Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 10.01.2014 21:03

anakin napisał(a):
jara napisał(a):Konkurencję oglądasz? :mrgreen:

Poniekąd... :mrgreen:
Przewodni motyw Wybrańca, a więc............ :mrgreen:

Ja nie przepadam, bo latają bez silników 8O
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 10.01.2014 21:13

jara napisał(a):
rodaivuk napisał(a):Jara, zrobiłeś te ćevapčiće? ;)

Ja to Wiesz co mogę zrobić? Julka będzie walczyć. Notabene, jestem w komitecie organizacyjnym balu u Julki, na zakończenie nauki w gimnazjum. Człowiek to potrafi się znaleźć :lol:

No to ładnie sie wpakowałeś :)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 10.01.2014 21:17

rodaivuk napisał(a):
jara napisał(a):
rodaivuk napisał(a):Jara, zrobiłeś te ćevapčiće? ;)

Ja to Wiesz co mogę zrobić? Julka będzie walczyć. Notabene, jestem w komitecie organizacyjnym balu u Julki, na zakończenie nauki w gimnazjum. Człowiek to potrafi się znaleźć :lol:

No to ładnie sie wpakowałeś :)

Cóż, dam radę. Jak się sprawdzę, to do maturalnego mnie weźmie :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 10.01.2014 21:29

jara napisał(a):Ja nie przepadam, bo latają bez silników 8O

Kwestia wyobraźni. :wink:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 10.01.2014 21:30

anakin napisał(a):
jara napisał(a):Ja nie przepadam, bo latają bez silników 8O

Kwestia wyobraźni. :wink:

...ale bez przesady
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 10.01.2014 21:56

jara napisał(a):

Nie zazdroszczę, widziałem młodzież w akcji na córy studniówce. Dyżur miałem od północy, miało być 3 godziny a wróciłem po 7. Policja, ochrona, nie do opanowania, żadnego respektu przed nauczycielami, dyrekcją. Wódy jak na porządnym weselu na wsi.
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 10.01.2014 21:58

garbowski napisał(a):
jara napisał(a):

Nie zazdroszczę, widziałem młodzież w akcji na córy studniówce. Dyżur miałem od północy, miało być 3 godziny a wróciłem po 7. Policja, ochrona, nie do opanowania, żadnego respektu przed nauczycielami, dyrekcją. Wódy jak na porządnym weselu na wsi.

Czyli bez zmian ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 10.01.2014 21:58

garbowski napisał(a):Nie zazdroszczę, widziałem młodzież w akcji na córy studniówce. Dyżur miałem od północy, miało być 3 godziny a wróciłem po 7. Policja, ochrona, nie do opanowania, żadnego respektu przed nauczycielami, dyrekcją. Wódy jak na porządnym weselu na wsi.

Dlatego ja się nie piszę na takie imprezy, bo nie wiem czy potem miałby kto paczkę pod celę podesłać.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 10.01.2014 21:59

garbowski napisał(a):
jara napisał(a):

To jeszcze 3 lata, może się coś zmieni. :?:
garbowski
Cromaniak

Postnapisał(a) garbowski » 10.01.2014 22:06

Nie we wszystkich szkołach tak jest. Tu były 3 błędy. 7 klas razem, poza szkołą, nauczyciele w osobnym pomieszczeniu. Ciekawostka to taka że gorzej było z tymi co chcieli na siłę wyjść, a bo to koleżanka się sfochała, kumple nie polali. Było wtedy ponad 30 stopni mrozu. Weź pijanego gnojka wypuść na dwór.
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 10.01.2014 22:10

Andrzej, minęły czasy studniówek na salach gimnastycznych przygotowywanych przez uczniów. I gorzały pochowanej w szatni i kiblu. Teraz można przyjąć działkę i sprawa załatwiona...
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 10.01.2014 22:15

rodaivuk napisał(a):Andrzej, minęły czasy studniówek na salach gimnastycznych przygotowywanych przez uczniów. I gorzały pochowanej w szatni i kiblu. Teraz można przyjąć działkę i sprawa załatwiona...

A myśmy na studniówce nie łoili. Od poniedziałku były ferie, to prywatnie się spotkaliśmy.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 10.01.2014 22:17

jara napisał(a):A myśmy na studniówce nie łoili..

I tak Ci już zostało... :mrgreen:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 10.01.2014 22:19

anakin napisał(a):
jara napisał(a):A myśmy na studniówce nie łoili..

I tak Ci już zostało... :mrgreen:

Nie, jeszcze było parę fajnych lat :mrgreen:
rodaivuk

Postnapisał(a) rodaivuk » 10.01.2014 22:20

jara napisał(a):
rodaivuk napisał(a):Andrzej, minęły czasy studniówek na salach gimnastycznych przygotowywanych przez uczniów. I gorzały pochowanej w szatni i kiblu. Teraz można przyjąć działkę i sprawa załatwiona...

A myśmy na studniówce nie łoili. Od poniedziałku były ferie, to prywatnie się spotkaliśmy.

Bo w Liceum Salezjańskim nigdy nie pili... :mrgreen: :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone