hrupek666 napisał(a): towar pierwszy sort z Podlasia kawówka i shrekówka (taki zielony bimber) mniam mniam, a i ciśnienie obniżają
Towar porządny to mi Sebulek przywiózł.."Duch puszczy"
Eeeeeeee, spoko gdzieś Stefan pisał że na czerwien czeka...

.png)
hrupek666 napisał(a): towar pierwszy sort z Podlasia kawówka i shrekówka (taki zielony bimber) mniam mniam, a i ciśnienie obniżają

.png)
hrupek666 napisał(a):Jeszcze go na żywo nie widziałem ,ale sprzedaję mojego zundappa ks 750 po odrestaurowaniu i koleś chce mi go w rozliczeni za 5,5tysia zostawić (124oczywiście) podesłał zdjęcia to jakiegoś tam purchla na błotniku dojrzałem ale koleś mówi że igła od 30 lat mieszka w Niemczech ale auto zarejestrowane u nas, ma nim przyjechać to zobaczymy ale osobiście wolał bym 100% kasy z zundappa.
.png)
auto_gt napisał(a):hrupek666 napisał(a):Jeszcze go na żywo nie widziałem ,ale sprzedaję mojego zundappa ks 750 po odrestaurowaniu i koleś chce mi go w rozliczeni za 5,5tysia zostawić (124oczywiście) podesłał zdjęcia to jakiegoś tam purchla na błotniku dojrzałem ale koleś mówi że igła od 30 lat mieszka w Niemczech ale auto zarejestrowane u nas, ma nim przyjechać to zobaczymy ale osobiście wolał bym 100% kasy z zundappa.
Sory że się tu ftroncem, spać mi się nie che i łaże po forum ,
Jak gostek taki napalony i z Niemiec to on tam niezłą kasę weźmie ,a cwaniak to może i trypla chce wcisnąć.
.png)
El mariano Italiano napisał(a):
Proszę Pana, ale zarabianie pieniędzy to nic złego, dlaczego Pan uważa, że każdy kto chce zarobić to cwaniak.
Pan też pracuje dla pieniędzy. Uważa Pan siebie za cwaniaka?
.png)
El mariano Italiano napisał(a):Proszę Pana, ale zarabianie pieniędzy to nic złego, dlaczego Pan uważa, że każdy kto chce zarobić to cwaniak.
wstawać łosie .png)
garbowski napisał(a):Apozatymdziendobrybardzowstawać łosie
i do tyry, jesce ino 2 dzionki i weekend
.png)
El mariano Italiano napisał(a):
Proszę Pana, ale zarabianie pieniędzy to nic złego, dlaczego Pan uważa, że każdy kto chce zarobić to cwaniak.