Zajecia poprowadza Leszek S. , Rich oraz niezawodny
.png)
banko napisał(a):Tu mozna nauczyc sie robic piekne ramki.
Zajecia poprowadza Leszek S. , Rich oraz niezawodny

.png)
.png)
niezawodny napisał(a):Ciekawe czy banko już się kapnął że samemu też można robić ramki![]()
Jak obstawiacie![]()
Ja obstawiam że banko się jeszcze nie skapnął bo najwyraźniej obecnie "analizuje" "trudny tekst" - post Leszka Skupina n/t robienia ramek![]()
No ale zobaczymy ile ramek da radę postawić banko![]()
![]()
.png)
.png)
niezawodny napisał(a):A napiszę;
Właśnie zauważyłem że zadałeś bardzo inteligentny temat; w tytule z kropką na końcu.
I tak sobie myślę że ta kropka ma fundamentalne znaczenie dla zrozumienia twej skomplikowanej psyche![]()
Bo z takiej kropki można wiele przeczytać;
- wielkość kropki
- lokalizacja kropki
- rodzaj czcionki użytej do postawienia kropki
- siła z jaką wciśnięto klawiaturkę żeby postawić tą kropkę
- itd - całkiem sporo informacji wynika z jednej kropki
Zła wiadomość banko jest taka że tej kropki z tytułu nie da się już wyedytowaćZostanie już na wieki wieków i ta KROPKA będzie tu dawać twoje świadectwo... Czy dlatego się ukrywasz po kątach
![]()
Niby piszesz a jakby cię nie było - nie widać twego oblicza w rejestrze dziennym. Duch?
.png)
Mamo_Kapiszonka wybacz, że posługuję się akurat takim przykładem, ale chodzi mi o odróżnienie od swojego pisania
pozdrav
Cytowany tekst

.png)
Leszek Skupin napisał(a):platon napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Wygląda na to, że "wkładacie" sobie swoje słowa na wzajem w ustaustalmy co kto powiedział bo wydaje mi się, że to powinno wyglądać mnmiej więcej tak
:
platon napisał(a):królowiecniezawodny napisał(a):platon napisał(a):
tu też jesteś w błędzienie można tam mówić żle o królowej
A to ty jesteś ta KRÓLOWA CRO.pl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No tak, i stąd pe podpaski - wszystko się ładnie wyjaśniło...![]()
To zmień podpaskę - czyli zmień płytęADMINIE
I co terazMoże znowu wyłączysz ELEKTRYCZNOŚĆ
![]()
![]()
Wiem ... jestem ZIELONY i zaraz oberwę, że się czepiam... chciałem, żeby nie było niedomówień
Leszku tobie chodziło o coś innego,a mnie chodziło o to ,że oprócz królowej jest przecież też królowiec.
Dokładnie tak bo porównajcie sobie wyższe cytaty z poniższymi, których Wy używaliście:Chyba jest delikatna różnicaplaton napisał(a):niezawodny napisał(a):
tu też jesteś w błędzienie można tam mówić żle o królowej
A to ty jesteś ta KRÓLOWA CRO.pl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No tak, i stąd pe podpaski - wszystko się ładnie wyjaśniło...![]()
To zmień podpaskę - czyli zmień płytęADMINIE
I co terazMoże znowu wyłączysz ELEKTRYCZNOŚĆ
![]()
![]()
Ale znowu kurna nie na temat

.png)

.png)

.png)

.png)