Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sam na sam z naturą i ukochanym!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Karolina Nowakowska
Globtroter
Sam na sam z naturą i ukochanym!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karolina Nowakowska » 19.04.2006 12:56

Hej kochani polecam wszystkim lubiącym ciszę spokój, piekne widoki, czyste morze i pyszne jedzonko wakacje u Ante na wyspie Prvic Luka. Jest cudownie na wyspie można znaleźc zakątek gdzie będziecie tylko sami- jak mam doła to wspominam!!! -gorąco polecam więcej na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :oops:
actimel
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) actimel » 19.04.2006 15:58

Karolina Nowakowska napisał(a):Hej kochani polecam wszystkim lubiącym ciszę spokój, piekne widoki, czyste morze i pyszne jedzonko wakacje u Ante na wyspie Prvic Luka. Jest cudownie na wyspie można znaleźc zakątek gdzie będziecie tylko sami- jak mam doła to wspominam!!! -gorąco polecam więcej na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :oops:

Urocza reklama :oops:
Niestety uwaga :!: :!: :!: :!:
"Pewne" kręgi zaraz zaprotestują, że polecać można tylko Makarską 8O 8O 8O 8O :evil: :evil: :evil: :evil:
Karolina Nowakowska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karolina Nowakowska » 19.04.2006 16:14

Tak tak czytałam archiwum- Kręgi niech polecają a ja wiem co tam przeżyłam i jak było!!!! :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.04.2006 16:27

Karolina Nowakowska napisał(a): zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :oops:

Dzięki za linka do dziewiczej wyspy :lol:
Jak będę przeżywał drugą młodość :wink: i drugą miłość :wink: to skorzystam :lol:
Pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje