to z kolegą uzgodnimy..na kogo i komu bańki dać.. GSM napisał(a):W innym temacie tegoż forum, odnośnie zachęty do nauki języków i ku ogólnej chwale poliglotyzmu chciałem zarzucić...również nic z tego
garbowski napisał(a):Kasiu, jak starczy "sił"to z kolegą uzgodnimy..na kogo i komu bańki dać..
.png)
.png)
Bocian napisał(a):garbowski napisał(a): bez "borewicza" tego nie rozbierze...
No siemka
O 21.30 na TVP Seriale jest16ty odcinek, niedawno na innym programie leciał
.png)
garbowski napisał(a):..tera bydzie na poważnie...patrzyłem jak panowie działacze rozpieprzają sport w Lublinie..piłkę nożną, potem poszedł żużel, kto jeździł to chyba większość kibiców wie...mecze na które przychodziło po 25 tys ludzi na stadion który mieścił 18-20..nie pamiętam żadnych bójek, ludzie przychodzili całymi rodzinami.. . Potem rozpieprzyli Start koszykarski gdzie grał pierwszy czarnoskóry zawodnik w Polsce. Jakoś z Montexem ciężko im szło bo jeszcze cośtam dogorywa. Teraz mnie to, no biegacz fiński z Ległą... odeszła ochota na interesowanie się naszym sportem...śmiech jeno pozostał.
Blaugrana napisał(a):garbowski napisał(a):Kasiu, jak starczy "sił"to z kolegą uzgodnimy..na kogo i komu bańki dać..
Bańki lekarskie czy (jak już jesteśmy takimi poliglotami) les baty ?
To ustalcieJest tego trochę do ogarnięcia, na wschodzie i na zachodzie
kaszubskiexpress napisał(a):Bocian napisał(a):garbowski napisał(a): bez "borewicza" tego nie rozbierze...
No siemka
O 21.30 na TVP Seriale jest16ty odcinek, niedawno na innym programie leciał
Przed wakacjami obejrzeliśmy z żoną wszystkie odcinki.
Po raz który, trudno zliczyć.
Kultowy i tyle.
Lubię sobie przypomnieć jak w Polsce było ładnie szaro parę dekad temu.
.png)
Bocian napisał(a): Fajne to i śmieszna czasem, jak porucznik Dziewolski z brygady działaOstatnio był odcinek jak odbijali samolot
Chłopak który spadł przy otwieraniu drzwi spadł naprawę, złamał chyba nogę
garbowski napisał(a):..tera bydzie na poważnie...patrzyłem jak panowie działacze rozpieprzają sport w Lublinie..piłkę nożną, potem poszedł żużel, kto jeździł to chyba większość kibiców wie...mecze na które przychodziło po 25 tys ludzi na stadion który mieścił 18-20..nie pamiętam żadnych bójek, ludzie przychodzili całymi rodzinami.. . Potem rozpieprzyli Start koszykarski gdzie grał pierwszy czarnoskóry zawodnik w Polsce. Jakoś z Montexem ciężko im szło bo jeszcze cośtam dogorywa. Teraz mnie to, no biegacz fiński z Ległą... odeszła ochota na interesowanie się naszym sportem...śmiech jeno pozostał.
Bocian napisał(a):To starzy falowcy tam występowali z Sekcji
Nawet mój kierownik miał tam grubą rolę w tym kinowym Zamknąć za sobą drzwi oraz w odcinkach Złocisty i Przerwany urlop
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):To starzy falowcy tam występowali z Sekcji
Nawet mój kierownik miał tam grubą rolę w tym kinowym Zamknąć za sobą drzwi oraz w odcinkach Złocisty i Przerwany urlop
Gruba rola. Zdolniacha
A capoeirę potrafi ?
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):To starzy falowcy tam występowali z Sekcji
Gruba rola. Zdolniacha
A capoeirę potrafi ?
Nie. Ale nieźle wali zabridżejręI jabczagę