Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 14.08.2014 21:58

MRK napisał(a):
Bocian napisał(a):
garbowski napisał(a):No zawsze ta ostatnia nocka przed daleką drogą się dłuży..

Chyba pójdę już w samochodzie posiedzę :lol:

LChP i Leroy do odtwarzacza i pociorasz.

Jeden zjeżdża, drugi wyjeżdża...a ja muszę czekać rok. Jak żyć?

Czołem Cyce. :mrgreen:

Nie wiem czy Marek Cię pocieszę ale ja też w tym roku odpoczywam w robocie :(
garbowski napisał(a):..a je tu kto..wieczorową porą :?: :oczko_usmiech:

No ja jestem ;)
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 14.08.2014 22:10

ynka napisał(a):
MRK napisał(a):
Bocian napisał(a):

No ja jestem ;)

To jo tyż pociesza, że w tym roku we Cro żech ni był, ale możno za rok pojada :oczko_usmiech:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 14.08.2014 22:19

dids76 napisał(a):
ynka napisał(a):
MRK napisał(a):
Bocian napisał(a):

No ja jestem ;)

To jo tyż pociesza, że w tym roku we Cro żech ni był, ale możno za rok pojada :oczko_usmiech:

...hehhh... no ja byłam, ale służbowo i krótko :(
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 14.08.2014 22:20

ynka napisał(a):...hehhh... no ja byłam, ale służbowo i krótko :(

Nawet służbowo i krótko bych woloł niż wcale :oczko_usmiech: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.08.2014 22:21

dids76 napisał(a):
ynka napisał(a):
MRK napisał(a):
Bocian napisał(a):

No ja jestem ;)

He,he...dids...nieźle się czyta Twoją gwarę... :lol: ....a ja tu we wspólnym klimacie się obracam....bociana znam ze 156 lat....a z Raciborzem związany jestem niedoszłą inwestycja bliską centrum miasta, której nie możemy zrealizować od kilku lat....stosunkowo często u Was bywam...świat mały jest :lol:
Pozdrav
slapol
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 14.08.2014 22:26

slapol napisał(a):
dids76 napisał(a):To jo tyż pociesza, że w tym roku we Cro żech ni był, ale możno za rok pojada :oczko_usmiech:

He,he...dids...nieźle się czyta Twoją gwarę... :lol: ....a ja tu we wspólnym klimacie się obracam....bociana znam ze 156 lat....a z Raciborzem związany jestem niedoszłą inwestycja bliską centrum miasta, której nie możemy zrealizować od kilku lat....stosunkowo często u Was bywam...świat mały jest :lol:
Pozdrav
slapol

Ja tam uwielbiam śląski :)
Mój szef tyż godo ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.08.2014 22:34

ynka napisał(a):
slapol napisał(a):
dids76 napisał(a):To jo tyż pociesza, że w tym roku we Cro żech ni był, ale możno za rok pojada :oczko_usmiech:

Pozdrav
slapol

Ja tam uwielbiam śląski :)
Mój szef tyż godo ;)

Ja śląski toleruję z przyjemnością....jeśli rozumiem... :wink: :lol: ...bo jak nie kumam o czym mowa, to jestem lekko zaniepokojony, czy mi d.... nie obrabiajom :oczko_usmiech:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 14.08.2014 22:37

Próbowałem w ubiegłym roku relację "po śląsku" napisać, więc jak wom sie chce to zapraszom :oczko_usmiech:
Jak bydziecie kiedy we Raciborzu to zapraszom do najwiynkszego we mieście cyntrum handlowego, takigo ze ptoszkim we logo, jo tam robia i jak zapytocie o "technicznego" to zawsze mje znejdom :oczko_usmiech: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.08.2014 22:47

dids76 napisał(a):Próbowałem w ubiegłym roku relację "po śląsku" napisać, więc jak wom sie chce to zapraszom :oczko_usmiech:
Jak bydziecie kiedy we Raciborzu to zapraszom do najwiynkszego we mieście cyntrum handlowego, takigo ze ptoszkim we logo, jo tam robia i jak zapytocie o "technicznego" to zawsze mje znejdom :oczko_usmiech: :mrgreen:

No coś TY, przecież Oszołom, to poza Raciborzem jest.... :wink:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 14.08.2014 23:14

Mariusz, jak Ty rok odpuścisz, to będzie trzeba Ci drogę do Cro pokazać i objazd autostrady w Słowenii rozkminić. :smo:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 15.08.2014 04:41

..no ja już drugi rok nie pojechałem :cry: aboto albo mieszkanie albo tuning albo przemarsz wojsk napoleońskich :twisted: ..ale w następnym roku nie odpuszczę.
Miałem sztygara ze Śląska ale on po naszemu gadał :oczko_usmiech: chyba że go na górze mocno wku...i wtedy jak Sławek pisze... ciężko go było zrozumieć..no co 4 słowo :oczko_usmiech: ..a wiązanki miał pikne. :mrgreen:

MRK napisał(a):
Wrócę do jednego tematu lubelski... Dobre rzeczy się dzieją w Waszym koszu. Jest silna drużyna pod wezwaniem, która dostała licencje. Chłopaki mocno chcą... Tak więc masz kogo dopingować.

..kosz to był tak..przy okazji, bardziej coby pierwszego czarnoskórego w Polsce zobaczyć jak rzuca. Na pierwszym miejscu zawsze był żużel... a że wtedy się w lubelskim działo dużo to latało się na te mecze...jak wpadał 15 minut przed rozpoczęciem "profesor" Hans, w asyście policyjnej od granic miasta na sygnale..ehhhhhh to były czasy. A drużynie życzyć szczęścia wypada i samozaparcia coby dobrze poszło, no i sponsora dobrego coby eci-peci były...bo teraz bez tego to dupa blada.

dzień dobry :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 15.08.2014 05:20

Dobry. Trza na świtówkę iść nad Jadran. Przed podróżą.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 15.08.2014 05:26

..to wc nie mata w domu 8O :oczko_usmiech: cześć :mrgreen:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 15.08.2014 10:35

slapol napisał(a):
dids76 napisał(a):Próbowałem w ubiegłym roku relację "po śląsku" napisać, więc jak wom sie chce to zapraszom :oczko_usmiech:

No coś TY, przecież Oszołom, to poza Raciborzem jest.... :wink:

Kaj poza? Dyć prawie we centrum :oczko_usmiech:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 15.08.2014 18:08

..przedwieczorne doby wieczór Towarzystwu.. :mrgreen: ..się mówi..
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone