Bocian napisał(a):Basiulinek napisał(a):Boćku,tylko że ja połówek nie tykam![]()
Łeeee... To co Ty Baśka za Cromaniak? Tylko jara ma od biskupa odpuszczone
Właśnie. A cola będzie czy targać?
.png)
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Basiulinek napisał(a):Boćku,tylko że ja połówek nie tykam![]()
Łeeee... To co Ty Baśka za Cromaniak? Tylko jara ma od biskupa odpuszczone
Właśnie. A cola będzie czy targać?

.png)
jara napisał(a):Właśnie. A cola będzie czy targać?
.png)
Basiulinek napisał(a):jara napisał(a):Właśnie. A cola będzie czy targać?
Jarek-przerzuciłeś się na colę? Bo było pepsi o ile mnie pamięć nie myli...
jara napisał(a):Basiulinek napisał(a):jara napisał(a):Właśnie. A cola będzie czy targać?
Końcówka ta sama. Aż tak wybredny nie jestem. W Orebicu z kelnerką się przekomarzałem, bo w szklance z logo pepsi podała mi coca-colę
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Basiulinek napisał(a):jara napisał(a):Właśnie. A cola będzie czy targać?
Końcówka ta sama. Aż tak wybredny nie jestem. W Orebicu z kelnerką się przekomarzałem, bo w szklance z logo pepsi podała mi coca-colę
Było o tym w DnevnikuCztery radiowozy przyjechały
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Za kojotoszakalem to z lassem i z mungusem tropiącym na smyczy
O. I to jest ciekawe. A jak z parkingiem przed Papaliną. Pojechałeś tam kiedyś autem![]()
![]()
.png)
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Za kojotoszakalem to z lassem i z mungusem tropiącym na smyczy
O. I to jest ciekawe. A jak z parkingiem przed Papaliną. Pojechałeś tam kiedyś autem![]()
![]()
Ze dwa razy byłem taki gópi
Powiem Ci jara, że słabo...
https://www.google.com/maps?q=warszawa+ ... 09,,0,0.79
Jak staniesz wzdłuż po lewej to SM wzywają...