Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ranczo

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam.B
Cromaniak
Ranczo

Postnapisał(a) Adam.B » 14.01.2009 17:53

Bok , kto również tak jak ja :) jest wielkim fanem :) Serialu Ranczo :) , oglądam co tydzień i już z niecierpliwością czekam na 4 serię która wyemituje tvp :) w Marcu:) , szkoda że już ostatnią :( , mimo olbrzymiej widowni :)

www.ranczo.org - forum :)
Roxi
Koneser

Postnapisał(a) Roxi » 14.01.2009 20:18

Powiem tak: Jak w niedzielę jestem wieczorem w domu i mam czas, to też często oglądam. Jednak ja jestem fanką (zresztą mój mąż też ;)) serialu Dr. House- co czwartek w dwójce :)
Adam.B
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam.B » 14.01.2009 21:13

Roksa_ napisał(a):Powiem tak: Jak w niedzielę jestem wieczorem w domu i mam czas, to też często oglądam. Jednak ja jestem fanką (zresztą mój mąż też ;)) serialu Dr. House- co czwartek w dwójce :)

aaa:)

Roksa dla ciebie

jeden z moich ulubionych ;) momentów:)) Pozdrav Adaś
Roxi
Koneser

Postnapisał(a) Roxi » 14.01.2009 21:55

No nie można powiedzieć, że Panowie z ławeczki racji nie mają :)

Dla Ciebie namiastka Dr Housa

Podkreślam, to tylko namiastka :)
Adam.B
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam.B » 14.01.2009 21:59

Roksa_ napisał(a):No nie można powiedzieć, że Panowie z ławeczki racji nie mają :)

Dla Ciebie namiastka Dr Housa

Podkreślam, to tylko namiastka :)

oj mają rację :)

a co do dr.Hosue :) również sympatyczny serial
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 15.01.2009 12:02

Ławeczka (teksty) przed spożywczakiem the best :)
Adam.B
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam.B » 15.01.2009 17:21

JacYamaha napisał(a):Ławeczka (teksty) przed spożywczakiem the best :)

nie inaczej jakże :D:D
daisykf
Cromaniak

Postnapisał(a) daisykf » 15.01.2009 23:33

Wielkie dzięki za wyrazy uznania.
Nowa seria mam nadzieje, że bedzie się wszystkim podobać.
Ale na 99% będzie ostatnia.
Dla mnie oprócz zawodowych, jest to serial wspomnień.
Ostatnia rola Leona Niemczka, który na pytanie jak w przyszłym tygodniu wyglądają jego "zajętości". Zawsze mawiał, wyjmując swój magiczny notes, e..nie ma sprawy. Do końca był ciepłym wspaniałym człowiekiem.
majeczka
Cromaniak

Postnapisał(a) majeczka » 15.01.2009 23:44

daisykf napisał(a):Wielkie dzięki za wyrazy uznania.
Ostatnia rola Leona Niemczka, który na pytanie jak w przyszłym tygodniu wyglądają jego "zajętości". Zawsze mawiał, wyjmując swój magiczny notes, e..nie ma sprawy. Do końca był ciepłym wspaniałym człowiekiem.

No cóż, kto jak kto, ale Ty na pewno wiesz i o Nim i o całej serii najlepiej i najwięcej... Wielka doprawdy szkoda, że na 99% będzie to już ostatnia edycja. Tak nam bardzo brak polskich, nietuzinkowych i świetnych komedii.... :papa:
daisykf
Cromaniak

Postnapisał(a) daisykf » 16.01.2009 00:00

majeczka napisał(a):

No cóż, kto jak kto, ale Ty na pewno wiesz i o Nim i o całej serii najlepiej i najwięcej... Wielka doprawdy szkoda, że na 99% będzie to już ostatnia edycja. Tak nam bardzo brak polskich, nietuzinkowych i świetnych komedii.... :papa:

Po. Prezes Farfał załatwi....
majeczka
Cromaniak

Postnapisał(a) majeczka » 16.01.2009 23:03

daisykf napisał(a):
majeczka napisał(a):

Po. Prezes Farfał załatwi....

Świetnie, czyli w zasadzie wielkie i ogromne dla Ciebie podziękowania...
Spróbuję się jutro skontaktować z Milenką... :papa:
Adam.B
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam.B » 16.01.2009 23:14

ja nie za bardzo rozumiem :) początek twojego postu cytuję "Wielkie dzięki za wyrazy uznania" może coś przeoczyłem :) , i nie zauważyłem czegoś na forum ;) , ale z tego co wywnioskowałem :) , jesteś związany z Ranczo :) Opowiedz mi !:)
daisykf
Cromaniak

Postnapisał(a) daisykf » 17.01.2009 18:38

adam11 napisał(a):

ja nie za bardzo rozumiem :) początek twojego postu cytuję "Wielkie dzięki za wyrazy uznania" może coś przeoczyłem :) , i nie zauważyłem czegoś na forum ;) , ale z tego co wywnioskowałem :) , jesteś związany z Ranczo :) Opowiedz mi !:)

Jak to się mówi "robię" w tym biznesie...., i dziecko też.
Popatrz dokładnie na napisy końcowe np. serialu "Na Dobre I na Złe", .. w niedzielę o godz 16 TVP2
Kevlar
Cromaniak

Postnapisał(a) Kevlar » 18.01.2009 05:43

daisykf napisał(a):Popatrz dokładnie na napisy końcowe np. serialu "Na Dobre I na Złe", .. w niedzielę o godz 16 TVP2

i będzie tam na końcu napisane Daisykf :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Adam.B
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam.B » 03.02.2009 16:36

Telkamera roku dla Rancza;))
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone