Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Spare Room

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Spare Room

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.11.2013 08:41

Nie..spokojnie! :wink: ..to nie żaden kolejny agapiowski ekshibicjonizm :lol: To taki maleńki prezent dla ..Basi(a może i nie tylko dla niej) w każdym razie...(jak nazwa wątku wskazuje) jest to taki pokoiczek, którego sie nie używa zbyt często ale czasem jest potrzebny i..niezastapiony.Coś na kształt strychu , gdzie pakujemy nasze ''skarby'', gdy w domu nie ma na nie miejsca.. :mrgreen:

Musiałam go założyć z tej prostej i prozaicznej przyczyny, że (choć innych watków jest od groma) to...brakuje mi takiego łaczącego i ''Dzień dobry'' i ''Co was dzisiaj ucieszyło'' itp.
Poza tym nie chcę śmiecić w cudzych wątkach, żeby później ktoś nie musiał wywalać moich postów :twisted: (..bo to nie było ani miłe ani przyjemne dla mnie :cry:) , so...

Czekałam z tym aż do dzisiaj poniewaz dzisiaj jest wyjatkowy dzień :smo:
Basiulinek ma urodzinki!

Kim jest dla mnie Basia?! Jest dla mnie kimś wyjątkowym, przyjaciółką przez duże P i całemu światu chciałabym powiedzieć jak bardzo taki ktoś jest ważny w życiu.
Ja wiem, że żadnej mądrości nie odkryłam ale... czy zawsze doceniamy fakt, że mamy przyjaciela..należycie?!

Na starcie więc coś dla Basi

a potem...możemy się ''gościć'' :smo: Jak ktoś chce(i ma ochotę) może o każdej porze ''zapełniać'' spare room :)
..moje ''potem'' to będzie dopiero po mojej 22-ej :wink:

Ja chciałabym troszkę popisać o magii przyjaźni wirtualnej (bo tak zaczęła się moja znajomośc z Basią).
Jest zapewne wielu sceptyków...no bo to takie...raczej dziwne... nazywać kogoś przyjacielem nie poznawszy w realu w realu...
Ja mówię-nie koniecznie dziwne :smo:

Spadam do pracy, choć ..okrutnie mi się nie chce.. :(
Do nocy :smo: :papa:
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 28.11.2013 10:15

Moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak przyjaźń przez internet. Tylko bezpośrednia znajomość i obcowanie ze sobą weryfikuje wszystko.
No i sve najbolje dla jubilatki ;)

:lol:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 28.11.2013 11:37

rodaivuk napisał(a):Moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak przyjaźń przez internet. Tylko bezpośrednia znajomość i obcowanie ze sobą weryfikuje wszystko.

Ja z Basiulinkiem i agapi obcowałem w Orebicu i z mojej strony weryfikacja wypadła na tak :smo: . Wszystkiego Najlepszego dla Jubilatki, a dla agapi miliona wyświetleń i jeszcze więcej postów w założonym wątku. :lol:
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 28.11.2013 13:04

Kasienko- po prostu mnie zatkalo..... :oops:
I lezki ukradkiem wycierac musze, bo w pracy jestem :?
Taaaaaaakiego prezentu sie nie spodziewalam!!
Dziekuje to za malo, ale nic innego mi teraz do glowy nie przychodzi.. :oops:
Chetnie sie wieczorem schowam na tym "stryszku" ;)

Slawku, ja tez jestem sceptyczna jesli o znajomosci netowe chodzi.Ale u nas ten net to byl tylko poczatek.Teraz jest real ;)

Chlopaki-dzieki za zyczenia! :smo:
I mam nadzieje, ze czesciej bedziecie tu zagladac :P
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.11.2013 16:32

Spare room - pokoik gościnny/stryszek gościnny :?: :?: jak zwał tak zwał :wink: będę tu wpadał :lol:

Dla agapi/Kasi i basiulinka/Basi śpiewa Severinka z przyjaciółkami - Prijateljice
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 28.11.2013 16:35

Basiulinek napisał(a):I mam nadzieje, ze czesciej bedziecie tu zagladac :P

Już chyba nie 8) Ale nigdy nie mówię nigdy :)
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 28.11.2013 18:25

rodaivuk napisał(a):
Basiulinek napisał(a):I mam nadzieje, ze czesciej bedziecie tu zagladac :P

....... Ale nigdy nie mówię nigdy :)

I tak trzymaj ;)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.11.2013 23:55

rodaivuk napisał(a):Moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak przyjaźń przez internet. Tylko bezpośrednia znajomość i obcowanie ze sobą weryfikuje wszystko.

ok- to, że może weryfikować to się zgodzę ale.. nie zawsze jest to konieczne :wink:
Jak wyjaśnisz na przykład to , że nie znając Cię ani ociupinkę z reala polubiłam Cię?!
Więcej nas dzieli niż łączy a mimo wszystko jesteś jednym z moich ulubieńców :smo:
Dobrze!...oczywiście, że to nie jest przyjaźń ale jesteś mi jakoś tak bliski...a powinnam nie odczuwać czegoś takiego, no bo przecież Cię nie znam kompletnie.
Nie umiem wytłumaczyć czemu mam sporą listę forumowych ''ulubieńcow'' a większości z nich na oczy nie widziałam.
..i..jak wyjaśnić to coś, co towarzyszyło mi kiedy widziałam ''duszyczki'' u siebie(znaczy w relacji).Tak mi sie cieplutko na sercu robiło jakbym znała każdego z osobna.Wyobraźnia wyobraźnią ale ...to nie tylko to.To tak jakby jakaś pozytywna energia ''biła'' od co poniektórych ''awatarków''
Powiesz mi, że widziałam co chciałam widzieć a ja Ci powiem, że to nie do końca tak :mrgreen:

ps
Mam nadzieję, że jednak zawieruszysz się tu od czasu do czasu :wink: ..wszak forum powinno łączyć a nie dzielić, nie sądzisz?!
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2013 00:20

Jara.. ja z tego obcowania to najbardziej zapamietałam, że straszną głupotę do Ciebie palnęłam..ot, ''wyszła słoma z butów''..a potem..to już wszystko działo się ...za szybko...a czas jakoś tak minął niepostrzeżenie :)
Jeszcze coś..tak prawdę powiedziawszy to ...spotkanie Ciebie w realu było tylko taką ''formalnością''( ..no bo przecież...czy możliwe jest, że kogoś można lubić TU a nie lubić TAM..?!) :)

Basiulinek chyba przez tą ''osiemnastkę'' to mi się mazgajką zrobisz :roll: :smo:
no a powiedz mi no ..gdybyś mnie nie poznala ''na żywo'' czy nie kolegowałybyśmy się dalej..?!
Czy real cokolwiek zmienił..?! Czy ulepszył?! :)
Chyba raczej ja nie pokazałam się z tej najlepszej strony..a Ty dalej mnie lubisz..tak więc-
Rzeczywistość nie miala zatem decydującego wpływu na kształt naszych relacji.
Jeżeli jestem w błędzie możesz sprostować, bo ja mówię tylko ze swojego punktu widzenia...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2013 00:26

Janusz Bajcer napisał(a):Spare room - pokoik gościnny/stryszek gościnny :?: :?: jak zwał tak zwał :wink: będę tu wpadał :lol:

Dla agapi/Kasi i basiulinka/Basi śpiewa Severinka z przyjaciółkami - Prijateljice

...bedziemy się ''rewizytować'' zatem , bo ja oczywiście też w miarę możności bedę muzycznie na bieżąco :lol:
( o ile tylko jakiegoś urlopu..''okolicznościowego'' od cropelki nie będę musiała wziąźć-życie czasem jest takie...brutalne :evil: )
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 29.11.2013 00:51

Kasiu, ja te urlopy to bardziej zdrowotnymi bym nazwala ;)

Mazgajka to ja jestem od zawsze..Ot...taka miekka...:)
Ale dobrze mi z tym.
A co do naszej znajomosci....Nie wiem o ile real zmienil nasze relacje, ale na pewno zmienil.
Bo wspolne przezycia bardzo lacza .... ;)
I gdybysmy wszystko to ,co druty telefoniczne udzwignac musza, mialy napisac..... Oj..nie ma takiej mozliwosci :oczko_usmiech:
A teraz ide gary poimprezowe zlikwidowac, zeby mnie kuchnia rano o zawal nie przyprawila :mrgreen:
Paaaaa!!
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 29.11.2013 07:21

agapi napisał(a):Jak wyjaśnisz na przykład to , że nie znając Cię ani ociupinkę z reala polubiłam Cię?!!

Nie mnie a mój obraz przedstawiany w necie. A czy jest on zbieżny z rzeczywistością może pokazać tylko osobista znajomość.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2013 07:57

rodaivuk napisał(a):
agapi napisał(a):Jak wyjaśnisz na przykład to , że nie znając Cię ani ociupinkę z reala polubiłam Cię?!!

Nie mnie a mój obraz przedstawiany w necie. A czy jest on zbieżny z rzeczywistością może pokazać tylko osobista znajomość.

....toż ja się Ciebie bałam przeokrutnie do jakiegoś tam czasu :mrgreen: albo może nie Ciebie ale tego ''Twojego obrazu''.Dopóki nie spojrzałam na Ciebie inaczej, byłeś i dla mnie ''forumowym chamem'' :smo:
Ja postrzegam Cię zupełnie inaczej niż co poniektórzy userzy z którymi toczysz boje:)
..wiec kto ma rację a kto się myli..?!
Czasem mnie ''wyprowadzasz z równowagi'', to fakt- ale to raczej dlatego , że ja jestem z tych ''mientkich'' (jak to ładnie określasz :mrgreen: )

Osobiste znajomości pokazują ludzi takimi jakimi są ale..przecież w wirtualnym świecie nie każdy...gra kogoś kim nie jest, czyż nie?!
Więc idac tym torem...można być takim samym człowiekiem w realu jak i w wirtualu (tak mi się przynajmniej zdaje).
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2013 08:33

Basiulinek napisał(a):Kasiu, ja te urlopy to bardziej zdrowotnymi bym nazwala ;)

Mazgajka to ja jestem od zawsze..Ot...taka miekka...:)
Ale dobrze mi z tym.
A co do naszej znajomosci....Nie wiem o ile real zmienil nasze relacje, ale na pewno zmienil.
Bo wspolne przezycia bardzo lacza .... ;)
I gdybysmy wszystko to ,co druty telefoniczne udzwignac musza, mialy napisac..... Oj..nie ma takiej mozliwosci :oczko_usmiech:
A teraz ide gary poimprezowe zlikwidowac, zeby mnie kuchnia rano o zawal nie przyprawila :mrgreen:
Paaaaa!!

..ja raczej się bym martwiła nie o ''druty''...ale oooooo...... :wink: :mrgreen:
ps
Mój małżonek szanowny, na dźwięk telefonu dziwnie reaguje..(stawia go na baczność a czasem nawet powoduje otępienie słuchowe :smo: :mrgreen:)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2013 08:45

Czołem wszystkim z rana a babom w szczególności. :mrgreen: :D
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone