Holm!
powiem Ci , że ja chyba nie wysiedziałbym aż tyle!
pozdrav
.png)
.png)
GRZEGORZ 04567 napisał(a):Holm!
powiem Ci , że ja chyba nie wysiedziałbym aż tyle!
pozdrav
.png)
.png)
.png)

.png)
Leszek Skupin napisał(a):27 lipiec to piątekczyli startujesz w niedzielę
dla mnie ten piątek to ekstrema, żeby się zebrać z roboty i jechać już jak najprędzej na południe - takie jest moje założenie ... co z niego wyjdzie
życie zweryfikuje
nie jestem straszliwie sztywno nastawiony na tę datę. Może dopasujemy się do siebie i polecimy razem np. w sobotę na wieczór
![]()
A i jeszcze jedna rzecz. Chciałbym zobaczyć Grossglockner w Austrii, a to w drugą stronę - na Insbruck (nie na Graz)i tam zanocować. Też marzenie, które może życie zweryfikować - ceny hoteli, kwater pod Grossglockner - zabójcze
nawet do 100 eurasów od osoby
. Widziałem też w okolicach kwatery za 28 euro od osoby, ale obawiam, się, że mogą być w weekend zajęte
. Więc nie wiem co będzie z tym szczytem
:?: zobaczymy go czy nie
:?::?: jeszcze trochę negocjecji z żoną i musimy wziąć również pod uwagę 6 letniego syna
Pozdrav
P.S. Jak coś to wal do mnie na GGnumer masz pod awatarkiem
.png)

.png)

.png)
Leszek Skupin napisał(a):Chciałbym zobaczyć Grossglockner w Austrii, a to w drugą stronę - na Insbruck (nie na Graz)i tam zanocować.
.png)
holm napisał(a):A my ruszamy 03.VIII i udało się w tym roku wygospodarować prawie 3 tygodnie![]()
Znowu jedziemy do małej wsi Kuciste (za Orebicem), do bazy windsurfingowej Pol 33 - tym co nie znają gorąco polecam, nawet jeżeli z windsurfingiem dotąd nie mieli nic wspólnego. Super zabawa w fajnym towarzystwie.
Ale jeszcze muszę poczekać - 3 miesiące...
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi