Z tej okazji w sobotę napiję się z przyjaciółmi i znajomymi w Papalinie za zdrowie tych którzy nie dali rady przybyć i za was matołki
Początek musowo już w piątek
jara napisał(a):zebik napisał(a):Czołem zryte berety i te co odeszły i te co już dawno powinny odejść no i oczywiście wszelkiej maści cierpiących i smędzących
Czołem, Kolegi mi żal, Rody i coś tam... podziać się nie ma gdzie
pozegnanie-naszego-kolegi-interseala-t44007.html
.png)
darek1 napisał(a):jara napisał(a):zebik napisał(a):Czołem zryte berety i te co odeszły i te co już dawno powinny odejść no i oczywiście wszelkiej maści cierpiących i smędzących
Świeć Panie nad jego duszą.
darek1 napisał(a):jara napisał(a):zebik napisał(a):Czołem zryte berety i te co odeszły i te co już dawno powinny odejść no i oczywiście wszelkiej maści cierpiących i smędzących
.png)
rodaivuk napisał(a):darek1 napisał(a):jara napisał(a):zebik napisał(a):Czołem zryte berety i te co odeszły i te co już dawno powinny odejść no i oczywiście wszelkiej maści cierpiących i smędzących
ynka napisał(a):Dramatyzmem tanim powiało...
.png)
zebik napisał(a):ynka napisał(a):Dramatyzmem tanim powiało...
Na tace by trzeba było dać ze stówkę, no i jakoweś zdrowaśki odprawić.![]()
W sumie to i bociana już dawno nie ma może by wątek pożegnalny założyć po chłopie.![]()
zebik napisał(a):ynka napisał(a):Dramatyzmem tanim powiało...
Na tace by trzeba było dać ze stówkę, no i jakoweś zdrowaśki odprawić.![]()
W sumie to i bociana już dawno nie ma może by wątek pożegnalny założyć po chłopie.![]()
zebik napisał(a):Dramatyzmem tanim powiało...
fakt..bociana ni widu ni słychu..jeno jakaś ciotka pisze... anakin napisał(a):rodaivuk napisał(a):Siemanko. Dziś na lekcyji miałem zagadkę, co to jest crni fond w Cro?
Murzyn na desce surfingowej.![]()
Cze.............pajace.