Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Riviera Szybenik i Split

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek W » 05.06.2010 17:12

Spoko! Cosik napiszę na pewno.
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 16.08.2010 19:42

Eewwaa napisał(a):No właśnie jestem ciekawa jak ten Sevid :o :?:

Przybyłem, zobaczyłem, powróciłem :D
Dla mnie Sevid super.

We wiosce jeden sklepik i do tego bufet.
Więcej żadnych innych atrakcji. Można się oddać opalaniu, pływaniu i opoczynkowi. Dzieci nie namawiają na zbędne zakupy bo nie ma gdzie.
Jak ktoś chce coś więcej to jest to dobra baza wypadowa do Trogiru, Splitu, Sibenika, Primosten.

Plaże też są różne. My mieliśmy takie z drobnymi kamyczkami, ale dalej były już typowe chorwackie skałki.
No i ta przepiękna czysta woda.... :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 16.08.2010 20:25

rysiek_r74 napisał(a):No i ta przepiękna czysta woda.... :D

A gdzie pływałeś ? :D
rysiek_r74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek_r74 » 17.08.2010 18:32

Pływałem w Sevidzie na wschodniej plaży.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Riviera Szybenik i Split - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone