W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
"Rozłożymy się w czasie" Podoba mi się kawałek Chorwacji od Szybenika do Trogiru i jeszcze tam nie byłem. Ja ze swojej strony polecam np. Tribunj i Vinjerac.
Wszystkim zainteresowanym napiszę maila i prześlę więcej fotek dziś późnym wieczorem,
a tymczasem dołaczam fotki apartamentów.
W tym domu dostępne są dla turystów 2 apartamenty -2 pokojowe (z łóżkiem małżeńskim i łóżkiem piętrowym) dla 4 osób, do dyspozycji balkon, parking i miejsce do grillowania.
anakin napisał(a):Coś mi się zdaje,że tłoczno się zacznie robić w Rażanj......... Może jednak pojedziecie..........gdzie indziej??? Jest tyle pięknych miejsc.........
Ja już mam tam "zaklepany" początek lipca Będzie to już mój trzeci pobyt w tym domu.
Zielina74. napisał(a):Gdyby ktoś był zainteresowany to dysponuję namiarami na apartamenty
Jakoś wcześniej nie było kiedy podziękować za namiar.
Namiary na kwaterę i fotki dotarły za co dziękuję. W tym roku olanuję odwiedzić Razanj dzięki tym fotkom.