Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 19.02.2014 21:39

hrupek666 napisał(a): towar pierwszy sort z Podlasia kawówka i shrekówka (taki zielony bimber) mniam mniam, a i ciśnienie obniżają :mrgreen:

Towar porządny to mi Sebulek przywiózł.."Duch puszczy" :mrgreen: jak nie lubiłem to.. :mrgreen:

Eeeeeeee, spoko gdzieś Stefan pisał że na czerwien czeka... :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
hrupek666
Cromaniak

Postnapisał(a) hrupek666 » 19.02.2014 21:41

jara napisał(a): czerwo gotowe :mrgreen:

Ta bo ja z tych co się bojo :wink: bedzie na hrupku czerwone to se klona zrobię a potem następnego i następnego.
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa robaczki jutro z rana jestem :oczko_usmiech:
hrupek666
Cromaniak

Postnapisał(a) hrupek666 » 19.02.2014 21:43

garbowski napisał(a): na czerwien czeka... :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:

I na sosne :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 19.02.2014 21:44

A to Ty klonem nie jesteś 8O 8O :?: ło matko :oczko_usmiech:

W Twoim wieku to modrzew może być :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 19.02.2014 21:49

hrupek666 napisał(a):to se klona zrobię a potem następnego i następnego.

Ale koniecznie kobitkę :lol:
hrupek666
Cromaniak

Postnapisał(a) hrupek666 » 19.02.2014 21:50

jara napisał(a):
hrupek666 napisał(a):to se klona zrobię a potem następnego i następnego.

Ale koniecznie kobitkę :lol:

Ta to takie męskie jest, udawać kobitke :lol:

Quwa dobrej nocy
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 19.02.2014 21:53

hrupek666 napisał(a):Ta to takie męskie jest, udawać kobitke :lol:

Nie dlatego :lol:. Klony kobitek są na topie.
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 19.02.2014 22:04

Tak jak klony klonów :mrgreen: :oczko_usmiech:
auto_gt
Cromaniak

Postnapisał(a) auto_gt » 19.02.2014 22:46

hrupek666 napisał(a):Jeszcze go na żywo nie widziałem ,ale sprzedaję mojego zundappa ks 750 po odrestaurowaniu i koleś chce mi go w rozliczeni za 5,5tysia zostawić (124oczywiście) podesłał zdjęcia to jakiegoś tam purchla na błotniku dojrzałem ale koleś mówi że igła od 30 lat mieszka w Niemczech ale auto zarejestrowane u nas, ma nim przyjechać to zobaczymy ale osobiście wolał bym 100% kasy z zundappa.

Sory że się tu ftroncem, spać mi się nie che i łaże po forum ,

Jak gostek taki napalony i z Niemiec to on tam niezłą kasę weźmie ,a cwaniak to może i trypla chce wcisnąć.

Niemiecki kolekcjoner wyłoży 2 razy tyle tak sądzę o ile ten Zundap jest w oryginale.

Zapodaj sobie zdjęcia i opis na www.mobile.de , czy e-bay.de , jak nie znasz niemieckiego Grzesiek Ci przetłumaczy na angielski ,lub goolge translator na niemiecki i zobacz jaki odzew będzie .
El mariano Italiano
Odkrywca

Postnapisał(a) El mariano Italiano » 19.02.2014 23:05

auto_gt napisał(a):
hrupek666 napisał(a):Jeszcze go na żywo nie widziałem ,ale sprzedaję mojego zundappa ks 750 po odrestaurowaniu i koleś chce mi go w rozliczeni za 5,5tysia zostawić (124oczywiście) podesłał zdjęcia to jakiegoś tam purchla na błotniku dojrzałem ale koleś mówi że igła od 30 lat mieszka w Niemczech ale auto zarejestrowane u nas, ma nim przyjechać to zobaczymy ale osobiście wolał bym 100% kasy z zundappa.

Sory że się tu ftroncem, spać mi się nie che i łaże po forum ,

Jak gostek taki napalony i z Niemiec to on tam niezłą kasę weźmie ,a cwaniak to może i trypla chce wcisnąć.

Proszę Pana, ale zarabianie pieniędzy to nic złego, dlaczego Pan uważa, że każdy kto chce zarobić to cwaniak.
Pan też pracuje dla pieniędzy. Uważa Pan siebie za cwaniaka?
auto_gt
Cromaniak

Postnapisał(a) auto_gt » 19.02.2014 23:37

El mariano Italiano napisał(a):
Proszę Pana, ale zarabianie pieniędzy to nic złego, dlaczego Pan uważa, że każdy kto chce zarobić to cwaniak.

Cosa vuoi Mariani
Ostatnio edytowano 20.02.2014 08:35 przez auto_gt, łącznie edytowano 1 raz
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 20.02.2014 06:32

El mariano Italiano napisał(a):Proszę Pana, ale zarabianie pieniędzy to nic złego, dlaczego Pan uważa, że każdy kto chce zarobić to cwaniak.

W tym konkretnym przypadku (sprzedaż samochodu) nie ma zmiłuj. :mrgreen: Ostatnio syna kumpel kupował samochód, napatrzyłem się trochę, bo z nimi pojechałem na te "stany kolekcjonerskie" :evil: :evil: , co potrafi zrobić przysłowiowy pan Kazio w garażu aby tylko "ożenić" furę. Więc zaryzykuję że 50% sprzedających to właśnie cwaniaki, bo aż tyle babć, niepalących i kościołów w Niemczech nie ma. :mrgreen: :mrgreen:

Apozatymdziendobrybardzo :oczko_usmiech: wstawać łosie :mrgreen: i do tyry, jesce ino 2 dzionki i weekend
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 20.02.2014 08:00

garbowski napisał(a):Apozatymdziendobrybardzo :oczko_usmiech: wstawać łosie :mrgreen: i do tyry, jesce ino 2 dzionki i weekend

Bry... Pochmurno. Ja już nie wiem. Hrupek jednego sprzedaje, a drugim chcą mu zapłacić za tego pierwszego czy najpierw kupi tego, którego potem zamieni na tego w Niemczech?
auto_gt
Cromaniak

Postnapisał(a) auto_gt » 20.02.2014 08:52

El mariano Italiano napisał(a):

Miałem zamiar to przemilczeć ale odpowiem na to pytanie :

Nie porównuj mnie do tego "kazika" ja handluję uczciwie płacę podatki zusy , nie szukam jeleni i nie bawię się w hopsztaplerstwo i oszustwo , kupuję towar legalnie na fakturę i sprzedaję z paragonem lub fakturą .
"Kazik" jest rolnikiem lub murarzem i wozi graty złomy z Niemiec do polski spawa wstawki przekłada silniki cofa liczniki, to oszust który działa łamiąc prawo ! To jest definicja cwaniaka .

Polskie prawo mu na ten proceder pozwala , lub przywala bo jakoś nie widzę nalotów mundurowych na warsztaty w celu sprawdzenia pochodzenia legalności tych gratów co stoją do roboty z resztą często zarejstrowane są na ciotki wujki i dalsze ujki więc jakby nawet był taki nalot to są nie jego i on Kazik jest czysty jak łza .

Za ten preceder nie należy w całości obwiniać ani Policję ani , ustawodawcę ,a na pewno się przyczyniają sami kupujący bo to oni właśnie szukają takich cacanek nie śmiganych z 2000 r w tedeiku z przebiegiem max 130 tyś ,bo te co mają na liczniku 200 tyś i więcej omijają szerokim łukiem ze skrzywioną miną i myślami "złom" nie wiedząc że za chwilę być może kupi kolejne A4 w tedeiku co ma z 360 tyś cofnięte na 130 tyś , fotele poprzekładane inne wyprane , oto cała definicja istnienia "Kazika" cwaniaka . Mówią że złodzieje się nie rodzą ,a okazja czyni złodzieja , w takich przypadkach"Kazika".

W dodatku pisząc do Hrupka nie stoję po stronie jego kontrahenta ( nic mu nie oferuję) a po jego stronie .
Ostatnio edytowano 20.02.2014 09:41 przez auto_gt, łącznie edytowano 1 raz
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 20.02.2014 09:04

auto_gt napisał(a): Chrupka

Nooooooooo za to "c" to się Stefan zagotuje :mrgreen: :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone