garbowski napisał(a):..cza było butelką piedyknąć...cicho leci a efekt murowany
Nie prowokuj

garbowski napisał(a):jakieś burze koło Ciebie się kręcą...
Chyba z bossami
.png)
Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):Myślałem że ta kolorowa 14 to że się szykujesz na 14 czerwca na paradę ale doczytałem że to spływ, chyba że wy to tak nazywacie spływ![]()
![]()
Organizujesz jakąś? Pewnie masz predyspozycje
hrupek666 napisał(a):Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):Myślałem że ta kolorowa 14 to że się szykujesz na 14 czerwca na paradę ale doczytałem że to spływ, chyba że wy to tak nazywacie spływ![]()
![]()
A pewniewbijaj będziesz gościem honorowym
.png)
Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):Myślałem że ta kolorowa 14 to że się szykujesz na 14 czerwca na paradę ale doczytałem że to spływ, chyba że wy to tak nazywacie spływ![]()
![]()
Jeśli będziesz siedział obok Kalisza to nie będzie już miejsca. Chyba, że w tym roku siądziesz Kaliszowi na kolanachTylko nie wiem czy Biedroń ci pozwoli
hrupek666 napisał(a):Biedroń ma to w doopie, Grockiej to lata koło ch..ja a Kalisz lubi sobie na to popatrzeć, brakuje tam tylko takiego wysportowanego i wygadanego chłopca jak ty
.png)
Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):Biedroń ma to w doopie, Grockiej to lata koło ch..ja a Kalisz lubi sobie na to popatrzeć, brakuje tam tylko takiego wysportowanego i wygadanego chłopca jak ty
A kto to ta Grocka?Poproś Deszcza, może wyśle cię na jakieś kursy doszkalające
![]()
No i jak brakuje? To zwolniłeś etat? Na Eurowizję się szykujesz?
hrupek666 napisał(a):Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):Myślałem że ta kolorowa 14 to że się szykujesz na 14 czerwca na paradę ale doczytałem że to spływ, chyba że wy to tak nazywacie spływ![]()
![]()
Jeśli będziesz siedział obok Kalisza to nie będzie już miejsca. Chyba, że w tym roku siądziesz Kaliszowi na kolanachTylko nie wiem czy Biedroń ci pozwoli
Biedroń ma to w doopie, Grockiej to lata koło ch..ja a Kalisz lubi sobie na to popatrzeć, brakuje tam tylko takiego wysportowanego i wygadanego chłopca jak ty