Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 25.05.2014 06:52

..noż Ty 8O ...ożesz Ty 8O :mrgreen: :mrgreen: by Cię nie było to skąd by człek wiedzę czerpał :| . Dobry dzień, słoneczko od rana... bydzie piknie :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.05.2014 08:46

garbowski napisał(a):Na słowackiej i madziarskiej stronie olej prawie 6 :oczko_usmiech:

Jak jeździsz na oliwkowym... :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.05.2014 08:47

Siema mimozy :) A mecza widzieliśta? :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.05.2014 09:24

Końcówkę tylko. Sędzia wydrukował - 5 minut doliczył coby Real zdążył :-D
I koniec dogrywki jak CR 7 pokazał swoją klatę. Co za pajac, jego karny nic już nie znaczył ;-)Szalał jakby to on wygrał cały mecz.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 25.05.2014 10:06

Bocian napisał(a):Siema mimozy :) A mecza widzieliśta? :)

..siema narcyz.. :mrgreen: :mrgreen: ja nawet krwawych, bierących łapówki policmajstrów słowackich nie widziałem..a co o jakiśtam meczyku mówić...zresztą jam nie miszcz...w te klocki :oczko_usmiech:

:mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.05.2014 11:09

Blaugrana napisał(a):Końcówkę tylko. Sędzia wydrukował - 5 minut doliczył coby Real zdążył :-D
I koniec dogrywki jak CR 7 pokazał swoją klatę. Co za pajac, jego karny nic już nie znaczył ;-)Szalał jakby to on wygrał cały mecz.

Bale cienki jak lama, jakby kurdupel tak grał to by go zjedli. A gdyby tak strzelił gola to by powiedzieli że mu piłka przypadkiem na głowę spadła :) Krystyna Ceersiedem z domu Rolando mega cipa na meczu. Bohater bo strzelił zwycięska bramkę z karnego bo było zajebiście niebezpiecznie przy stanie 3 jeden i 30 sek do końca. Atletico mogło jeszcze wygrać, wykazał się stalowymi nerwami :) Kurdupel jakby strzelił w tej sytuacji to by powiedzieli, że każdy lamus wtedy by strzelił :) :) CR7 błyszczał klatą jak ograniczony umysłowo Balotelli :) Nawet ładny jeśli ktoś lubi Krzyśka Ibisza :) :) Ale co tam, ma miliony, bawi się, ma Ferrari :) Nie tak jak jeden gamoń co był dumny, że jeździ starym gratem. Ten od starej ciotki :)
No i jako, że to forum cro to należy dodać, że do wyrównania doprowadził Modrić który w końcówce z głową rozdawał piłki, gracz z największą ilością podań. Atak Realu grał większe badziewie niż krytykowana tikitaka barki, 17 podań w polu karnym :) Oczywiście sędzia był przekupiony przez barkę, żeby pogrążyć Atletico które odebrało barce miszcza :)
Ostatnio edytowano 25.05.2014 11:15 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.05.2014 11:10

garbowski napisał(a):
Bocian napisał(a):Siema mimozy :) A mecza widzieliśta? :)

..siema narcyz.. :mrgreen: :mrgreen: ja nawet krwawych, bierących łapówki policmajstrów słowackich nie widziałem..a co o jakiśtam meczyku mówić...zresztą jam nie miszcz...w te klocki :oczko_usmiech:

:mrgreen:

Na drugi raz musisz oczy otworzyć jak będziesz jechał :) Wtedy coś zobaczysz :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.05.2014 14:59

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Końcówkę tylko. Sędzia wydrukował - 5 minut doliczył coby Real zdążył :-D

Bale cienki jak lama, jakby kurdupel tak grał to by go zjedli. A gdyby tak strzelił gola to by powiedzieli że mu piłka przypadkiem na głowę spadła :) Krystyna Ceersiedem z domu Rolando mega cipa na meczu. Bohater bo strzelił zwycięska bramkę z karnego bo było zajebiście niebezpiecznie przy stanie 3 jeden i 30 sek do końca. Atletico mogło jeszcze wygrać, wykazał się stalowymi nerwami :) Kurdupel jakby strzelił w tej sytuacji to by powiedzieli, że każdy lamus wtedy by strzelił :) :) CR7 błyszczał klatą jak ograniczony umysłowo Balotelli :) Nawet ładny jeśli ktoś lubi Krzyśka Ibisza :) :) Ale co tam, ma miliony, bawi się, ma Ferrari :) Nie tak jak jeden gamoń co był dumny, że jeździ starym gratem. Ten od starej ciotki :)
No i jako, że to forum cro to należy dodać, że do wyrównania doprowadził Modrić który w końcówce z głową rozdawał piłki, gracz z największą ilością podań. Atak Realu grał większe badziewie niż krytykowana tikitaka barki, 17 podań w polu karnym :) Oczywiście sędzia był przekupiony przez barkę, żeby pogrążyć Atletico które odebrało barce miszcza :)

Myślisz że barka ma większe wpływy niż Królewscy ? ;) Według pewnych expertów potrafi drukować mecze ale nawet Realowi ? :)
CR 7 bardzo słaby, zachował się jak prostak po tym karnym ( napisałabym że grał jak drewno ale nie będę nikogo naśladować ;) )
Powiedział po meczu, że AM nie zrobiło nic żeby wygrać. Jego mina przy stanie 0:1 w 92 minucie mówiła coś innego :)
Co zrobił Ronaldo ? Właśnie on nie zrobił nic :)
Pójdę dalej- przez 93 minuty Real nie zrobił nic żeby wygrać. Nie zasłużył. Gdyby nie sędzia ( tak tak panowie eksperci proszę znów mnie zacytować :)) i doliczone 5 ( słownie : PIĘĆ ) minut :)
Już widzę te hejty tutaj gdyby to Barca wygrała wczoraj w takim stylu :)
P.S. Mało brakowało a biedne Atletico zatrzymałoby galaktyczny, krolewski Real :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.05.2014 15:20

Sędzia tak jak mówiłem był przekupiony przez barkę i wydrukował dla białasów a wcześniej białasy przekupili sędziego, żeby wydrukował dla Atletico w meczu o miszcza :) Takie wspólne kółko onanistów :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.05.2014 15:37

Bocian napisał(a):Sędzia tak jak mówiłem był przekupiony przez barkę i wydrukował dla białasów a wcześniej białasy przekupili sędziego, żeby wydrukował dla Atletico w meczu o miszcza :) Takie wspólne kółko onanistów :)

Słyszałam, że tak we włoskiej lidze się buja czy bujało. No i u nas- piłkarski poker :)
Rok temu gdy Bundesliga zagarnęła finał LM, każdy widział kres piłkarskiej potęgi piłki Hiszpanii :)
Rządzą dalej :)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 25.05.2014 20:05

...a u mnie zaraz się zacznie..."wielki spektakl na niebie" :mrgreen: dobry wieczór miszczom i tym zwykłym :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.05.2014 20:08

A co tam będzie u Ciebie? Koronacja na niebie?
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 25.05.2014 20:10

..pieruny Panie..pieruny..wali już z dala...że ło matko :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.05.2014 20:14

garbowski napisał(a):..pieruny Panie..pieruny..wali już z dala...że ło matko :mrgreen:

Se w kondensator złap, będziesz miał jak znalazł jak będzie 20ty stopień zasilania :)
I jak, kupiłeś wsio? To jakby zaginął zlotowy kociołek nie daj buk szumiący, to zawsze będziesz mógł ze swoim podklepać :) Będziesz miał plusa dodatniego u organizatorów :D
https://www.google.com/maps/@51.351654, ... egxXeg!2e0
Tu gdzieś kminisz?
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 25.05.2014 20:20

ano wsio co zamierzałem :mrgreen: i świetną pastę cebulową. Plus dodatni to ja mam za oknem..ciepło jest. :mrgreen: No i na super langoszach byliśmy niedaleko Tokaju w Sze..tkuźwajakośtaksiepisze :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone