Blaugrana napisał(a):Te internety wcale nie są takie dobre jak monter mówili...
Wchodzę, czytam, patrzę ( paczę ? ) i okazuje się że ćwokiem jestem![]()
Jak żyć...to znaczy rzyć ?
Tak jak do tej pory
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Te internety wcale nie są takie dobre jak monter mówili...
Tak jak do tej poryAlbo lepiej
Blaugrana napisał(a):Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):Te internety wcale nie są takie dobre jak monter mówili...
Tak jak do tej poryAlbo lepiej
Chciałabym żeby były tylko tęcze, jednorożce i wszędzie pierwsza liga a nie okręgówka i ćwoki
.png)
Bocian napisał(a):Dupa mnie boli, zamiast siodełka mam kamieńWoda w Wiśle jest, nawet całkiem sporo, podchodzi pod Wał Zawadowski
Przejechałem 40km. Nawet fajnie tam teraz porobili nad Wisła
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):I przerwa półtorej godziny żeby silnik ostygł bo olej się rozrzedził i wypływa przez uszczelkę
A potem nazad do silnika
Obieg zamknięty
jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):I przerwa półtorej godziny żeby silnik ostygł bo olej się rozrzedził i wypływa przez uszczelkę
A potem nazad do silnika
Obieg zamknięty
Czytałem niedawno artykuł, że nie ma potrzeby wymiany oleju. Jest to wymysł wydobywców i producentów.
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Też to kiedyś czytałem. Podobno napisał go jakiś gościu co był potentatem w temacie olejowymtwierdził, ze ileś tam lat nie wymieniał i wszystko grało cacy
Na emeryturę szedł i chciał kumplom z branży psikusa zrobić