garbowski napisał(a):..o matko..no to stosy odpalajmy![]()
ważna emotionka na końcu..tak dla wyjaśnienia
.png)
Blaugrana napisał(a):Może bardziej rakiety ?Tylko na kogo bo nie rozumiem ?

Bocian napisał(a):Najlepsze są komentarze fachoffców którzy nigdy nic nie robiliŻyją filmami z Czakiem Norisem i 07 zgłoś się :) W życiu nie przechodzili przez płot a największy wysiłek to podniesienie podwawelskiej z grilla
Ile sie nasłuchałem takich komentów jak jakieś pokazy sie robiło
Panie, takie rzeczy to ja ze szwagrem z Pułtuska to po flaszce robię
A lamus iksy zamiast nóg, espadryle na szkietach bo do sznurówek by nie sięgnął
garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Może bardziej rakiety ?Tylko na kogo bo nie rozumiem ?
..pani Kasiu..wypowiadanie na tym forum swoich poglądów kończy się przypisaniem do określonej grupy userów..a to TWA a to friendów a to do GTW..zresztą pewnie już to zauważyłaś.
No i znowu trza przyznać racje Sławkowi.... jak żyć..![]()
oczywista uhahana..
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Najlepsze są komentarze fachoffców którzy nigdy nic nie robiliŻyją filmami z Czakiem Norisem i 07 zgłoś się :) W życiu nie przechodzili przez płot a największy wysiłek to podniesienie podwawelskiej z grilla
Ile sie nasłuchałem takich komentów jak jakieś pokazy sie robiło
Panie, takie rzeczy to ja ze szwagrem z Pułtuska to po flaszce robię
A lamus iksy zamiast nóg, espadryle na szkietach bo do sznurówek by nie sięgnął
Płot jak płot. Nie każdy ma fizyczne predyspozycje. Tak jest skonstruowany świat, że niech każdy robi to co umie
Tylko ciekawa jestem co policja powinna zrobić z tym gościem jeżeli to co zrobiła to też źle ?
garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Może bardziej rakiety ?Tylko na kogo bo nie rozumiem ?
..pani Kasiu..wypowiadanie na tym forum swoich poglądów kończy się przypisaniem do określonej grupy userów..a to TWA a to friendów a to do GTW..zresztą pewnie już to zauważyłaś.
oczywista uhahana..
Bocian napisał(a):garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):Może bardziej rakiety ?Tylko na kogo bo nie rozumiem ?
oczywista uhahana..
Jest jeszcze KOW