Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rakija, Brać, Syberia ...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Niedzwiad
zbanowany
Rakija, Brać, Syberia ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 06.08.2013 18:16

Rakije kupisz wszędzie. Na każdym rogu dosłownie a jak będziesz grzeczny to może i dostaniesz za free tak jak my wczoraj od właścicieli apartamentu gdzie mieszkamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ynka
Cromaniak
Re: MAKARSKA - KOMPENDIUM WIEDZY (subiektywne ;-) )

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 06.08.2013 20:09

Niedzwiad napisał(a):Rakije kupisz wszędzie. Na każdym rogu dosłownie a jak będziesz grzeczny to może i dostaniesz za free tak jak my wczoraj od właścicieli apartamentu gdzie mieszkamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Niedzwiad! Idźżesz zaszalej! A nie siedź przy kompie chłopie!
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 07.08.2013 17:34

ynka napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):Rakije kupisz wszędzie. Na każdym rogu dosłownie a jak będziesz grzeczny to może i dostaniesz za free tak jak my wczoraj od właścicieli apartamentu gdzie mieszkamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Niedzwiad! Idźżesz zaszalej! A nie siedź przy kompie chłopie!

A gdzie mam szaleć na tej wiosce hehhe..??? A tak poważniej to moja żonka wczoraj coś się rozchorowała i usneła po 19tej...chyba ją wymęczyłem za bardzo :mrgreen: :mrgreen: dziś magnez , cynk itd...siłka jest i tany , tany za godzinkę hehhehe...znowu jakieś święto mają na Braczu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.08.2013 19:05

Napisz relację Niedżwiedż. W Polsce upały. Wypadałoby jechać na Syberię, tam chłodniej. Jedżmy z Ynką. Ona zna zwyczaje i dobrze porusza się w syberyjskiej rzeczywistości.

Jak Ci się wypoczywa Niedzwiedż.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 08.08.2013 19:13

darek1 napisał(a):Napisz relację Niedżwiedż. W Polsce upały. Wypadałoby jechać na Syberię, tam chłodniej. Jedżmy z Ynką. Ona zna zwyczaje i dobrze porusza się w syberyjskiej rzeczywistości.

Jak Ci się wypoczywa Niedzwiedż.

Jest PIKNIE wujku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: siedzęsobie na tarasie. Wpatruje się w morze. Chleje oczywiście karlovaćko 1.5L i czekam na żonkę bo trzeba by na kolacyjkę zejść. Do upału się przyzwyczaiłem. Pływam , skacze , wariuje i dużo redbulla chleje :mrgreen: :mrgreen: Lovrecina jest superek , złoty róg też , splitska nawet , nawet to jutro by trzeba gdzieś dalej jechać. Polaków mało i jedyne co mnie wk...to pszczoły. Mnóstwo tego lata.Mutanty wielkie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 3 już mnie ugryzły ale od razu bach na taras i do mrowiska je zaniosłem. Żonkę tylko raz udziabały zato płaczu że hohoho... :mrgreen: relacje będą 3. Brać , Brela i Hvar lub Murter bo jeszczenie zdecydowani jesteśmy. Ale to dopiero we wrześniu. Wcześniej nie wracam do PL. Ni ch... :mrgreen: :mrgreen: Pozdrawiam i ściskam ciepło. 3maj się w tym upale :papa: :papa: :papa:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 08.08.2013 22:08

darek1 napisał(a):Napisz relację Niedżwiedż. W Polsce upały. Wypadałoby jechać na Syberię, tam chłodniej. Jedżmy z Ynką. Ona zna zwyczaje i dobrze porusza się w syberyjskiej rzeczywistości.

Zależy gdzie na Syberii, Darek. U mojej mamy jest dosyć ciepło :wink:
Załączniki:
Abakan_tem.jpg
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.08.2013 21:01

Oj tam w Abakanie to musi być życie. Woda, nie skażona przyroda, niedżwiedzie :D i blisko Mongolia. Ciepło Tam, a ciekawe jak wiosną i zimą. Kobiety zdrowe, pracowite i opiekuńcze dla chłopa.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.08.2013 21:08

darek1 napisał(a): Woda, nie skażona przyroda,

:mrgreen:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 09.08.2013 21:28

darek1 napisał(a):Oj tam w Abakanie to musi być życie. Woda, nie skażona przyroda, niedżwiedzie :D i blisko Mongolia. Ciepło Tam, a ciekawe jak wiosną i zimą. Kobiety zdrowe, pracowite i opiekuńcze dla chłopa.

Darek, jakie niedźwiedzi? 8O
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.08.2013 21:34

Przecież na Syberii są białe Niedżwiedzie. Dzieci to nawet wiedzą.
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 09.08.2013 21:39

darek1 napisał(a):Przecież na Syberii są białe Niedżwiedzie. Dzieci to nawet wiedzą.

Na Syberii? Białe? 8O
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.08.2013 21:42

Już za Cara wywożono Polaków na białe niedżwiedzie. Tak się mówiło. Wiem :D one są na północy.

Podróż koleją

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.