anakin napisał(a):sviva napisał(a):Wybacz ale w kwestii wnuków ty akurat masz najmniej do powiedzenia
Toteż nic nie mówię...
Co byśmy nie mówili, to i tak to pewnie nic nie da

.png)
jara napisał(a):sviva napisał(a):jara napisał(a):garbowski napisał(a):Ale podrób nikomu nie wciskam Panoramiksie
Andrzej, wspomogę. Ja testuję Sony Xperia SP. Wiem, ze to nie model Z, ale dla mnie fajny. Z firmy podszedł, na wymianę abonamentową.
Zazdrszczam...bo mi lumię wcisnęli... :/ Chętnie się wymienię...;D
Prezes 1,5 roku wziął Lumię i nie może się już wrześniowej wymiany doczekać.
.png)
sviva napisał(a):To i tak gratuluję, że wytrzymał 1,5 roku z tym "cudem natury". Ja po trzech miesiącach zatęskniłem za nokią 3210...
Egzemplarz jeden muzealny leży w szafie... za 20 lat za niego pojadę na miesięczne wczasy do Cro...
.png)
anakin napisał(a):sviva napisał(a):ty nie mów, robotę zostaw innym...;D
A Ty się już zaręczyłeś, ożeniłeś czy rozwiodłeś?![]()
Bo się ciągnie ta Twoja relacja jak "Cztery wesela i pogrzeb"..![]()
.png)
jara napisał(a):sviva napisał(a):To i tak gratuluję, że wytrzymał 1,5 roku z tym "cudem natury". Ja po trzech miesiącach zatęskniłem za nokią 3210...
Egzemplarz jeden muzealny leży w szafie... za 20 lat za niego pojadę na miesięczne wczasy do Cro...
A co powiesz na 6310i. Bateria na 2 tygodnie wystarczała. Mam taka ino czwórka się zacina.
jara napisał(a):sviva napisał(a):To i tak gratuluję, że wytrzymał 1,5 roku z tym "cudem natury". Ja po trzech miesiącach zatęskniłem za nokią 3210...
A co powiesz na 6310i. Bateria na 2 tygodnie wystarczała. Mam taka ino czwórka się zacina.