Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sladenovici apartamenty Family Milic-Divic, ktoś był ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Guzior
Croentuzjasta
Sladenovici apartamenty Family Milic-Divic, ktoś był ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 24.08.2007 22:55

Jako,że urlop w tym roku już za sobą i pozostały tylko miłe wspomnienia, pora pomyśleć o wakacjach w przyszłym roku. Chciałbym zasięgnąć informacji czy ktoś był w Sladenovici w apartamentach Milic-Divic i jakie są opinie na temat tych apartamentów.
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 26.08.2007 20:28

Jadę tam w najbliższy piątek, także pod koniec września napewno wyrażę swoją opinię...
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 26.08.2007 22:35

aquavitae napisał(a):Jadę tam w najbliższy piątek, także pod koniec września napewno wyrażę swoją opinię...

Dzięki.
Szerokiej drogi i miłego wypoczynku.
Pozdrav :papa:
jolam15
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolam15 » 28.08.2007 19:10

Cześć!
Byłeś w Pisaku - ja też.jednak z twoich postów wynikało,ze będziesz dłużej,ale jednak chyba skróciłeś swój pobyt. Widzieliśmy w Pisaku Twój samochód, myśleliśmy ,że może Was gdzies tam spotkamy, ale nie udało się. Mielismy nadzieje,że się poznamy :lol: , bo tez jesteśmy z Jaworzna,a być może znamy się z widzenia. :?

Guzior napisał(a):Jako,że urlop w tym roku już za sobą i pozostały tylko miłe wspomnienia, pora pomyśleć o wakacjach w przyszłym roku. Chciałbym zasięgnąć informacji czy ktoś był w Sladenovici w apartamentach Milic-Divic i jakie są opinie na temat tych apartamentów.
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 31.08.2007 16:19

jolam15 napisał(a):Cześć!
Byłeś w Pisaku - ja też.jednak z twoich postów wynikało,ze będziesz dłużej,ale jednak chyba skróciłeś swój pobyt. Widzieliśmy w Pisaku Twój samochód, myśleliśmy ,że może Was gdzies tam spotkamy, ale nie udało się. Mielismy nadzieje,że się poznamy :lol: , bo tez jesteśmy z Jaworzna,a być może znamy się z widzenia. :?

W Pisaku byłem tak jak jest zrobiony wpis w kalendarzu, czyli od 29.07-11.08. Nic krócej i nic dłużej. Faktycznie nie siedzieliśmy na miejscu bo przecież będąc w Cro trzeba i coś zobaczyć. Wieczorkami jednak czasem zaglądaliśmy do konoby przy porcie. Idąc po drodze spotykaliśmy niejednokrotnie rodaków no niestety nie widziałem po drodze samochodu z rejestracją SJ........... Szkoda bo faktycznie można było wypić szklaneczkę rakiji w miłym towarzystwie. Ale przecież Jaworzno to nie Nowy York i zawsze można się poznać na miejscu a i wakacje 2008 jeszcze przed nami :D
jolam15
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolam15 » 31.08.2007 20:31

My niestety nie mamy nowej rejestracji SJ tylko starą KBJ . Też podoba nam się XSARA PICASSO niestety -kasy brak, chyba ,że trafi się jakaś okazja. Owszem była nawet taka przed naszym wyjazdem do Cro, ale ktoś nam ją "sprzątnął"sprzed nosa. Zaraz po tym jak napisałam swojego cytowanego przez Ciebie posta , okazało się,że w swoim poscie potwierdziłeś ,że jednak byłeś w Pisaku tak jak planowałeś,ja zasugerowałam się tym,że wracając Imotski widzieliśmy Wasz samochód jadący wieczorem lub późnym popołudniem w kierunku Makarskiej, a na drugi dzień akurat Waszego samochodu nie było. Wysnułam mylne wnioski. Widząc Wasz samochód , przemknęło mi przez myśl,aby za wycieraczkę włożyć karteczkę ze swoim nr telefonu ,ale trochę się krępowałam. Teraz żałuję ;( Być może w2008 będzie się okazja poznać.
Nie wiem jak Wam ,ale Pisak jak dla mnie był trochę za "spokojny" (nie licząc Wieczoru Rybackiego). My mieszkaliśmy w poblizu dzwonnicy i raczej rzadko chodziliśmy na plażę za portem, jedynie wieczorem na spacer, korzystaliśmy z plaży , która była po prawej stronie Pisaka, wydaje mi się ,ze była o wiele ciekawsza niż ta w pobliżu portu. Nie wiem czy Ty tam byłeś czy nie, jeśli tak to jestem ciekawa Twej opinii. Mnie posobiście bardzo się spodobała Promajna i biorę ją pod uwagę na przyszły rok. Jednak narazie nie mam sprecyzowanych planów, co do urlopu w przyszłym roku. Narazie "planujemy" Promajnę lub Zivogoście, jednak w grę wchodzi Ravda w Bułgarii (choć Bułgaria nie może konkurować z Cro). Pożyjemy zobaczymy.
Pozdrawiam
Jola

Guzior napisał(a):
jolam15 napisał(a):Cześć!

W Pisaku byłem tak jak jest zrobiony wpis w kalendarzu, czyli od 29.07-11.08. Nic krócej i nic dłużej. Faktycznie nie siedzieliśmy na miejscu bo przecież będąc w Cro trzeba i coś zobaczyć. Wieczorkami jednak czasem zaglądaliśmy do konoby przy porcie. Idąc po drodze spotykaliśmy niejednokrotnie rodaków no niestety nie widziałem po drodze samochodu z rejestracją SJ........... Szkoda bo faktycznie można było wypić szklaneczkę rakiji w miłym towarzystwie. Ale przecież Jaworzno to nie Nowy York i zawsze można się poznać na miejscu a i wakacje 2008 jeszcze przed nami :D
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 03.09.2007 11:47

jolam15 napisał(a):My niestety nie mamy nowej rejestracji SJ tylko starą KBJ
I tu jest właśnie problem bo ja widziałem rejestrację KBJ............., wprawdzie nie w Pisaku ale po drodze i w ogóle nie pomyślałem że mogą to być krajanie. Taki to już bałagan z tymi starymi rejestracjami. Gdybym chociaż znał jeszcze markę samochodu ale ta w kalendarzu wyjazdowym nie była wpisana.
Widząc Wasz samochód , przemknęło mi przez myśl,aby za wycieraczkę włożyć karteczkę ze swoim nr telefonu ,ale trochę się krępowałam. Teraz żałuję

A szkoda bo można było jakąś rakijke wspólnie wypić. Poza tym pomysł z karteczką był bardzo dobry.
Nie wiem jak Wam ,ale Pisak jak dla mnie był trochę za "spokojny" (nie licząc Wieczoru Rybackiego). My mieszkaliśmy w poblizu dzwonnicy i raczej rzadko chodziliśmy na plażę za portem, jedynie wieczorem na spacer, korzystaliśmy z plaży , która była po prawej stronie Pisaka, wydaje mi się ,ze była o wiele ciekawsza niż ta w pobliżu portu. Nie wiem czy Ty tam byłeś czy nie, jeśli tak to jestem ciekawa Twej opinii.

Ja z kolei piękną plażę miałem dosłownie pod nosem dlatego na tą jak ja to mówię cywilizowaną zapuszczałem się z reguły wieczorkiem w celu wypicia browarka. Natomiast co do spokoju w Pisaku to dla mnie jest to miejsce idealne do wypoczynku. Tego właśnie oczekiwałem.
Mnie posobiście bardzo się spodobała Promajna i biorę ją pod uwagę na przyszły rok. Jednak narazie nie mam sprecyzowanych planów, co do urlopu w przyszłym roku. Narazie "planujemy" Promajnę lub Zivogoście, jednak w grę wchodzi Ravda w Bułgarii (choć Bułgaria nie może konkurować z Cro). Pożyjemy zobaczymy.

Ja z kolei zdecydowanie jeżeli tylko kasa pozwoli myślę o Sladenovici, a to z racji bliskości Dubrovnika i możliwości zrobienia kilku wypadów na zwiedzanie. Ale to kwestia przyszłości. Co do teraźniejszości to myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie żeby się poznać (i to bez wkładania karteczek za wycieraczkę). Jeżeli jest tylko taka ochota to podam nr telefonu, zdzwonimy się i po sprawie.
Pozdrav :papa: :lol:
jolam15
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolam15 » 09.09.2007 14:15

Chyba faktycznie to my mogliśmy być, gdyż wracając z Imotski do Pisaka widzieliśmy Was jadących w kierunku Makarskiej.
Mój nr GG 7765116, gdybyś miał ochotę "pogadać"
pozdrawiam :)
kirke18
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kirke18 » 20.09.2007 13:05

zamiast Sladenovici polecam Slano, w tamtej nie ma nic, w Slano są dwa sklepiki, poczta, restauracyjki, ale jest cicho i spokojnie, plaża z drobnych okrągłych kamyków, spoko, luz
agnieszkat
Plażowicz
sladenovici

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnieszkat » 02.10.2007 15:42

Guzior napisał(a):
aquavitae napisał(a):Jadę tam w najbliższy piątek, także pod koniec września napewno wyrażę swoją opinię...

Dzięki.
Szerokiej drogi i miłego wypoczynku.

Witam serdecznie co roku jeżdże do sladenovici
jest tam taka fajna rodzinka Gijvovic ,która posiada pokoje apartamenty i kemping z czterema natryskami ,toaletami i miejscami do zmywania naczyń oraz prąd. Kemping przy samej plaży,a dom jakieś 20metrów. Dojazd prosty zjeżdżasz z górki jedziesz prosto po prawo kemp milic ,a ty prosto 10 metrów i jesteś u Gabrieli Gijvovic .Oto link do ich skromnej stronki zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link . Fotki i dodatkowe informacje na życzenie email do mnie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Agnieszka
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 01.03.2008 18:45

byłem w Sladenovici - trochę kłopotów przy kwaterowaniu, ale potem czysta przyjemność. Moje wspomnienia i kilka zdjęć:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.03.2008 19:01

bosc napisał(a):byłem w Sladenovici - trochę kłopotów przy kwaterowaniu, ale potem czysta przyjemność. ....

Jak mówisz o TYM to ja osobiście dziękuje za taką przyjemność :wink: :lol:
bosc
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 01.03.2008 19:20

każdy może mieć swoje zdanie - mnie osobiście się podobało - spotkałem też wielu z Polski (tu serdecznie ich pozdrawiam), którzy też bardzo nie narzekali. A właściciel campu - fakt zawsze trochę podchmielony ale sympatyczny (jakby każdy po kielichu był niesympatyczny jakiż ten świat byłby smutny)
Pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje