.png)
Już 20 czerwca w Kraków Arenie mecz Polska - Brazylia, w ramach rozgrywek Ligi Światowej 2014, uświetni inaugurację sportowej działalności hali Kraków Arena w Czyżynach.
Siatkarski XII Memoriał Huberta Jerzego Wangera w 2014 roku odbędzie się w Krakowie (16-18 sierpnia) - poinformowali w piątek przedstawiciele Polskiego Związku Piłki Siatkowej i miasta Kraków. Biało-Czerwoni zagrają w nim z Rosją, Bułgarią i jeszcze jednym rywalem, który zostanie podany w najbliższym czasie.
Między Memoriałem Wagnera a mistrzostwami świata w piłce siatkowej Polska 2014, od 26 od 29 sierpnia w Krakowie odbędą się mistrzostwa Polski w siatkówce plażowej kobiet i mężczyzn, w których wystartuje cała krajowa czołówka.
.png)
Kiepura napisał(a):To jest forum miłośników siatkówki, dobrze trafiłem ?
Kiedyś w innym temacie wklejałem zdjęcia Kraków Arena. Było chyba jakieś zainteresowanie meczami siatkówki, które tam mają się odbyć.
To tak informacyjnie jakby kogoś zainteresowało.
http://eurosport.onet.pl/siatkowka/reprezentacje/xii-memorial-huberta-jerzego-wagnera-w-krakowie/8w8z7
.png)
Kiepura napisał(a):Już 20 czerwca w Kraków Arenie mecz Polska - Brazylia, w ramach rozgrywek Ligi Światowej 2014, uświetni inaugurację sportowej działalności hali Kraków Arena w Czyżynach.Siatkarski XII Memoriał Huberta Jerzego Wangera w 2014 roku odbędzie się w Krakowie (16-18 sierpnia) - poinformowali w piątek przedstawiciele Polskiego Związku Piłki Siatkowej i miasta Kraków. Biało-Czerwoni zagrają w nim z Rosją, Bułgarią i jeszcze jednym rywalem, który zostanie podany w najbliższym czasie.Między Memoriałem Wagnera a mistrzostwami świata w piłce siatkowej Polska 2014, od 26 od 29 sierpnia w Krakowie odbędą się mistrzostwa Polski w siatkówce plażowej kobiet i mężczyzn, w których wystartuje cała krajowa czołówka.
.png)
kukris napisał(a):Cóż to, nikt półfinałów nie ogląda ?
Cisza fanów Resovii jest zrozumiała, ale kibice ZAKSY też milczą.
Chyba nie chcą zapeszyć ?
.