majkik75 napisał(a):Teraz to czekam na relację z miejsca gdzie byłaś jak Cię nie było![]()
![]()
pozdrawiam, Michał
Postaram się ją napisać
Było super, żal było wracać ale obowiązki wyzwają - szkoła i praca jakoś nie chcą poczekać

.png)
majkik75 napisał(a):Teraz to czekam na relację z miejsca gdzie byłaś jak Cię nie było![]()
![]()
pozdrawiam, Michał

.png)
.png)
.png)
maslinka napisał(a):Miałam zapytać, czy nie było obowiązku jedzenia w tej konobie, ale już widzę, że nie
![]()
Pamiętam Zaklopaticę i napisy: Mooring gratis. Myślę, że małym jednostkom to się może opłacać - zjedzą posiłek i stoją za darmo, no ale Was było dużo, więc może niekoniecznie
.png)
maslinka napisał(a):Miałam zapytać, czy nie było obowiązku jedzenia w tej konobie, ale już widzę, że nie
![]()
Pamiętam Zaklopaticę i napisy: Mooring gratis. Myślę, że małym jednostkom to się może opłacać - zjedzą posiłek i stoją za darmo, no ale Was było dużo, więc może niekoniecznie

.png)
piekara114 napisał(a):Ja czekam na tą pierwszą zdradę jeszcze

.png)
mchrob napisał(a):
Też mnie to nurtowało, że nie wymagali zamówienia niczego. No ale jak to był "przedsezon" i mieli miejsce przy nadbrzeżu to czemu mieli by nie zarobić tych dodatkowych 20 euro. Ciekawe jakby to było w sezonie?
Poza sezonem - lepiej mieć cokolwiek niż nie mieć nic

.png)
wiola2012 napisał(a):Rybki smażone, ziemniaczki pieczone, szarlotka, no nie wiem która z nas jest większą sadystką
![]()
.

.png)
.png)
"piotrf"]W tym momencie następuje zwykle przerwa na reklamę![]()
Ale mała przerwa na porządny klar pod pokładem jest wskazana
Nie płyniecie małą łódeczką , ale czterometrowa fala to już spora huśtawka![]()
Pokład może uciekać spod czterech liter

.png)
elka21 napisał(a):Fajne siedzenie sobie Kapitan wykombinował.

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży