Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Przyczółki Jary

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 21.04.2015 20:23

Blaugrana napisał(a):Mnie tam jest obojętne czy przejadą czy nie ale daleka jestem od entuzjazmu :)

..a mnie to nawet kalafiorem nie lata..totalnie obojętne :mrgreen: martwi mnie brak deszczu bo na działce sucho, znowu krecisko ryje koło lilii.. takie kurde mam problemy i jak to ogarnąć :roll: :oczko_usmiech: A powaznie to że o polityce zakazane jest gadać nie ma co tematu drążyć.. na urlop jeszcze za wcześnie :smo: :oczko_usmiech:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 21.04.2015 20:25

garbowski napisał(a): na urlop jeszcze za wcześnie :smo: :oczko_usmiech:

Na urlopie jestem od tygodnia i powiem jedno: niech się kończy bo mi wątroba wysiądzie :oczko_usmiech: :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 21.04.2015 20:26

..znaczy się smakosz-degustator jesteś :oczko_usmiech: bo tutaj pijoków ni ma
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 21.04.2015 20:28

Nie no, wątroba to od kawy i coli :oczko_usmiech: :mrgreen:
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 21.04.2015 20:30

...no masz... :roll: trzeba jarę ostrzec..przeca on jest ..colowy :oczko_usmiech:
na odpoczynek pora... :papa:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 21.04.2015 21:08

garbowski napisał(a):..a mnie to nawet kalafiorem nie lata..totalnie obojętne :mrgreen: martwi mnie brak deszczu bo na działce sucho, znowu krecisko ryje koło lilii.. takie kurde mam problemy i jak to ogarnąć :roll: :oczko_usmiech:

Rok temu miałem podobne jazdy, grasował u mnie dziad około miesiąca, masakra jakaś, te kopce ogromne i co chwile nowe, zniszczony trawnik... po robocie brałem wiadro zbierałem ziemie... kawał kija, łom i młotek i dziadowi całą ziemię która wydłubał wbijałem z powrotem :). Dodatkowo pozakładane 2 pułapki zatrzaskowe, jedna ta rurka z klapkami, odstraszacz, ten smórd co się leje w kanały, świece dymne i dupa! miał to gdzieś pułapki omijał, i rył jeszcze bardziej. W desperacji kupiłem ten francuski wynalazek z petardami i czujnikiem ruchu, jedną petardę mi odpalił niestety nie trafiony ale za 2 dni już dostał rykoszetem i złapał się w rurkę z zapadkami, był taki malutki aż dziw że to taki syf z działką potrafi zrobić.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.04.2015 10:06

garbowski napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Mnie tam jest obojętne czy przejadą czy nie ale daleka jestem od entuzjazmu :)

..a mnie to nawet kalafiorem nie lata..totalnie obojętne :mrgreen: martwi mnie brak deszczu bo na działce sucho, znowu krecisko ryje koło lilii.. takie kurde mam problemy i jak to ogarnąć :roll: :oczko_usmiech: A powaznie to że o polityce zakazane jest gadać nie ma co tematu drążyć.. na urlop jeszcze za wcześnie :smo: :oczko_usmiech:

No to mnie jest obojętne trochę mniej. Nie są mi potrzebni do szczęścia a że o polityce nie można to napiszę tylko, że nie są z mojej bajki :)
U nas trochę popadało. W ogrodzie wszystko co posiałam wzeszło. Kretów nie mam :)
Robi się ciepło, generalnie jest coraz lepiej. Czyli jest nadzieja dla tego świata ( mojego :))
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 22.04.2015 16:40

U nas dziś piękna pogoda i trochę polatalismy :D Na dole ciepło a na 300 metrach wieje chlodem 8)
Straszny syf tu w okolicy, każdy rów to śmietnik. Szkoda bo ładna okolica. :(
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 23.04.2015 10:30

..siema i u nas dziś pięknie, za chwile na działkę ruszamy, trzeba wyjmować węża i podlewać bo się mocno sucho zrobiło :roll:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.04.2015 16:00

My już po temacie. Latalismy nad Turbaczem. Śnieg po pas :D
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 23.04.2015 17:48

Szkoda, że nie wiedziałem coś dokuczliwie bzykało i akurat flinty nie miałem pod ręką :mrgreen:
yzedef
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yzedef » 23.04.2015 19:26

Bocian napisał(a):My już po temacie. Latalismy nad Turbaczem. Śnieg po pas :D

Byś napisał czym tak latasz, chyb nie Mi24 ?:)
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 23.04.2015 20:15

yzedef napisał(a):
Bocian napisał(a):My już po temacie. Latalismy nad Turbaczem. Śnieg po pas :D

Byś napisał czym tak latasz, chyb nie Mi24 ?:)

..Bociana sie pytasz czym latał.. 8O 8O 8O :oczko_usmiech: bry wieczór :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.04.2015 06:28

W sumie to można powiedzieć, że latalem samopas :D
Albo raczej samoczwart.
Siemka.
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 24.04.2015 07:12

..siema..czytałeś :?: szczelać do Ciebie chcieli..jak te..Czesie.. w Afryce :evil:

:oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone