Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rozpoczęcie sezonu 2007 w Cro.

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yvonn
Croentuzjasta
już tylko 6 tygodni i wyjazd

Nieprzeczytany postnapisał(a) yvonn » 15.05.2007 21:03

Witam wszystkich
Mnie dzieli już tylko 6 równych tygodni od wyjazdu do cro, niby to mało, ale już nie mogę się doczekać. W ub. roku byłam we wrześniu, dwa lata temu w sierpniu, a tym razem padło na czerwiec/lipiec. Mam nadzieję, że pogoda dopisze tak jak we wcześniejszych urlopach. Jedziemy 4 osoby i dodam, że 2 to poznane na tym forum. Cieszę sie, że to forum przyczyniło się do poznania fajnych jak się okazało ludzi i mam nadzieję, że wyjazd będzie udany. Pozdrawiam wszystkich i miłego odliczania i oczekiwania wyjazdu do cro.
buki1977
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) buki1977 » 15.05.2007 21:23

A ja już po (kwiecień/maj) :( Ale już myślę co by tam wrócić ;)
miike
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) miike » 18.05.2007 14:40

jak pisałem i winnym temacie czekamy na relacje :)
marek2006
Globtroter
Cała prawda

Nieprzeczytany postnapisał(a) marek2006 » 20.05.2007 14:42

Chyba każdy kto był w Cro marzy żeby za rok znowu tam powrócić :D
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 23.05.2007 14:41

ja wyjeżdżam 12.06. to już chwilka .jade do vela luki .POzdrav wszystkim udanych wakacji w cro.
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 23.05.2007 14:45

mawar33 napisał(a):Ja wyjeżdżam 30.06 po raz pierwszy zresztą nie mogę się doczekać choć obaw wiele :roll:

Może spotkamy się gdzieś na trasie :)
darko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) darko » 23.05.2007 15:00

żałuję ale wracam 26.06. przyjemnej podróży
yvonn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) yvonn » 27.08.2007 17:06

Ja już po ale i przed :)
Byłam w tym roku na przełomie czerwca i lipca w miejscowości Bilo 3 dni oraz 10 dni w Drveniku.
Bilo to mała miejscowość w pobliżu Primośtenu. Ładna jednak plaża z płyty nie żwirkowa. Drvenik jak najbardziej nadaje, się do plażowania, ładny żwirek, czysta woda i miły spokój.
Cieszę się bardzo, gdyż udało nam się jeszcze wygospodarować tydzień urlopu i ostatni tydzień września znów będę na Cro i nie muszę czekać cały rok.
Może inni też mają tyle szczęścia. Ten kto zabrał mnie pierwszy raz na Cro będzie zawsze dla mnie najważniejszy. To były niesamowite wrażenia zobaczyć ten kraj, tych ludzi. Dziękuję mu za to.
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi