.png)
.png)
Bocian napisał(a):Z tym leszczem to oczywistsze żart, a tak naprawdę to tam gdzie jeździmy do naszych chorwackich przyjaciół do Borka to oni nas częstują grillowanymi rybami i chyba tylko raz na targu kupowałem doradę. Bardzo smaczna. Mi bardzo smakuje ugor... i sałatka z hobotnicy z ziemniakamiJadłem jeszcze taką rybkę jak zubatac, i kapitalny, kuhani kokot
.png)
.png)
Bocian napisał(a):[quote="ataner37"cwanych rybaków.
.png)
Bocian napisał(a):No i bežmek...
.png)
Bocian napisał(a):Fajnie wspominam spotkanie bezpośrednie z paukiem:) Szpital w Omišu i sztywny palec przez 3 tygodnie
fancroatia napisał(a):Bocian napisał(a):Fajnie wspominam spotkanie bezpośrednie z paukiem:) Szpital w Omišu i sztywny palec przez 3 tygodnie
sądzę, że niestety miałeś "przyjemność" poznać skaleczenia ryb śródziemnomorskich ??? niestety to co dla nas wydaje sie normą, w Cro normą już nie jest - współczuję serio
fancroatia napisał(a):ataner37 napisał(a):Mule najlepiej kupować na farmie w miejscowości Poljica kierunek Split ok.15 km od Rogożnicy 8 kn/kg. Co do przepisów to najlepsze ryby są grilowane. Wcześniej powinny poleżeć w zalewie oliwa + pieprz + rozmaryn. Polecam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne