garbowski napisał(a):..widzisz Jarek..wlazł tu taki jeden, ani dzieńdobry...ani.. witamy pana Bociana
On od wczoraj nie wyszedł
garbowski napisał(a):..czołem skompcy, malkontenty oraz reszta, niedoprecyzowana emocjonalnie pisząca tutaj..![]()
.png)
Blaugrana napisał(a):.... ciule ..

garbowski napisał(a):Blaugrana napisał(a):.... ciule ..
.. http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... l?cookie=1![]()
![]()
dobrze że my som z cyntralny Polski..no i cut ze wschodniej. A pytasz o tych...niedoprecyzowanych...no pojawiło się sporo ostatnio
![]()
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):A dla Ślązaków najbardziej obraźliwe określenie to - gorol, zwłaszcza gorol zagłębiakto ktoś gorszy niż - c.ul
Tam to nie dojdziesz. Ostatnio sosnowieckie pochodzenie rządzi.
.png)
Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):A dla Ślązaków najbardziej obraźliwe określenie to - gorol, zwłaszcza gorol zagłębiakto ktoś gorszy niż - c.ul
Do Sosnowca ? Nie mam paszportu Polsatu
No i tam się nie wybieram. Ja "córka" górniczego Jastrzębia i Katowic nie zadaje się z tymi za Brynicą
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):A dla Ślązaków najbardziej obraźliwe określenie to - gorol, zwłaszcza gorol zagłębiakto ktoś gorszy niż - c.ul
Do Sosnowca ? Nie mam paszportu Polsatu
No i tam się nie wybieram. Ja "córka" górniczego Jastrzębia i Katowic nie zadaje się z tymi za Brynicą
Pracowałem ponad 3 lata w Częstochowie i miałem dużo klientów na Śląsku. Do tej pory nie wiem gdzie zaczyna się, a gdzie kończy Śląsk.
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Sam Śląsk to chyba do granic Zielonej Gory się ciągnie
Górny Śląsk to właśnie od Katowic do Jastrzębia
Oczywiście Górny. Czyli Będzin, Dąbrowa G. się nie łapią?