Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 19.06.2013 12:22

Koty inteligentne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Fałszywe, wredne i podstępne jak ich .........................................właściciele :twisted: :evil: :wink:
viltob08
Cromaniak

Postnapisał(a) viltob08 » 19.06.2013 16:08

darek1 napisał(a):Koty inteligentne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Fałszywe, wredne i podstępne jak ich .........................................właściciele :twisted: :evil: :wink:

Kolego darku1 kocurki są miłe i przyjemniutkie :-) Pieski zresztą też. Przytul, a się przekonasz ;-)
malina1959
Koneser

Postnapisał(a) malina1959 » 19.06.2013 16:57

viltob08 napisał(a):Kolego darku1 kocurki są miłe i przyjemniutkie :-) Pieski zresztą też. Przytul, a się przekonasz ;-)

Kolega Darek, to by się przytulił, ale.......do jakiejś kocicy :oczko_usmiech:
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 19.06.2013 17:10

No jakby bardzo pragneła to czemu nie. Napewno bym nie uciekał.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 19.06.2013 18:59

Rysio napisał(a):Te które łaziły mi po placu jakoś się nie wykazały inteligencją próbując nawiązać znajomość z moim psem. Nie domyśliły się czym się kończy spotkanie z 55 kg mięśni i zębów :mrgreen:

Zapraszam do mnie, zobaczymy jak moich 19 kolegów, każdy nazywający się Anty Rykoszet, poradzi sobie z tymi zębami :mrgreen: Sądzę, że też nie wykazałyby się inteligencją ;)
Ostatnio edytowano 19.06.2013 19:01 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 19.06.2013 19:00

darek1 napisał(a):Koty inteligentne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Fałszywe, wredne i podstępne jak ich .........................................właściciele :twisted: :evil: :wink:

Tylko idiota może tak napisać.
viltob08
Cromaniak

Postnapisał(a) viltob08 » 19.06.2013 19:15

A tak w ogóle to to przecież "przyczółki Jary", więc o co chodzi? ;-)
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 19.06.2013 19:27

Bocian napisał(a):

Tylko idiota może tak napisać.

Tylko ćwierć inteligent może tak ten wpis zinterpretować.

Nikomu on wśród uzytkowników nie przeszkadza, nawet o dziwo znanemu z rygorystycznego przestrzegania regulaminu forum Adminowi. Trzeba czytać ze zrozumieniem ale to dla co poniektórych osób w zasadzie jednej osoby jest za trudne, za ciężkie. Akurat w przedmiotowej sprawie nie trzeba sie legitymować akademickim wykształceniem.
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 19.06.2013 19:31

http://vk.com/blu_ga?z=video855552_1598 ... 2e10bfda21
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 19.06.2013 19:52

ой Оксана. Я люблю тебе. Я люблю тебе більше, ніж кішки :wink:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 19.06.2013 20:04

darek1 napisał(a):Tylko ćwierć inteligent może tak ten wpis zinterpretować.

Jesteś kolejnym przykładem na sprawy jakie opisywałem w wojsku. Wczesna komuna jak brali co popadnie. Przywieziony w koszyku, szczekał na tramwaje :lol:
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 19.06.2013 20:15

Jak laik może oceniać wojsko. Równie mogę powiedzieć, że wszyscy policjanci to zboczeńcy mając na uwadze niedawny fakt zgwałcenia przez nadkomisarza 13 letniej dziewczynki. Wiemy doskonale, że tak nie jest. Ponadto ja już nie ganiam po obozowiskach. Nie ten etat i nie te U. :D. Miłego i mniej nerwowego jutrzejszego dnia życzę. Więcej luzu i samokrytyki. Jak widać na forum nigdy nie krytykowałem pracy Policji i życzę sobie tego samego o wojsku w którym w Siłach Powietrznych zjadłem zęby. Niech każdy robi to co umie najlepiej. :papa: :hut: i nie wymądrza się.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 19.06.2013 20:19

darek1 napisał(a):Jak laik może oceniać wojsko. Równie mogę powiedzieć, że wszyscy policjanci to zboczeńcy mając na uwadze niedawny fakt zgwałcenia przez nadkomisarza 13 letniej dziewczynki. Wiemy doskonale, że tak nie jest. Ponadto ja już nie ganiam po obozowiskach. Nie ten etat i nie te U. :D. Miłego i mniej nerwowego jutrzejszego dnia życzę. Więcej luzu i samokrytyki. Jak widać na forum nigdy nie krytykowałem pracy Policji i życzę sobie tego samego o wojsku w którym w Siłach Powietrznych zjadłem zęby. Niech każdy robi to co umie najlepiej. :papa: :hut:

Nie oceniam wojska tylko ciebie jako jednostkę służącą w wojsku. Czy ja piszę , ze wszyscy pracujący w lotniskowych warsztatach są tacy czy śmacy? Są tam zapewne w większości spoko kolesie. Ty dla mnie takim tam nie jesteś.
A ja ganiam po obozowiskach bo mam do tego zdrowie i kondycje a nie jak stary dziadyga :)
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 19.06.2013 20:29

Informuję laika, że nie ma czegoś takiego jak lotniskowe warsztaty. Jak się nie zna struktur lotnictwa to trzyma się język za zębami. Utrzymuję kondycję na WOSzk i nie ganiam po obozowiskach jak zając. . Nie ten etat, nie te U. :mrgreen: Nigdy nie osiągniesz takiego statusu. Zaczyna mnie to bawić. Pozdrawiam. :papa: :hut:
ynka
Cromaniak

Postnapisał(a) ynka » 19.06.2013 20:29

darek1 napisał(a):ой Оксана. Я люблю тебе. Я люблю тебе більше, ніж кішки :wink:

Taki głupi, fałszywy, podstępny, wredny kot, w ogóle nie jest przywiązany do swojego Pana, prawda?
PS. Google tłumacz? :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone