Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Super Kawał

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marek32
Plażowicz
Super Kawał

Nieprzeczytany postnapisał(a) marek32 » 24.02.2007 10:52

Wiem, że jest już topic z kawałami ale ten jest tak zajeb.... że zasługuje na własny. Niestety nie moge go przepisać bo potrzebny jest do niego link.

http://www.all4men.nazwa.pl/?co=humor :lol:

Poprostu bombowy. Swoją droga jak by cos takiego zrobić np. w USA to napewno by człowieka zamknęli do paki zanim by sie wytłumaczył.
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 24.02.2007 11:21

marek32 napisał(a):Wiem, że jest już topic z kawałami ale ten jest tak zajeb.... że zasługuje na własny. Niestety nie moge go przepisać bo potrzebny jest do niego link.

http://www.all4men.nazwa.pl/?co=humor :lol:.

da sie, da...

Jeśli siedzisz w samolocie, autobusie, pociągu lub tym podobnym środku lokomocji, a obok ciebie siedzi wku*****cy i upierdliwy nie do wytrzymania pasażer, to:

1. Cicho i spokojnie wyciągnij laptopa.

2. Włącz laptopa.

3. Upewnij się, że sąsiad siedzący obok widzi ekran monitora.

4. Otwórz ten artykuł.

5. Zamknij oczy i odwróć głowę w stronę sufitu.

6. Kliknij ten link:

http://skocz.pl/wpodrozy
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 24.02.2007 15:52

No, widzę że bardzo intelektualnie tu dyskutujecie Obrazek Brawo! Obrazek
banko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) banko » 24.02.2007 15:59

niezawodny napisał(a):No, widzę że bardzo intelektualnie tu dyskutujecie Obrazek Brawo! Obrazek

jak umiemy tak dyskutujemy.........
kudy nam do takich wypowiedzi...........

:arrow: Znaczy się żona to nie kobieta? Cóż twoja "żona" kobietą nie jest to fakt Moja jest (chyba) Ale zasiałaś we mnie ziarno niepewności... Więc chyba zrobię żonie badania genetyczne w kierunku występowania chromosowu Y... A może lepiej nie...? Bo jeszcze wynik wyjdzie inny od oczekiwań... Ale byłyby jaja Na szczęście mam dzieci i widziałem jak wyłaziły z brzucha tej mojej żony (kobiety?). A i jak wchodziły też widziałem Bo że tak powiem "pomogłem" im wejść I wyjść też bo syn okazał się być cesarzem A cesarze sami nie wychodzą I trzeba było kasę zasponsorować aby skalpel wszedł jak trzeba A taki już marny los faceta że musi sponsorować Ale ostatecznie przyjemności kosztują A kobiety są bezapelacyjnie OK Kiepsko ktoś wymyslił że należy mieć tylko jedną Widać że ten kto to wymyślił nie przemyślał tego dogłębnie Chociaż Skoro rodzi się samców i samic tyle samo... To chyba jednak dogłębnie Na 1-go samca wypada 1-na samica:) To ciekawe jak to jest na dzikim wschodzie? Bo jak jeden samiec ma 10 samic to 9-ciu samców jest skazanych na siebie I stąd tzw. "inna orientacja" Bo na bezrybiu i rak ryba Z braku kobiet facet robi za żonę Więc dochdząc do finału - patrz pierwsze zdanie; u mnie niedoboru płci nie było Miałem z czego wybrać i wybierałem A jak już przebrałem rynek samic to powiedziałem "sprawdzam".
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 24.02.2007 16:06

banko napisał(a):jak umiemy tak dyskutujemy.........
kudy nam do takich wypowiedzi...........

Obrazek

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone