Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 31.05.2014 10:09

garbowski napisał(a):..widzisz Jarek..wlazł tu taki jeden, ani dzieńdobry...ani :oczko_usmiech: .. witamy pana Bociana :mrgreen:

On od wczoraj nie wyszedł :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2014 12:52

garbowski napisał(a):..czołem skompcy, malkontenty oraz reszta, niedoprecyzowana emocjonalnie pisząca tutaj.. :mrgreen: :oczko_usmiech:

A do tej reszty niedoprecyzowanej emocjonalnie kto się zalicza ? O skąpców i malkontentów nie pytam bo chyba czaję o kogo cho :)
Pytam bo chciałabym pomóc w doprecyzowaniu :) Pacz pan panie Andrzeju, jak mało na tym świecie prawdziwych empatów :) Nikt poza mną się nie zainteresował :) Jakie ludzie są ( som ? ). Gdyby ktoś tonął to rzuciliby sztangę.
Więc ja chętnie pomogę, pro bono, za free. Wygrępluję obłoczki, dam na smsa do wróżbity Macieja :) Taka empatyczna jestem ( choć na komediach romantycznych nie płaczę).
I tak w ogóle witam wszystkich ciule :hearts:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 31.05.2014 12:58

Blaugrana napisał(a):.... ciule ..

.. http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... l?cookie=1 8O 8O 8O dobrze że my som z cyntralny Polski..no i cut ze wschodniej. A pytasz o tych...niedoprecyzowanych...no pojawiło się sporo ostatnio :mrgreen: :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2014 12:59

garbowski napisał(a):
Blaugrana napisał(a):.... ciule ..

.. http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... l?cookie=1 8O 8O 8O dobrze że my som z cyntralny Polski..no i cut ze wschodniej. A pytasz o tych...niedoprecyzowanych...no pojawiło się sporo ostatnio :mrgreen: :oczko_usmiech:

Trochę Benedyktem pojechałam. Nie wierzę, że nie znasz tego zwrotu :) Papież mógl, ja nie ? :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2014 13:01

garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 31.05.2014 13:03

Ogarniam temat.. :mrgreen: :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 31.05.2014 13:04

Blaugrana napisał(a):http://memy.pl/mem_342942_witam_was

No i dlatego abdykował
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2014 13:07

A dla Ślązaków najbardziej obraźliwe określenie to - gorol, zwłaszcza gorol zagłębiak :) to ktoś gorszy niż - c.ul :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 31.05.2014 13:09

Blaugrana napisał(a):A dla Ślązaków najbardziej obraźliwe określenie to - gorol, zwłaszcza gorol zagłębiak :) to ktoś gorszy niż - c.ul :)

Tam to nie dojdziesz. Ostatnio sosnowieckie pochodzenie rządzi.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 31.05.2014 13:11

Jarek, widziałem :mrgreen: , na konkrety czekam :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2014 13:11

jara napisał(a):
Blaugrana napisał(a):A dla Ślązaków najbardziej obraźliwe określenie to - gorol, zwłaszcza gorol zagłębiak :) to ktoś gorszy niż - c.ul :)

Do Sosnowca ? Nie mam paszportu Polsatu :)
No i tam się nie wybieram. Ja "córka" górniczego Jastrzębia i Katowic nie zadaje się z tymi za Brynicą :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 31.05.2014 13:13

Blaugrana napisał(a):
jara napisał(a):

No i tam się nie wybieram. Ja "córka" górniczego Jastrzębia i Katowic nie zadaje się z tymi za Brynicą :)

Pracowałem ponad 3 lata w Częstochowie i miałem dużo klientów na Śląsku. Do tej pory nie wiem gdzie zaczyna się, a gdzie kończy Śląsk. :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2014 13:16

jara napisał(a):
Blaugrana napisał(a):
jara napisał(a):

Pracowałem ponad 3 lata w Częstochowie i miałem dużo klientów na Śląsku. Do tej pory nie wiem gdzie zaczyna się, a gdzie kończy Śląsk. :roll:

Sam Śląsk to chyba do granic Zielonej Gory się ciągnie :)
Górny Śląsk to właśnie od Katowic do Jastrzębia :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 31.05.2014 13:23

Blaugrana napisał(a):Sam Śląsk to chyba do granic Zielonej Gory się ciągnie :)

Oczywiście Górny. Czyli Będzin, Dąbrowa G. się nie łapią?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2014 13:35

jara napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Sam Śląsk to chyba do granic Zielonej Gory się ciągnie :)

Oczywiście Górny. Czyli Będzin, Dąbrowa G. się nie łapią?

Załapały się administracyjnie do wojewodztwa śląskiego.
Ale to Zagłębie :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone