Artur68 napisał(a):EXCALIBUR
.png)
Artur68 napisał(a):Co do cen ,to muszą tam być stosunkowo niskie,bo wycieczkowicze rzucili się masowo do zakupów markowych alkoholi i kosmetyków.
.png)
Z napisał(a):Podobno na którejś z granic którą będę przekraczał w drodze do Chorwacji jest sklep bezcłowy(jadę przez Austrię),ktoś wie gdzie to jest i w jakich godzinach można tam dokonać zakupów?
.png)
.png)
Piotrek_B napisał(a):Ale jak pisałem wyżej - wolnocłówka (przynajmniej na terenie Europy) to już nie to co kiedyś, szkoda czasu na zatrzymywanie się.
.png)
.png)
barti75 napisał(a):Przeglądałem sobie cennik tej sieci KOMPAS szału nie ma, to mało powiedziane karton Marlboro 30 euro, karton L&M niebieskich 24 euro, Fererro Roche 375g 7,49 euro generalnie to żadna wolnocłówka ( tylko ciut taniej niż w normalnych sklepach tzn. bliżej im do cen w Polsce)nie to co kiedyś np w Nowym Warpnie karton Marlboro 10 DM stare dobre czasy już nie wrócą , a szkoda
.png)
bogdan63 napisał(a):no może to nie "po drodze" do Cro. ale polecam sklepy w Livigno, nawet paliwo tankowałem po 97 centów.
pozdrawiam
.png)
Guzior napisał(a):barti75 napisał(a):Przeglądałem sobie cennik tej sieci KOMPAS szału nie ma, to mało powiedziane karton Marlboro 30 euro, karton L&M niebieskich 24 euro, Fererro Roche 375g 7,49 euro generalnie to żadna wolnocłówka ( tylko ciut taniej niż w normalnych sklepach tzn. bliżej im do cen w Polsce)nie to co kiedyś np w Nowym Warpnie karton Marlboro 10 DM stare dobre czasy już nie wrócą , a szkoda
A mnie tam wcale nie szkoda, dosyć się wytyrałem w tych "starych dobrych, czasach" i lepiej niech już nie wracają.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.