Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Seline Ap. Villa Nina - wdzięczna za jakiekolwiek info

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
k_r_o_p_k_a
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) k_r_o_p_k_a » 13.07.2010 09:47

W tym roku po raz pierwszy wybieramy się do Chorwacji. Mamy nadzieję, że nam się spodoba :lol:
Przegrzebałam sporo forum, i o okolicy znalazłam trochę informacji, o apartamentach nie wiele.

Bardzo proszę o jakieś informację, jeśli ktoś z Was już tam był :)
Jedziemy do apartamentów Villa Nina w miejscowości Seline.

O miejscowości też bardzo proszę piszcie :) znalazłam o niej sporo w sieci i opisów i zdjęć, ale relacja z pierwszej ręki to zawsze co innego niż opis na jakiejś stronie biura np.

Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich cromaniaków i crofanów i mam nadzieję, że niedługo dołączymy do waszego grona :lol:
pan_tom
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pan_tom » 13.07.2010 10:45

Całkiem możliwe, że będziemy sąsiadami :wink: Wyjeżdżam ze znajomymi w najbliższy piątek wieczorem. O Seline wiem tyle co znalazłem na forum + internet czyli...nie za wiele :? Też będzie to moj pierwszy pobyt w Chorwacji
k_r_o_p_k_a
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) k_r_o_p_k_a » 13.07.2010 10:47

pan_tom napisał(a):Całkiem możliwe, że będziemy sąsiadami :wink: Wyjeżdżam ze znajomymi w najbliższy piątek wieczorem. O Seline wiem tyle co znalazłem na forum + internet czyli...nie za wiele :? Też będzie to moj pierwszy pobyt w Chorwacji

To się miniemy bo ja wyjeżdżam tydzień później :)
pan_tom
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pan_tom » 13.07.2010 10:59

:) Nie do końca bo jadę na dwa tygodnie. Tak czy siak jestem ciekawy jak mocno rzeczywistość zweryfikuje moje wyobrażenie o tym miejscu. Pozdrawiam
k_r_o_p_k_a
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) k_r_o_p_k_a » 13.07.2010 11:03

pan_tom napisał(a)::) Nie do końca bo jadę na dwa tygodnie. Tak czy siak jestem ciekawy jak mocno rzeczywistość zweryfikuje moje wyobrażenie o tym miejscu. Pozdrawiam

jakoś o tym nie pomyślałam :lol: wstyd :oops: :lol:
k_r_o_p_k_a
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) k_r_o_p_k_a » 13.07.2010 23:43

widzę że nikt nie był :roll: szkoda :cry:
qwerty2
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qwerty2 » 15.07.2010 07:34

Witam.
My do Seline jedziemy 24.07 - w ten rejon pierwszy raz na Chorwację trzeci - pozdrawiam do zobaczenia na miejscu!!
k_r_o_p_k_a
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) k_r_o_p_k_a » 15.07.2010 23:54

qwerty2 napisał(a):Witam.
My do Seline jedziemy 24.07 - w ten rejon pierwszy raz na Chorwację trzeci - pozdrawiam do zobaczenia na miejscu!!

czyli będziemy sąsiadami :)
qwerty2
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qwerty2 » 16.07.2010 10:21

Szerokiej drogi :D do zobaczenia w Seline
radar22
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) radar22 » 03.08.2010 14:02

Na przyszłość dla poszukujących (właśnie wróciłem z Seline Villa Nina).

Apartament (przynajmniej mój nr. 13) ładny duży czysty z klimatyzacją, wyposażeniem kuchni i kuchenką gazowo elektryczną z piekarnikiem. Właściciele mało komunikatywni (nie bardzo po polsku nie bardzo po angielsku ale jako tako da sie dogadać). No i jest dodatkowo internet po wifi.

Miejscowość Seline, mała cicha spokojna, w Starigradzie znajdziecie wszystko - jest on bardzo blisko. (bankomatów z 3, dużo knajpek stoisk marketów itp).

Jak ktoś chce wiedzieć coś więcej to chętnie napiszę.
BOG
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOG » 03.08.2010 14:16

Villa w porządku. Byłam w zeszłym roku.
Gospodarze mili. Fakt że wolą rodziny z dziećmi :-)
Jak się zepsuł czajnik nie było problemu z wymianą.
Generalnie polecam, zwłaszcza, że przez BP Tęcza jest super cena.
Pozdarwiam
pan_tom
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pan_tom » 04.08.2010 12:38

Ja również wróciłem z Seline/villa Nina/ap.21 :)
Wszystko zgodne z opisem w necie. Pensjonat sprawia przyjemne wrażenie, miejsce na samochód jest. Żadnych kłopotów/problemów z rezydentką nie miałem. Sama miejscowość i najbliższa plaża średnio ciekawe ale tuż obok jak wspomniał przedmówca jest Starigrad gdzie można znaleźć wszystkie potrzebne punkty usługowo/gastronomiczno/bankowe. "Plaże" również są całkiem przyzwoite
Kakusia2002
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kakusia2002 » 13.02.2011 21:09

radar22 napisał(a):Na przyszłość dla poszukujących (właśnie wróciłem z Seline Villa Nina).

Apartament (przynajmniej mój nr. 13) ładny duży czysty z klimatyzacją, wyposażeniem kuchni i kuchenką gazowo elektryczną z piekarnikiem. Właściciele mało komunikatywni (nie bardzo po polsku nie bardzo po angielsku ale jako tako da sie dogadać). No i jest dodatkowo internet po wifi.

Miejscowość Seline, mała cicha spokojna, w Starigradzie znajdziecie wszystko - jest on bardzo blisko. (bankomatów z 3, dużo knajpek stoisk marketów itp).

Jak ktoś chce wiedzieć coś więcej to chętnie napiszę.

Czy internet wifi w Villa Nina jest dodatkowo płatny? Jeżeli tak to w jakiej cenie jest? Czy jest dostępny w pokojach? Ile kosztuje użytkowanie kortu?

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone