.png)
viltob08 napisał(a):Kolego darku1 kocurki są miłe i przyjemniutkiePieski zresztą też. Przytul, a się przekonasz

Rysio napisał(a):Te które łaziły mi po placu jakoś się nie wykazały inteligencją próbując nawiązać znajomość z moim psem. Nie domyśliły się czym się kończy spotkanie z 55 kg mięśni i zębów
Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):Koty inteligentne![]()
![]()
Fałszywe, wredne i podstępne jak ich .........................................właściciele
![]()
![]()
Tylko idiota może tak napisać.
.png)
darek1 napisał(a):Koty inteligentne![]()
![]()
Fałszywe, wredne i podstępne jak ich .........................................właściciele
![]()
![]()
i nie wymądrza się.
darek1 napisał(a):Jak laik może oceniać wojsko. Równie mogę powiedzieć, że wszyscy policjanci to zboczeńcy mając na uwadze niedawny fakt zgwałcenia przez nadkomisarza 13 letniej dziewczynki. Wiemy doskonale, że tak nie jest. Ponadto ja już nie ganiam po obozowiskach. Nie ten etat i nie te U.. Miłego i mniej nerwowego jutrzejszego dnia życzę. Więcej luzu i samokrytyki. Jak widać na forum nigdy nie krytykowałem pracy Policji i życzę sobie tego samego o wojsku w którym w Siłach Powietrznych zjadłem zęby. Niech każdy robi to co umie najlepiej.
![]()