Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 25.04.2015 12:35

Blaugrana napisał(a):Lubię Dziewulskiego jak się wypowiada.
Natomiast jak słyszę Sokołowskiego to od razu przełączam na inny kanał...

Sokołowski za bardzo się jąka :) No i różnica jest zasadnicza, że jest ciągle policjantem.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2015 12:38

Bocian napisał(a):

Sokołowski za bardzo się jąka :) No i różnica jest zasadnicza, że jest ciągle policjantem.

Znam takich którzy się jąkają a mądrze gadają :) Pan rzecznik- niedorzecznik :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 25.04.2015 12:45

Blaugrana napisał(a):
Bocian napisał(a):

Rzecznik mówi to, co ma powiedzieć. W taki sposób aby firma wypadła dobrze. Czasem pitoli, czasem mówi dobrze. Zależy od sytuacji :) Krytykowanie go i potępianie w czambuł za wszystko jak leci jest słabe. Szczególnie przez tych policjantów którzy w d... byli i g... widzieli :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2015 12:50

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):
Bocian napisał(a):

Rzecznik mówi to, co ma powiedzieć. W taki sposób aby firma wypadła dobrze. Czasem pitoli, czasem mówi dobrze. Zależy od sytuacji :) Krytykowanie go i potępianie w czambuł za wszystko jak leci jest słabe. Szczególnie przez tych policjantów którzy w d... byli i g... widzieli :)

A policjanci go krytykują ? To nie wiedziałam.
Rozumiem że rzecznik jest czasem od tłumaczenia niewygodnych sytuacji a nawet przekonywania że czarne jest białe... tylko, że trzeba umieć to robić. Sokołowski ( mz) nie umie.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 25.04.2015 13:16

A to nie wiesz, że każdy krytykuje każdego który zaszedł wyżej niż on sam? :mrgreen: Mus być plecakiem, przydupasem :) Taka choroba tej firmy :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2015 15:20

Bocian napisał(a):A to nie wiesz, że każdy krytykuje każdego który zaszedł wyżej niż on sam? :mrgreen: Mus być plecakiem, przydupasem :) Taka choroba tej firmy :)

Ale przydupas musi mieć swojego guru. Tak jak w średniowieczu wasal miał swojego seniora, jak giermek rycerza, jak padawan swojego Jedi. Taki to raczej nie krytykuje :)
Twoja firma to nie jakiś ewenement. Jest więcej firm i miejsc gdzie funkcjonuje taka zależność :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2015 15:29

..no kochani..zaraz nie będzie do śmiechu a Bociankowi to trza chyba jakieś homonto przyszykować na....dziób :lol:

..masakra jakaś totalna... :evil:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2015 15:42

ipaga napisał(a):..no kochani..zaraz nie będzie do śmiechu a Bociankowi to trza chyba jakieś homonto przyszykować na....dziób :lol:

Ale to chodzi o ho...njo masamune na dziób czy chomąto ? :)
Komu nie będzie do śmiechu i dlaczego ? :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2015 15:55

Blaugrana napisał(a):
ipaga napisał(a):..no kochani..zaraz nie będzie do śmiechu a Bociankowi to trza chyba jakieś homonto przyszykować na....dziób :lol:

Ale to chodzi o ho...njo masamune na dziób czy chomąto ? :)
Komu nie będzie do śmiechu i dlaczego ? :)

chodzi o swoistego rodzaju ..bizuterię..coby za szeroko sie nie mógł....''uśmiechnąć''...:)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 25.04.2015 16:40

Blaugrana napisał(a):
Bocian napisał(a):A to nie wiesz, że każdy krytykuje każdego który zaszedł wyżej niż on sam? :mrgreen: Mus być plecakiem, przydupasem :) Taka choroba tej firmy :)

Ale przydupas musi mieć swojego guru. Tak jak w średniowieczu wasal miał swojego seniora, jak giermek rycerza, jak padawan swojego Jedi. Taki to raczej nie krytykuje :)
Twoja firma to nie jakiś ewenement. Jest więcej firm i miejsc gdzie funkcjonuje taka zależność :)

Ja tu nie mówię o przydupasach. Tylko o zawiści i byciem miernotą z wybujałymi dążeniami. Chodzi o szerszą skalę. Przecież taki rzecznik to dla mnie nikt szczególny, nie ma na mnie przełożenia. Jam nie jego przydupas ani on mój guru. Ale przecież mogę go opluć bo zaszedł wyżej niż ja w tej samej firmie :) :) I musiał to zrobić robiąc loda wszystkim wokół :) Ja to przecież wiem, choć wcale go nie znam i nigdy go nie spotkałem :) :)
Ostatnio edytowano 25.04.2015 16:47 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 25.04.2015 16:43

A co to Katrin, ja to jakiś napis na cukierkach żeby mnie przywoływać w tym względzie? :) :)
My tu rozmawiamy o kawale co mi kolega napisał, że taki śmieszny był...
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 25.04.2015 16:45

ipaga napisał(a):
chodzi o swoistego rodzaju ..bizuterię..coby za szeroko sie nie mógł....''uśmiechnąć''...:)

Jeszcze takiej biżuterii nikt nie wymyślił ;)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2015 17:07

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):

Ja tu nie mówię o przydupasach. Tylko o zawiści i byciem miernotą z wybujałymi dążeniami. Chodzi o szerszą skalę. Przecież taki rzecznik to dla mnie nikt szczególny, nie ma na mnie przełożenia. Jam nie jego przydupas ani on mój guru. Ale przecież mogę go opluć bo zaszedł wyżej niż ja w tej samej firmie :) :) I musiał to zrobić robiąc loda wszystkim wokół :) Ja to przecież wiem, choć wcale go nie znam i nigdy go nie spotkałem :) :)

Właśnie powiedziałeś że jest mus być przydupasem, że to choroba tej ( znaczy : Twojej ) firmy :)
Kompletnie pomijam fakt kim jest ten człowiek ( do czego i w jaki sposob doszedł nie interesuje mnie ), o którym mowimy. Nie lubię go słuchać w tivi, nie przekonuje mnie, i tylko tyle :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 25.04.2015 17:28

Blaugrana napisał(a):Właśnie powiedziałeś że jest mus być przydupasem, że to choroba tej ( znaczy : Twojej ) firmy :)
Kompletnie pomijam fakt kim jest ten człowiek ( do czego i w jaki sposob doszedł nie interesuje mnie ), o którym mowimy. Nie lubię go słuchać w tivi, nie przekonuje mnie, i tylko tyle :)

Chodziło mi o to, że inni twierdzą i to wiedzą, ze każdy kto jest wyżej, kto awansował musi być przydupasem lub tzw plecakiem. Czyimś. Bo bez tego się nie da wg nich. Chorobą jest właśnie takie twierdzenie o każdym kto idzie wyżej lub idzie mu robota.
Zobacz, teraz dostanę na dniach nagrodę od minister. Myślisz, że nie pójdzie fama, że to za to, że jestem przydupasem dyra? :) :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.04.2015 17:39

Bocian napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Właśnie powiedziałeś że jest mus być przydupasem, że to choroba tej ( znaczy : Twojej ) firmy :)

Chodziło mi o to, że inni twierdzą i to wiedzą, ze każdy kto jest wyżej, kto awansował musi być przydupasem lub tzw plecakiem. Czyimś. Bo bez tego się nie da wg nich. Chorobą jest właśnie takie twierdzenie o każdym kto idzie wyżej lub idzie mu robota.
Zobacz, teraz dostanę na dniach nagrodę od minister. Myślisz, że nie pójdzie fama, że to za to, że jestem przydupasem dyra? :) :)

Nie zrozumiałam tego bo ja tak nie myślę :)
Gratulacje :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone