie, po wspomnianej stracie rodzinnej, kilka stron wcześniej, tym razem na Święta będzie nas więcej, no prawie więcej.

Cieszymy sie razem z tobą i bardzo, bardzo gratulujemy. Przypomniałeś mi jakie niesamowite było to przeżycie dla mojego taty, którego juz niestety nie ma jak dowiedział się że zostanie dziadkiem. Do tej pory pamiętam jego oczy pełne szczęśliwych łez.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 23.12.2009 00:04

Wszystkim wielkie dzięki :D :D :D
Dziadek ważny jest, ale o przyszłej BABCI też należy pamiętać :D

Mam nadzieję, że dożyję tego tego pięknego dnia, kiedy zostanę dziadkiem, ale mam też wielką nadzieję, że moi rodzice i teściowie dożyją i zostaną PRADZIADKAMI.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.12.2009 00:37

maciek1956 napisał(a):Majeczka--uwielbiam grzybki, oczywiście robimy wiele słoików sami, ale nie w tym roku--nie było dużo grzybów,

W nowosądeckich lasach grzyby w tym roku obrodziły :lol:

Mam suszone prawdziwki i trochę świeżych zamrożonych na farsz do uszek :lol:

W piwnicy na półkach stoją sobie prawdziwki marynowane, no i oczywiście rydzyki.

Zlotowicze wiedzą o czym piszę, bo degustują rydze marynowane i rydze w sosie pomidorowym na Zlotach.

Na Zlocie w maju powinna odbyć się ich kolejna degustacja :D :P
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 23.12.2009 07:19

renatalato napisał(a):

No to gratuluję, to całkiem nowe przeżycie, wiem coś na ten temat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :papa:

Też jesteś dziadkiem?

Maćku - może będziesz mężem babci :wink: Aby zdrowe było.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 23.12.2009 09:14

Jacku--DZIADKIEM zostanę za ...miesięcy, ale widziałem już wnuka/wnuczkę na USG
Przyszła BABCIA to wspaniała żona, pozwoli choć trochę być DZIADKIEM
:D

Aby zdrowe było--święte słowa BĘDZIE, MUSI BYĆ :D :D :D :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 12:17

FUX napisał(a):

Bardzo dziękuję. Adres zachowam, aby się móc zrewanżować.

Pozdrawiam.

FUX

Bardzo się cieszę, iż doszły w nienaruszonym stanie i ...smakowały.

Serdeczne pozdrowienia. :lol:

smoki3
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Święta Bożego Narodzenia - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone