Czy ktoś mógłby podesłać jakieśnamiary na kwaterę 2+2 od Murter w dół za mniej niż 50E.
Mój namiar adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Miłe byłyby jakieśzdjęcia zwłaszcza plaży.
.png)
.png)
hrehor napisał(a):witam miejscowość MIMICE namiar dam ci po napisaniu na e-mail bo na forum nie można uprawiać reklamy adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,pozdrawiam
.png)
Pakula napisał(a):Tucepi 35 euro na dobe za dwa duże i dwa małe ludziska,100m do morza,pokój z wc,kuchnia,taras przy pokoju super go
spodyni
.png)
Fidur napisał(a):hrehor napisał(a):40 euro za 4 osobowy apartament 30m![]()
od morza.
Witaj hrehor!
Jestem zainteresowana tym apartamentem. W jakiej jest on miejscowości? Mogłabym prosić namiary?
.png)
.png)
goly napisał(a):My w Zivogosce i w CZarnogórze po 70 euro za 4 osoby dorosłr + 3 dzieci Na początku sierpnia. W Zivogosce apartament był niecałe 100 m od plazy . MIelismy dwa pokoje , i kuchnie . W Czarnogórze było dalej od morza ale zato full wypas.....wielki apartament dwupokojowy, kuchnia , łazienka z pralką, klima, dwa tarasy....
.png)
el_guapo napisał(a):4 osoby
01-15.09
Apartament 2 poziomowy, 2 tarasy, 10m od wody
2 sypialnie na górze+łazienka, kuchnia + pokój dzienny na dole (rozkładana sofa). W sumie wygodnie może mieszkać 6 osób, a komfortowo będą się czuć 4 os. dorosłe +2dzieci.
TV+w pełni wyposażona kuchnia i barek(nic nie tknęliśmy), klima nie potrzebna (dom zacieniony, przez cały czas wiatr z nad morza). Knajpa 10m, sklep 50m, lody 20m, starówka Tribunji 300m - no i przede wszystkim rewelacyjna gospodyni Vesna
![]()
40E
.png)
Andreas napisał(a):Fidur napisał(a):hrehor napisał(a):40 euro za 4 osobowy apartament 30m![]()
od morza.
Witaj hrehor!
Jestem zainteresowana tym apartamentem. W jakiej jest on miejscowości? Mogłabym prosić namiary?
ja też witam cie hrehor. Potrzebuję w sierpniu 2 duże i dwa małe ludzie 2007 adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
Fidur napisał(a):hrehor napisał(a):witam miejscowość MIMICE namiar dam ci po napisaniu na e-mail bo na forum nie można uprawiać reklamy adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,pozdrawiam
Witaj Hrehor. Wciąż czekam na namiary. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje