Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.05.2015 19:39

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):
Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Nie doczytałam. Jeżeli faktycznie Gibsona nie będzie w Mad Maxie a zastąpi go Hardy to chętnie :)

A ja jestem ciekaw czy GW bedą taka samą chałą jak te ostatnie :)
I ten Terminator w równoległej rzeczywistości to już jakiś kosmos :)

GW skończyłam na Powrocie Jedi, Terminatora na 2ej części :)

Kino wyjechało? :mrgreen: :mrgreen:

Nie przyjechało :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 06.05.2015 19:41

Blaugrana napisał(a):Nie przyjechało :)

Pamiętam jak Predatora oglądałem w Ustce na wakacjach w kinie objazdowym :) Wracaliśmy koło północy do namiotów przez las z prędkością światła :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.05.2015 20:12

cześć..a ja nie mam czasu na ...kino :( , ale za to...słucham sobie dzisiaj tego i owego :)

ps
do Asiulki muszę ''wdepnąć'' :smo: wiec póki co...to- na razie :smo:
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 06.05.2015 20:18

ja też chwilowo nie mam czasu na nic, do niedzieli, potem odżyję chyba :roll:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.05.2015 20:20

ita napisał(a):ja też chwilowo nie mam czasu na nic, do niedzieli, potem odżyję chyba :roll:

a masz już ..drzwi ... :? :)
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 07.05.2015 12:20

ipaga napisał(a):
ita napisał(a):ja też chwilowo nie mam czasu na nic, do niedzieli, potem odżyję chyba :roll:

a masz już ..drzwi ... :? :)

drzwi mam :D
ale też mam w niedzielę komunię młodej, w domu robię w dodatku :roll:
nic to, damy radę :papa:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 07.05.2015 12:27

Okres komunistyczny :) A weź nie zrób to ostracyzm społeczny :)
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 07.05.2015 12:37

Bocian napisał(a):Okres komunistyczny :) A weź nie zrób to ostracyzm społeczny :)

robię bo młoda chciała i część rodziny też :wink:
ale już coraz więcej ludzi rezygnuje...
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 07.05.2015 12:44

ita napisał(a):
Bocian napisał(a):Okres komunistyczny :) A weź nie zrób to ostracyzm społeczny :)

Patrz a cro taka katolicka a nie mają tego tak rozdmuchanego :)
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 07.05.2015 12:49

Bocian napisał(a):
ita napisał(a):

Patrz a cro taka katolicka a nie mają tego tak rozdmuchanego :)

u nas to w większości impreza na pokaz, jak wesele, a dzieciaki to i tak głownie na prezenty się cieszą :wink:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 07.05.2015 12:52

ita napisał(a):u nas to w większości impreza na pokaz, jak wesele, a dzieciaki to i tak głownie na prezenty się cieszą :wink:

Tak zwany obyczaj :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.05.2015 13:18

..a ja w piekle się bede smażyła bo syna do komunii nie mam zamiaru posyłać :mrgreen: .
Połowa rodziny zdegustowana ale nie mam zamiaru robic cyrku na pokaz a potem ...dziecko i tak do kościła nie bedzie chodziło, więc jaki sens?!... bo tak wypada...bo przyrzekałam go w wierze wychować...
Jak dorośnie to sam zdecyduje.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 07.05.2015 15:30

ipaga napisał(a):..a ja w piekle się bede smażyła bo syna do komunii nie mam zamiaru posyłać :mrgreen: .
Połowa rodziny zdegustowana ale nie mam zamiaru robic cyrku na pokaz a potem ...dziecko i tak do kościła nie bedzie chodziło, więc jaki sens?!... bo tak wypada...bo przyrzekałam go w wierze wychować...
Jak dorośnie to sam zdecyduje.

Po prostu...
Obrazek
:lol:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 07.05.2015 15:53

A ja wczoraj miałem dzień pod tytułem Paniusia za kierownicą :) jadę u siebie spokojnie w sznurku samochodów, przede mną 5 aut i ja szósty ,ostatni. Na podporządkowanej stoi auto i chce się włączyć do ruchu. Pięć aut przejechało i oczywiście mi wjeżdża pod koła choć za jakieś 3 sekundy bym przejechał i nic za mną nie jechało. Za jakieś 300m światła więc doganiam szanownego kierowcę i patrzę. Ruda :) Tak jak większości kobiet rudość pomaga, tak jej nie pomogła :) Japa jak pyza, rude włosy, telefon przy uchu. Nadała by się do nas do roboty, z katapulty można by ja wstrzeliwać do mieszkań przestępców i sami by się poddawali :) Otwieram szybę i zagaduję, za ile kupiła prawko i gdzie? Ta, żebym spadał :) Pytam czemu wjechała mi pod koła jak byłem ostatni i mogła poczekać 3 sekundy? Ta mi faka i że jej się spieszy i nie będzie czekać :) Tak się złożyło, że paniusia jechała tam gdzie ja, więc z przepisową prędkością jechałem a ta za mną :) Piana jej z pyska leciała :) Po jakiś 10 minutach skręciła w boczną pokazując mi kolejnego faka a ja jej przesłałem buzi :)
Nie minęło z 30 minut, jadę drogą i chcę skręcić w prawo. Z naprzeciwka jedzie paniusia, tym razem nie ruda :) i skręca w swoje lewo, tam gdzie ja. Pomijam fakt , że jechała pod prąd ulicą jednokierunkową. W momencie skrętu wjeżdża mi pod koła i macha rękoma co ja robię? :) Z telefonem przy uchu oczywiście. Pytam czy wie, że wyjeżdża z jednokierunkowej? Nie interesuje jej to, pada odpowiedź :) Pytam czy zna zasadę , że ten co skręca w prawo ma pierwszeństwo przed tym co skręca w lewo w tą samą drogę. Nawet nie odpowiedziała i pocięła do przodu mocno obrażona :)
Żyć nie umierać :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.05.2015 17:55

Ja co drugi dzień mam pod tytułem " Cham za kierownicą". Kolor włosów nie ma znaczenia i nie pomaga - rudy, brunet, blondyn, siwy, łysy :) Wystarczy drobiazg a już klną jak krasnoludy ( "jak jedziesz k...a? " " no jedź k...na co czekasz? ") , pytają się czy w czipsach prawko znalazłam, trąbią, migają długimi, wymuszają, parkują na dwóch, siedzą na ogonie i generalnie zachowują się jak Królowie szos, posłowie na sejm RP...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone