.png)
.png)
Guzior napisał(a):Jako,że urlop w tym roku już za sobą i pozostały tylko miłe wspomnienia, pora pomyśleć o wakacjach w przyszłym roku. Chciałbym zasięgnąć informacji czy ktoś był w Sladenovici w apartamentach Milic-Divic i jakie są opinie na temat tych apartamentów.
.png)
jolam15 napisał(a):Cześć!
Byłeś w Pisaku - ja też.jednak z twoich postów wynikało,ze będziesz dłużej,ale jednak chyba skróciłeś swój pobyt. Widzieliśmy w Pisaku Twój samochód, myśleliśmy ,że może Was gdzies tam spotkamy, ale nie udało się. Mielismy nadzieje,że się poznamy, bo tez jesteśmy z Jaworzna,a być może znamy się z widzenia.
![]()

.png)
Guzior napisał(a):jolam15 napisał(a):Cześć!
Byłeś w Pisaku - ja też.jednak z twoich postów wynikało,ze będziesz dłużej,ale jednak chyba skróciłeś swój pobyt. Widzieliśmy w Pisaku Twój samochód, myśleliśmy ,że może Was gdzies tam spotkamy, ale nie udało się. Mielismy nadzieje,że się poznamy, bo tez jesteśmy z Jaworzna,a być może znamy się z widzenia.
![]()
W Pisaku byłem tak jak jest zrobiony wpis w kalendarzu, czyli od 29.07-11.08. Nic krócej i nic dłużej. Faktycznie nie siedzieliśmy na miejscu bo przecież będąc w Cro trzeba i coś zobaczyć. Wieczorkami jednak czasem zaglądaliśmy do konoby przy porcie. Idąc po drodze spotykaliśmy niejednokrotnie rodaków no niestety nie widziałem po drodze samochodu z rejestracją SJ........... Szkoda bo faktycznie można było wypić szklaneczkę rakiji w miłym towarzystwie. Ale przecież Jaworzno to nie Nowy York i zawsze można się poznać na miejscu a i wakacje 2008 jeszcze przed nami
Pozdrav
.png)
I tu jest właśnie problem bo ja widziałem rejestrację KBJ............., wprawdzie nie w Pisaku ale po drodze i w ogóle nie pomyślałem że mogą to być krajanie. Taki to już bałagan z tymi starymi rejestracjami. Gdybym chociaż znał jeszcze markę samochodu ale ta w kalendarzu wyjazdowym nie była wpisana.jolam15 napisał(a):My niestety nie mamy nowej rejestracji SJ tylko starą KBJ
Widząc Wasz samochód , przemknęło mi przez myśl,aby za wycieraczkę włożyć karteczkę ze swoim nr telefonu ,ale trochę się krępowałam. Teraz żałuję
Nie wiem jak Wam ,ale Pisak jak dla mnie był trochę za "spokojny" (nie licząc Wieczoru Rybackiego). My mieszkaliśmy w poblizu dzwonnicy i raczej rzadko chodziliśmy na plażę za portem, jedynie wieczorem na spacer, korzystaliśmy z plaży , która była po prawej stronie Pisaka, wydaje mi się ,ze była o wiele ciekawsza niż ta w pobliżu portu. Nie wiem czy Ty tam byłeś czy nie, jeśli tak to jestem ciekawa Twej opinii.
Mnie posobiście bardzo się spodobała Promajna i biorę ją pod uwagę na przyszły rok. Jednak narazie nie mam sprecyzowanych planów, co do urlopu w przyszłym roku. Narazie "planujemy" Promajnę lub Zivogoście, jednak w grę wchodzi Ravda w Bułgarii (choć Bułgaria nie może konkurować z Cro). Pożyjemy zobaczymy.
.png)
Guzior napisał(a):aquavitae napisał(a):Jadę tam w najbliższy piątek, także pod koniec września napewno wyrażę swoją opinię...
Dzięki.
Szerokiej drogi i miłego wypoczynku.
Pozdrav :papa:
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje