Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.10.2013 09:13

..oj tak..wstawać barany..hmmmmmm jak Was jeszcze nazwać...zakały tego forum..mundralińscy, przemundrzali, wszychowiedzoncy,oraz jak zwykle inne..na dobry dzień piosenka.. :mrgreen:

http://jestekote.wrzuta.pl/film/0GWzScq ... zika_bomba :mrgreen:
..i dajcie miernoty forumowe okazje cobym se 5000-sięcznego posta walnął... miejsce na sokowirówke przygotowałem..a tu cisza i dooopa z niej będzie..ehhhhhh...
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 26.10.2013 12:39

lubelski napisał(a):..oj tak..wstawać barany..hmmmmmm jak Was jeszcze nazwać...zakały tego forum..mundralińscy, przemundrzali, wszychowiedzoncy,oraz jak zwykle inne..na dobry dzień piosenka.. :mrgreen:

http://jestekote.wrzuta.pl/film/0GWzScq ... zika_bomba :mrgreen:
..i dajcie miernoty forumowe okazje cobym se 5000-sięcznego posta walnął... miejsce na sokowirówke przygotowałem..a tu cisza i dooopa z niej będzie..ehhhhhh...

A jaka pogoda u Ciebie?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.10.2013 13:43

..ładnie ci jest..pytaj dalej... :mrgreen: :mrgreen:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 26.10.2013 13:46

lubelski napisał(a):..ładnie ci jest..pytaj dalej... :mrgreen: :mrgreen:

A jutro będzie padało?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.10.2013 13:51

..no dobraaaaaaaaaa..pożyczę Ci tę sokowirówkę cobyś se soki na zimę porobił :mrgreen: :smo: ... nie ponoć ma nie padać...
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 26.10.2013 14:00

lubelski napisał(a):..no dobraaaaaaaaaa..pożyczę Ci tę sokowirówkę cobyś se soki na zimę porobił :mrgreen: :smo: ... nie ponoć ma nie padać...

Tu huknij te 5000, nie w żalach
hrupek666
Cromaniak

Postnapisał(a) hrupek666 » 26.10.2013 14:39

lubelski napisał(a):5000-sięcznego posta walnął

A przypomnij mi za 5 tysi to toster czy co jest :?:

Siemata wieśniaki :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 26.10.2013 14:46

Siema nienormalni i przez to normalni ;)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.10.2013 16:21

hrupek666 napisał(a):A przypomnij mi za 5 tysi to toster czy co jest :?:

...sokowirówka...miastowy Ty...i dyplom... :mrgreen:
hrupek666
Cromaniak

Postnapisał(a) hrupek666 » 26.10.2013 16:30

lubelski napisał(a):
hrupek666 napisał(a):A przypomnij mi za 5 tysi to toster czy co jest :?:

...sokowirówka...miastowy Ty...i dyplom... :mrgreen:

To pogratulował sokowirówki i dyplomu :D
A ja lecę w skojarzenia muszę trochę podgonić :mrgreen:

A był ja dziś we stolicy :!: sprawunki robił ee :boss:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.10.2013 17:33

..czypiosz się..ale cotam..włala..

Obrazek
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 26.10.2013 18:20

Gratulacje lubelski. Jak teraz pójdziesz w ślady Ewy, to Admin będzie miał co kasować. :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.10.2013 18:27

jara napisał(a):Gratulacje lubelski. Jak teraz pójdziesz w ślady Ewy, to Admin będzie miał co kasować. :lol:

..nie to żebym się czypioł.....po 6 latach... :mrgreen: kiepski wynik...som lepsiejsi :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.10.2013 08:37

..srana..pozdrowienia (przekazuję jako że niedziela) od tego co na bananowym wygnaniu przebywa.. :mrgreen: ....no ja też...wszelakiej maści anomalie tego forum, inne, oraz pozostałych których nie da się jednoznacznie określić... :mrgreen: ..pozdrawiam... :smo:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 27.10.2013 09:00

lubelski napisał(a):..srana..pozdrowienia (przekazuję jako że niedziela) od tego co na bananowym wygnaniu przebywa.. :mrgreen: ....no ja też...wszelakiej maści anomalie tego forum, inne, oraz pozostałych których nie da się jednoznacznie określić... :mrgreen: ..pozdrawiam... :smo:

Witam. Ty z tą piątką to jak jaki pięciotysięcznik ze Stoczni Warskiego. :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone