Kapitańska Baba napisał(a):Na brzegu plaży w Saplun Bay są białe kamyczki a w wodzie cudowny czyściutki piasek.
Takie połączenie najbardziej mi odpowiada, kamyki nie przylepiają się do olejku do opalania, a piaseczek w wodzie nie uwiera w stopy
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Na brzegu plaży w Saplun Bay są białe kamyczki a w wodzie cudowny czyściutki piasek.
.png)
wiola2012 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Na brzegu plaży w Saplun Bay są białe kamyczki a w wodzie cudowny czyściutki piasek.
Takie połączenie najbardziej mi odpowiada, kamyki nie przylepiają się do olejku do opalania, a piaseczek w wodzie nie uwiera w stopy. Piękne miejsce

.png)
piekara114 napisał(a):Kąpiel na bosaka to bajka
.png)
.png)
Ja też za to uwielbiam Bałtyk, ale znalazłam to też w Grecji, na Fuercie i w dużo mniejszej skali w TurcjiKapitańska Baba napisał(a):piekara114 napisał(a):Kąpiel na bosaka to bajka
Prawda? Za to lubię nasz Bałtyk - za kąpiel i dłuuuugie wędrówki po plaży własnie bez butów![]()
.png)
Ja też za to uwielbiam Bałtyk, ale znalazłam to też w Grecji, na Fuercie i w dużo mniejszej skali w Turcji
Myślałam, że zostaniecie w tej zatoczce na noc...

.png)
dangol napisał(a):No cóż.. czasem aura nie sprzyja nocowaniu w urokliwym miejscu. Dobrze, że pogoda dopisała w dziennym pobycie w Chorwacki Raju. Pięknie mieliście

.png)
megidh napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):[b][color=#0000FF]Napawam się zatoką całą sobą.
Ze zdjęć wnioskuję, że byliście tam zupełnie sami.
Czy tam jest tak zawsze, czy mieliście takie szczęście ?.

.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Ja też za to uwielbiam Bałtyk, ale znalazłam to też w Grecji, na Fuercie i w dużo mniejszej skali w TurcjiKapitańska Baba napisał(a):piekara114 napisał(a):Kąpiel na bosaka to bajka
Prawda? Za to lubię nasz Bałtyk - za kąpiel i dłuuuugie wędrówki po plaży własnie bez butów![]()
piekara114 napisał(a):Myślałam, że zostaniecie w tej zatoczce na noc...
..png)
Kapitańska Baba napisał(a):Jako pierwsza dostałam swoją porcję.
Ja mam się niby tym najeść???
. A tam porcje podają malutkie, oj malutkie.
.Powrót do Nasze relacje z podróży