ynka napisał(a):viltob08 napisał(a):
ynka kiedy jedziesz?
Ja jadę 17.08. do 1.09.
hmmm, to raczej nie będziemy miały okazji się poznać ( my od 28.07 do 11.08 ), ale z tego co mi wiadomo, to jara w tym czasie chyba jeszcze będzie zwiedzał Peljesac ?
ynka napisał(a):Ja przeczytałam Przyjaciółki Jaryślepa jestem

.png)
viltob08 napisał(a):hmmm, to raczej nie będziemy miały okazji się poznać ( my od 28.07 do 11.08 ), ale z tego co mi wiadomo, to jara w tym czasie chyba jeszcze będzie zwiedzał Peljesac ?
.png)
jara napisał(a):viltob08 napisał(a):hmmm, to raczej nie będziemy miały okazji się poznać ( my od 28.07 do 11.08 ), ale z tego co mi wiadomo, to jara w tym czasie chyba jeszcze będzie zwiedzał Peljesac ?
My do 16-ego sierpnia. Ale poznać się można po wakacjach, np. na zlotach.
.png)
romanb napisał(a):jara napisał(a):viltob08 napisał(a):hmmm, to raczej nie będziemy miały okazji się poznać ( my od 28.07 do 11.08 ), ale z tego co mi wiadomo, to jara w tym czasie chyba jeszcze będzie zwiedzał Peljesac ?
My do 16-ego sierpnia. Ale poznać się można po wakacjach, np. na zlotach.
A my na Pelješcu od 9 sierpnia, można by razem jakąś kawkę/piwko wypić..
.png)
viltob08 napisał(a):
hmmm, to raczej nie będziemy miały okazji się poznać ( my od 28.07 do 11.08 ), ale z tego co mi wiadomo, to jara w tym czasie chyba jeszcze będzie zwiedzał Peljesac ?
.png)
ynka napisał(a):No to szkodabo ja jestem bardzo ciekawa Violu, twoich przepisów chorwackich
![]()
Może w przyszłym roku, my zwykle jeździmy na przełomie lipca i sierpnia, w tym roku trochę później ze względu na zmiany w terminach obozu sportowego syna, a bez niego nie chciałam jechać.
jara napisał(a):Może sędzia przedłuży...
.png)
jara napisał(a):viltob08 napisał(a):Chyba jednak nie, ale nasi panowie są gotowi stanąć do walki ( póki jeszcze będą w stanie)
Jakim składem będziecie na w Trpanj? Ja będę z Żoną i córką (15l).