Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sen...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
fota
Cromaniak
Sen...

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 03.02.2009 08:13

Witajcie !

Chcialbym się z Wami podzielić moim dzisiejszym snem... a to dlatego, że ma on związek z Cro.
Śniło mi się, że jechałem właśnie na wczasy do Cro... rowerem !!! :lol: i byłem już na granicy z Czechami. Właśnie wtedy obudziła mnie żona. I całe szczęście, bo bym wyjechał z kraju, i rano nie znalazła by mnie w łóżku :lool:

Pozdrawiam serdecznie :papa:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 03.02.2009 09:09

Mimo, że sen ciekawy może trzeba uważać na siebie ( :wink: ) bo:
- Rower - widzieć go lub jechać na nim: grozi ci mały wypadek uliczny,
lub
- Rower - rychłe małżeństwo,
lub
- Rower - jechać na nim: sekretna schadzka

źródło: sennik.biz, sennik.org.pl, esennik.ue

:D :D :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 03.02.2009 09:15

fota napisał(a):.... bo bym wyjechał z kraju, i rano nie znalazła by mnie w łóżku :lool: ...

JacYamaha napisał(a):- Rower - jechać na nim: sekretna schadzka

:lool: No to ja bym się zaczął pilnować :lool:
dg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dg » 03.02.2009 11:01

a którędy jechałeś i gdzie miałeś noclegi, prześlij namiary :D :D :D
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 03.02.2009 11:12

dg napisał(a):a którędy jechałeś i gdzie miałeś noclegi, prześlij namiary :D :D :D

Jakby kolega dokładnie czytał :wink: to by wiedział, że fota dojechał tylko do granicy... :D więc jeszcze za wcześnie na nocleg :roll:
dg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dg » 03.02.2009 11:17

z bydgoszczy do czech rowerem bez noclegu :D tylko nie piszcze że o tym było juz na forum :P :P :P
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 03.02.2009 12:03

Też się ubawiłem, jak do mnie dotarło co mi się śniło... na nocleg nie dam namiaru, bo go po prostu nie było... jakoś tak mi szybko droga do tych Czech zleciała... :oczko_usmiech:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 03.02.2009 12:41

Fota, trzymam kciuki za następną twoją noc.. i sen.
Może jednak odważysz się i śmigniesz dalej :P w imieniu nas wszystkich (przynajmniej moim.. )
i zostaw namiar na żonę... to jakoś jej wytłumaczymy...
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 04.02.2009 17:20

A mi się poprzedniej nocy śniło że z żonką chodziliśmy po jakimś labiryncie w Egipcie. I zastanawiam się gdzie jest w Egipcie labirynt.
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 04.02.2009 17:53

Następny razem weż żonę ze sobą i śnijcie przed dniem wolnym cobyście dalej zajechali a nie zrywali się do roboty.
Przyuważ czy Chorwaci bardzo trzepią jedzenie na granicy.
Aha, pamiętaj o kasku i kamizelce odblaskowej :)
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 04.02.2009 21:22

Kevlar napisał(a):A mi się poprzedniej nocy śniło że z żonką chodziliśmy po jakimś labiryncie w Egipcie. I zastanawiam się gdzie jest w Egipcie labirynt.

nasza wyobraźnia potrafi zaskoczyć nas samych... kto następny ? :lol:

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone