Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

severina- brad pitt

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
avisek
Autostopowicz
severina- brad pitt

Nieprzeczytany postnapisał(a) avisek » 27.11.2011 21:58

witam wszystkich,
nie wiem czy to dobry dział ale zaryzykuje ;)
bylem w tym roku latem w Chorwacji i bardzo mi się spodobała chorwacka piosenka wymieniona w tytule. Niedługo się zenie i chciałem żeby ta piosenka poleciała u mnie na weselu ale niestety zespól muzyczny się zgodził pod warunkiem ze znajdę sam podkład tej piosenki a co najgorsze ze nie mogę znaleźć trochę już się naszukałem ale nic nie ma;( proszę o pomoc, może ktoś ma namiary na sam podkład.
Z góry dziękuje i pozdrawiam ;)
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 28.11.2011 18:31

Youtube Twoim przyjacielem :) http://www.youtube.com/watch?v=UjyO6B9AUV8&feature=share

proszę bardzo i udanego wesela !!!!!!!!!!!!

Ps. piosenka całkiem, całkiem :) mnie też się podoba (moja córka do tej pory śpiewa w samochodzie)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 28.11.2011 18:36

Pobudka pawelli :wink:

avisek napisał(a):... zespól muzyczny się zgodził pod warunkiem ze znajdę sam podkład tej piosenki a co najgorsze ze nie mogę znaleźć trochę już się naszukałem ale nic nie ma;( proszę o pomoc, może ktoś ma namiary na sam podkład.
Z góry dziękuje i pozdrawiam ;)
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 28.11.2011 18:47

Rysio napisał(a):Pobudka pawelli :wink:
[/quote]

To niech się nauczą ;)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 28.11.2011 18:51

Widać takich zespołów już nie ma. Bez dyskietki to ani wlazł kotek na płotek :wink:
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 28.11.2011 19:07

Dokładnie, tylko stoją i pajacują że graja .....
Co za problem dla klawiszowca skopiować piosenkę ??? nie rozumiem .....
wolandero
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wolandero » 29.11.2011 18:02

To ulubiona piosenka moich dziciaków w Chorwacji w tym roku, a mój ulubiony teledysk,polecam :P
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 29.11.2011 20:01

wolandero napisał(a):a mój ulubiony teledysk,polecam :P

hhehe :lol: :P 8) :lol: :P 8)
will
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) will » 29.11.2011 21:35

witam,
jak o Severinie to mój ulubiony jet ten , i od 10 lat kojarzy mi się z Chorwacją, A Chorwacja z tym.
pozdrawiam.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.11.2011 17:12

pawelli napisał(a):
wolandero napisał(a):a mój ulubiony teledysk,polecam :P

hhehe :lol: :P 8) :lol: :P 8)

Teledysk rzeczywiście fajny, ale i tak nic nie pobije jej "teledysku" nagranego wraz z Milanem Lučićem. Muzyki tam za dużo nie ma, ale widoki pierwszorzędne! :lol: :lol: :lol:

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone