Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.02.2014 10:32

jara napisał(a):
anakin napisał(a):A bo ja teraz w miłowanie idę... :mrgreen:
Wisz....jak Cię kto pierdolnie , to mu drugi policzek nastaw.........czy jakoś tak to szło.. :mrgreen:

Poza tym wisz..........endżela mam ... :mrgreen: ...tysz mówili......strurzu muj, ty zafsze przy mnie... itd. :mrgreen:

Nie znasz dnia ani godziny :twisted:

Bez przesady i dramatyzmu...
Czas szybko leci...
Przyjdzie znowu pora na oranie pola i na bekę z kogoś :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.02.2014 10:33

garbowski napisał(a):Generalnie to kiepsko :? nie mają tego co mi potrzeba więc poszło do firm zapytanie, potem realizacja, NFZ i z miesiąc tak średnio czekania przede mną. Ale po jednej kolacji w szpitalu styknie :mrgreen: lepi w home :mrgreen:

Powodzenia Andrzej.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.02.2014 10:59

A Administracja milczy. Może jak się napisze w formie donosu, to odpowie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.02.2014 11:06

Powinni wiedzieć wszyscy za co można dostać bana.
Za uwagi odnośnie administracji ( były), za chomąto i oranie kimś pola ( było) ? Czego nie można ?
Myślę, że administracja działa w swoim imieniu. Samapaczy, widzi i działa.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.02.2014 11:08

kinga35 napisał(a):Myślę, że administracja działa w swoim imieniu. Samapaczy, widzi i działa.

"1984"
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 08.02.2014 11:19

jara napisał(a):A Administracja milczy. Może jak się napisze w formie donosu, to odpowie.

Też bym chciała wiedzieć za co Bocian i Zebik dostali po banie?!
Bocian nie miał ostrzeżenia, a nie zwrócenia uwagi, po prostu zaczerwienił się i nikt nie wie z jakiego powodu? :roll:
kinga35 napisał(a):Myślę, że administracja działa w swoim imieniu. Samapaczy, widzi i działa.

A może ma jakieś widzimisię albo działa na zasadzie - bo Cię kurna nie lubię!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.02.2014 11:25

ynka napisał(a):Też bym chciała wiedzieć za co Bocian i Zebik dostali po banie?!
Bocian nie miał ostrzeżenia, a nie zwrócenia uwagi, po prostu zaczerwienił się i nikt nie wie z jakiego powodu? :roll:

Szczerze ? To oni nie są z mojej bajki. Specyficzne poczucie humoru + złośliwość...
Nie będę więc występowała w roli ich rzecznika ani rzecznika Bociana, ale chciałabym to wiedzieć w imię przejrzystości zasad tu panujących.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.02.2014 11:33

kinga35 napisał(a):Szczerze ? To oni nie są z mojej bajki. Specyficzne poczucie humoru + złośliwość...
Nie będę więc występowała w roli ich rzecznika ani rzecznika Bociana

...ale najaktywniejsza Jesteś właśnie w tym wątku, podczas polemik z m. in. Zebikiem i Bocianem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.02.2014 11:35

jara napisał(a):
kinga35 napisał(a):Szczerze ? To oni nie są z mojej bajki. Specyficzne poczucie humoru + złośliwość...

...ale najaktywniejsza Jesteś właśnie w tym wątku, podczas polemik z m. in. Zebikiem i Bocianem.

Niestety ale nie masz racji. Nie na tym wątku. I to nie ja zaczynam.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.02.2014 11:36

kinga35 napisał(a):
jara napisał(a):

member32706/
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.02.2014 11:40

jara napisał(a):
kinga35 napisał(a):
jara napisał(a):

member32706/

No i co Ci chodzi ? Po co zaczynasz ? To ja mam się tłumaczyć ze złośliwości Zebika i Bociana ? Gdzie była ostatnia "polemika" z Zebkiem i gdzie jej kontynuacja bez mojego udziału?

Bocian napisał(a):Ale nie będziesz Kingusią orał? :mrgreen:
Polecam na YT "Oraj Pole na Traktore" :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.02.2014 11:44

kinga35 napisał(a):No i co Ci chodzi ? Po co zaczynasz ? To ja mam się tłumaczyć

Ty się dołączyłaś do moich wpisów dzisiaj, a tłumaczysz to się od wczoraj, i to nie tylko w tym wątku.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.02.2014 11:47

jara napisał(a):
kinga35 napisał(a):No i co Ci chodzi ? Po co zaczynasz ? To ja mam się tłumaczyć

Ty się dołączyłaś do moich wpisów dzisiaj, a tłumaczysz to się od wczoraj, i to nie tylko w tym wątku.

Mylisz się. Ja tłumaczę ? No niestety, nie ja jestem adwokatem Bociana :mrgreen:
Podpisałam się pod pewnym apelem i dość szybko pożałowałam z uwagi na czyjąś bezsensowną reakcje.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 08.02.2014 16:13

Bocian dostał bana (do 21.02) za cyt. wycieczki osobiste i nagminne łamanie regulaminu.

Za co dostał zebik, tego nie wiem.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.02.2014 16:28

anakin napisał(a):Bocian dostał bana (do 21.02) za cyt. wycieczki osobiste i nagminne łamanie regulaminu.

Forum turystyczne to i wycieczki robił. Nie On jeden zresztą.

anakin napisał(a):Za co dostał zebik, tego nie wiem.

Zebik za to, że jest zebik
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone