Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

SEZON 2006. Kto ile płacił za kwaterę.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 14.03.2007 08:21

Czy ktoś mógłby podesłać jakieśnamiary na kwaterę 2+2 od Murter w dół za mniej niż 50E.
Mój namiar adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Miłe byłyby jakieśzdjęcia zwłaszcza plaży.
Ostatnio edytowano 14.03.2007 11:48 przez pawlop, łącznie edytowano 1 raz
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 14.03.2007 08:38

ja mogę dać ci namiar na mimice jak chcesz :D :D :D
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 14.03.2007 08:45

Bardzo chętnie, to prześlij co morzesz. Z góry dzięki.
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 14.03.2007 10:47

:D :D :D :D :D właśnie wysłałem do Ciebie , pozdrawiam.
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 14.03.2007 11:20

Kurcze nie sprawdziłem i machnąłem sięw adresie prawidłowy to
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Jakbyś mógł jeszcze raz wysłaćnamiary to byłbym wdzięczny.
Jeszcze raz przepraszam za błąd.
Anett
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anett » 14.03.2007 11:50

8) wysłałem Ci na nowy adres ,pozdrawiam .
Luk79
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Luk79 » 14.03.2007 13:02

Jak ktos moze podeslac namiary na dobra tania kwatere w Makarska, Baske, Podgore.
4 osoby (apartament- 2 odzielne pokoje) w polowie lipca
Moj email : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Wielkie dzieki :)
Fidur
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fidur » 14.03.2007 14:54

hrehor napisał(a):witam miejscowość MIMICE namiar dam ci po napisaniu na e-mail bo na forum nie można uprawiać reklamy adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,pozdrawiam

Dzięki Hrehor. Wysłałam Ci e-mail. Czekam na namiary. Pewnie już nie będzie miejsc :( . Ale zobaczymy. Jakby ktoś miał pomysł na zakwaterowanie dla czwórki osób , czyli dwóch małżeństw (w cenie 40 E - 4 osoby lub taniej, od 1.09-10.09) to proszę niech wyśle mi namiary i fotki na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuje :)
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 14.03.2007 16:26

Pakula napisał(a):Tucepi 35 euro na dobe za dwa duże i dwa małe ludziska,100m do morza,pokój z wc,kuchnia,taras przy pokoju super go
spodyni

Podaj mi namiar na apartament na 2 duże i dwa małe ludziska . Jadę w sierpniu 2007. e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 14.03.2007 16:30

Fidur napisał(a):
hrehor napisał(a):40 euro za 4 osobowy apartament 30m :D :D od morza.

Witaj hrehor!
Jestem zainteresowana tym apartamentem. W jakiej jest on miejscowości? Mogłabym prosić namiary? :D

ja też witam cie hrehor. Potrzebuję w sierpniu 2 duże i dwa małe ludzie 2007 adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
goly
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goly » 14.03.2007 21:08

My w Zivogosce i w CZarnogórze po 70 euro za 4 osoby dorosłr + 3 dzieci Na początku sierpnia. W Zivogosce apartament był niecałe 100 m od plazy . MIelismy dwa pokoje , i kuchnie . W Czarnogórze było dalej od morza ale zato full wypas.....wielki apartament dwupokojowy, kuchnia , łazienka z pralką, klima, dwa tarasy....
izula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) izula » 15.03.2007 16:43

goly napisał(a):My w Zivogosce i w CZarnogórze po 70 euro za 4 osoby dorosłr + 3 dzieci Na początku sierpnia. W Zivogosce apartament był niecałe 100 m od plazy . MIelismy dwa pokoje , i kuchnie . W Czarnogórze było dalej od morza ale zato full wypas.....wielki apartament dwupokojowy, kuchnia , łazienka z pralką, klima, dwa tarasy....

Jestem na forum nowa, choć podczytuje was od dłuższego czasu. Jadę na początku lipca, to już postanowione, będzie nas dwie rodziny, w sumie 1 osób. Możesz podać namiary na ta kwaterę w Zivogosce? Planuję wydać na kwatery po 10 E na głowę, i mam nadzieje, że mi się to uda.
Po podczytywaniu forum doszłam do wniosku, że kwatery musimy wybrac w pasie od Omisa do właśnie Zivogosce, więc jesli macie namiary na w miarę atrakcyjne kwatery do 10E za głowę, będę wdzięczna. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Fidur
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fidur » 15.03.2007 17:08

el_guapo napisał(a):4 osoby
01-15.09
Apartament 2 poziomowy, 2 tarasy, 10m od wody
2 sypialnie na górze+łazienka, kuchnia + pokój dzienny na dole (rozkładana sofa). W sumie wygodnie może mieszkać 6 osób, a komfortowo będą się czuć 4 os. dorosłe +2dzieci.

TV+w pełni wyposażona kuchnia i barek :lol: (nic nie tknęliśmy), klima nie potrzebna (dom zacieniony, przez cały czas wiatr z nad morza). Knajpa 10m, sklep 50m, lody 20m, starówka Tribunji 300m - no i przede wszystkim rewelacyjna gospodyni Vesna :wink:

40E

Witaj el_guapo!
Czy mogłabym prosić o namiary na ten apartament, i czy dobrze rozumiem, że na głowę wychodzi po 10E? Bo właśnie o to mi chodzi. Możesz mi przesłać jakieś fotki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 16.03.2007 10:59

Andreas napisał(a):
Fidur napisał(a):
hrehor napisał(a):40 euro za 4 osobowy apartament 30m :D :D od morza.

Witaj hrehor!
Jestem zainteresowana tym apartamentem. W jakiej jest on miejscowości? Mogłabym prosić namiary? :D

ja też witam cie hrehor. Potrzebuję w sierpniu 2 duże i dwa małe ludzie 2007 adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

wysłałem dla Ciebie też 8) 8)
Fidur
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fidur » 16.03.2007 12:19

Fidur napisał(a):
hrehor napisał(a):witam miejscowość MIMICE namiar dam ci po napisaniu na e-mail bo na forum nie można uprawiać reklamy adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,pozdrawiam

Witaj Hrehor. Wciąż czekam na namiary. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

SEZON 2006. Kto ile płacił za kwaterę. - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone