jara napisał(a):Bocian napisał(a):Sie zaciśnie pasa i jakoś to poleci
Ja dziś dostałem katalogi i mamy se wybrać buty i coś z ubrania. Buty takie se, nic do biegania, raczej trekkingowe. Z ubrania nawet ładne są kurtki z Wolfskina po 750 zeta. Chyba damską jakąś wezmę dla maużonki. Albo bieliznę czy inny plecak
Bieliznę to se wybierz taką, jak masz w avatarze
Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Sie zaciśnie pasa i jakoś to poleci
Ja dziś dostałem katalogi i mamy se wybrać buty i coś z ubrania. Buty takie se, nic do biegania, raczej trekkingowe. Z ubrania nawet ładne są kurtki z Wolfskina po 750 zeta. Chyba damską jakąś wezmę dla maużonki. Albo bieliznę czy inny plecak
Nie no uwielbiam ten wątek![]()
Jakieś bielizny, grepsy i gzymsy
Niech to gender świśnie
Bocian napisał(a):Blaugrana napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Sie zaciśnie pasa i jakoś to poleci
Nie no uwielbiam ten wątek![]()
Jakieś bielizny, grepsy i gzymsy
Niech to gender świśnie
O kuleżanka nowa widzę, to jeszcze nie oczaskana
jara napisał(a):Blaugrana napisał(a):Bo jakoś nie widzę bielizny w Twoim awatarze![]()
... bo patrzą, a nie widzą