anakin napisał(a):jara napisał(a):Konkurencję oglądasz?
Poniekąd...![]()
Przewodni motyw Wybrańca, a więc............
Ja nie przepadam, bo latają bez silników
jara napisał(a):rodaivuk napisał(a):Jara, zrobiłeś te ćevapčiće?
Ja to Wiesz co mogę zrobić? Julka będzie walczyć. Notabene, jestem w komitecie organizacyjnym balu u Julki, na zakończenie nauki w gimnazjum. Człowiek to potrafi się znaleźć
.png)
rodaivuk napisał(a):jara napisał(a):rodaivuk napisał(a):Jara, zrobiłeś te ćevapčiće?
Ja to Wiesz co mogę zrobić? Julka będzie walczyć. Notabene, jestem w komitecie organizacyjnym balu u Julki, na zakończenie nauki w gimnazjum. Człowiek to potrafi się znaleźć
No to ładnie sie wpakowałeś
.png)
jara napisał(a):
Cóż, dam radę. Jak się sprawdzę, to do maturalnego mnie weźmie
garbowski napisał(a):jara napisał(a):
Nie zazdroszczę, widziałem młodzież w akcji na córy studniówce. Dyżur miałem od północy, miało być 3 godziny a wróciłem po 7. Policja, ochrona, nie do opanowania, żadnego respektu przed nauczycielami, dyrekcją. Wódy jak na porządnym weselu na wsi.

garbowski napisał(a):Nie zazdroszczę, widziałem młodzież w akcji na córy studniówce. Dyżur miałem od północy, miało być 3 godziny a wróciłem po 7. Policja, ochrona, nie do opanowania, żadnego respektu przed nauczycielami, dyrekcją. Wódy jak na porządnym weselu na wsi.
.png)
garbowski napisał(a):jara napisał(a):
Nie zazdroszczę, widziałem młodzież w akcji na córy studniówce. Dyżur miałem od północy, miało być 3 godziny a wróciłem po 7. Policja, ochrona, nie do opanowania, żadnego respektu przed nauczycielami, dyrekcją. Wódy jak na porządnym weselu na wsi.
.png)
.png)
rodaivuk napisał(a):Andrzej, minęły czasy studniówek na salach gimnastycznych przygotowywanych przez uczniów. I gorzały pochowanej w szatni i kiblu. Teraz można przyjąć działkę i sprawa załatwiona...
jara napisał(a):rodaivuk napisał(a):Andrzej, minęły czasy studniówek na salach gimnastycznych przygotowywanych przez uczniów. I gorzały pochowanej w szatni i kiblu. Teraz można przyjąć działkę i sprawa załatwiona...
A myśmy na studniówce nie łoili. Od poniedziałku były ferie, to prywatnie się spotkaliśmy.