Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Samopoczucie CRO-kierowców

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
matula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) matula » 12.04.2010 06:26

my też odliczamy do wyjazdu, ale najpierw córcia leci na wczasy z babcią do Grecji, więc liczymy: za miesiąc ona a od jej powrotu już tylko miesiąc i wszyscy do cro... :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 12.04.2010 06:31

dida napisał(a):Chorwacja dopiero w 2011, w tym roku, a w zasadzie za miesiąc rodzina się powiększy, więc te wakacje w pieluchach :)

Za to jakie piękne...
Gratulacje.
Jak przed wyjazdem? Mam pietra.
dida
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dida » 12.04.2010 08:41

Dziękuję :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 12.04.2010 08:45

lepiej...........słońce wychodzi.... :D :D :D
JJMS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JJMS » 12.04.2010 08:53

Zawsze kierowcą był mój mąż. W tym roku postanowiłam troszkę pokierować naszym autkiem (nie tylko wycieczką). Zobaczymy...nie lubię zakrętów i ostrych po/zjazdów, tak, że tam oddam pałeczkę staremu wyjadaczowi.
zonatyfacet1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zonatyfacet1 » 19.06.2010 18:05

Pytałem w marcu, kwietniu, a teraz czerwiec się już kończy. JAK TAM PRZED SAMYM WYJAZDEM NASTAWIONKO ???!!! :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.06.2010 18:33

zonatyfacet1 napisał(a):Pytałem w marcu, kwietniu, a teraz czerwiec się już kończy. JAK TAM PRZED SAMYM WYJAZDEM NASTAWIONKO ???!!! :D
Nie jestem przed samym wyjazdem i u mnie żle , cholernie nie mogę się doczekać , a DDW ponad 60 :evil:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 19.06.2010 18:47

zonatyfacet1 napisał(a):...JAK TAM PRZED SAMYM WYJAZDEM NASTAWIONKO ???!!! :D

Ja już mam nastawiony pierwszy bieg w aucie w stronę Chorwacji i żona która też tym autem jeździ ma zabronione używanie. Musi ruszać z dwójki :wink:
zonatyfacet1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zonatyfacet1 » 19.06.2010 22:04

U mnie zostało 41 dni :lol: już chodzę jakiś taki rozochocony na Karlovaćko, Ożujsko itd... :lol:
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 19.06.2010 23:41

Tak daleko? Tak mi mówią znajomi. To trzy dni trzeba jechać! Do Chorwacji jadą ludzie którzy bawią się jazdą samochodem. Znam takich co pojechali na Istrię i przez dwa tygodnie nie wsiadali do samochodu.
Ja w tym roku zrobiłem 1700 km w Cro w ciągu dwóch tygodni!
Ja zaczynam wakacje już pod domem, wsiadam do auta i patrzę 1700kkm, jazda!!!!
zonatyfacet1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zonatyfacet1 » 20.06.2010 12:06

Jurek napisał(a):Tak daleko? Tak mi mówią znajomi. To trzy dni trzeba jechać! Do Chorwacji jadą ludzie którzy bawią się jazdą samochodem. Znam takich co pojechali na Istrię i przez dwa tygodnie nie wsiadali do samochodu.
Ja w tym roku zrobiłem 1700 km w Cro w ciągu dwóch tygodni!
Ja zaczynam wakacje już pod domem, wsiadam do auta i patrzę 1700kkm, jazda!!!!

I o to biega!!! Już 40 dni zostało
matula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) matula » 22.06.2010 06:31

Witam!
A u mnie nastrój doskonały! Wyjeżdżamy za 3 dni, czyli w piątek :hut: :lol: :hearts: i naprawdę nie mogę się doczekać 8)
Fuzi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fuzi » 22.06.2010 12:58

W tym roku wybieram się z rodzina do Egiptu i Chorwację na rok odpuszczam i w sumie nie było by tematu gdyby nie to że czym bliżej wakacji tym większy odczuwam żal że nie jadę do Cro. Nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego że tak mocno jestem uzależniony od tego miejsca mało tego podróż która z reguły nie kojarzyła mi się z czymś przyjemnym stała się rzeczą bez której żadne wakacje nie mogą się odbyć. Na szczęście jest nasze forum i tak zaglądam sobie od czasu do czasu tutaj z zazdrością czytając jak przygotowujecie się wyjazdu. Pozdrawiam wszystkich i życzę wspaniałego wypoczynku i bezpiecznego powrotu do domu.
zonatyfacet1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zonatyfacet1 » 22.06.2010 21:37

Fuzi napisał(a):Nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego że tak mocno jestem uzależniony od tego miejsca mało tego podróż która z reguły nie kojarzyła mi się z czymś przyjemnym stała się rzeczą bez której żadne wakacje nie mogą się odbyć.

No właśnie, podróż jest wspaniała, my też to uwielbiamy. Trasa na raty, wolność, zwiedzanie i takie tam.... cała atrakcja :hut: Życzę wspaniałego urlopu
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Samopoczucie CRO-kierowców - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone